Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canlarım nasılsınız çokkk öpüyorum sizi.... bj56 canım valla ara sıra bakıyom tadına çok mu özledin bebeğim ya yolluyam sana burdan...

Ay sağol canım. Bıraktım artık mecburen .Orda çok yedim aldım kiloları.Şimdi sabahları kepekli ekmekle tost artık

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydimmmmmmmmmm ballarim boreklerim sutlu coreklerim yirimmmmmmm sizi yirimmmmmm
Hosgeldinnn kahvalti yapmadan buraya geldin di mi yine
Herkezee gunaydınnnn :)
Gunaydinnnn

Hamislerrrr gebisleerrrrr size bi sorun var gobekte catlak olmamasi icin krem yag vs surmeye ne zaman baslicaz birde ne surcez

yooo uyudum. hafta başından beri böyleyim.. havalardan galiba.. sen bebişten dolayı mı uyuyamıyorsun canım???
günaydın canım..nasılsınnn...
Gunaydinn ben iyi olmaya calisiyorum siz nasilsiniz sen ve susamcigin yanii )
susamcık da iyi galiba kazı çalışmasında şuan siz nasılsınız...
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydimmmmmmmmmm ballarim boreklerim sutlu coreklerim yirimmmmmmm sizi yirimmmmmm

yok hemen olsun diye stresim yok ama çalışma dönemini de kaçırmak istemiyorum biliyorum ki normalle dönecek herşey zamanla...

bakalım hayırlısı sen nasılsın bebişimmmmmmmmm...

günaydın canımlarım..nasılsınnnızzz...

günaydıınnnnn.. yi hicranım afiyet olsun

yok hemen olsun diye stresim yok ama çalışma dönemini de kaçırmak istemiyorum biliyorum ki normalle dönecek herşey zamanla...

bakalım hayırlısı sen nasılsın bebişimmmmmmmmm...

sersem gibiyim boyuna uzanmak istiyorum

Haklisinn hava cok basik cidden. Bende esimi gonderdim uyaninca midem kotu oldu uykum kacti. Muhabbete geldim bende

iyi yaptın güselimmmm....güzel zorluklar bunlar.. birara rahatlarsan gidip yat ama.. ne kadar dinlenirsen o kadar kar

Gunaydin kukucanlaaaaaarrr.
Nasilsinizzz.
Bugun guzel bi gun olsun yaa dun gercwkten kotu gectiii

Hamislerrrr gebisleerrrrr size bi sorun var gobekte catlak olmamasi icin krem yag vs surmeye ne zaman baslicaz birde ne surcez

canım ben duştan sora bebe yağı kullanıyorum yeni başladım...ama 3.aydan sora lierac die bi krem varmış onu düşünüyorum bakalım...ama kako ve badem yağıda öneriliyo aynı zamanda güllü vazelinde...

Acını paylaşıyorum inan ki! Henüz tattığın annelik duygusunu tatmadım ama yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor. Rabbim sabrını versin arkadaşım. Hep birlikte atlatacağız bu günleri

Gunadin kizlar dun kahwerengi akintim geldi simdi bisey yok ama 2.gittigim dr da ayni seyi soyledi. Anlicaginiz bebegim gidiyo ...

Hehe bende cikmadim kahvaltida ne yesem diye dusunuyorum.kolay diye yumurta yapiyodum hergun artik civciv cikarcam yaa yumurta yiye yiye

sapsarı çıkacak senin minnak desene

Gunaydin kukucanlaaaaaarrr.
Nasilsinizzz.
Bugun guzel bi gun olsun yaa dun gercwkten kotu gectiii

günaydın nefesalımmm.. iyiyiz çok şükür. dün neden kötü geçti? burdaki kötü haberlerden mi başka bişey mi oldu canım benimm

Daha dur kizz acele etme ) bnde eski topiklere bakiyorum da herkes baska bisey soyluyo. Artik bi kac ay sonra dr a eczaneye falan sorariz.
günaydın canım..nasılsınnn...

susamcık da iyi galiba kazı çalışmasında şuan siz nasılsınız...

günaydın canımlarım..nasılsınnnızzz...
Bizde iyiyizz midemde biseyler sarki soyluyo findigim da oynuyodur belki
iyi yaptın güselimmmm....güzel zorluklar bunlar.. birara rahatlarsan gidip yat ama.. ne kadar dinlenirsen o kadar kar
Oyle canim. Yatarim oglende bi ara sagol:13:

Gunaydin bebisler.
Benim ablamda o kremi kullanmisti canim ucuncu ayda basladi.catlagi olmadi.
Ayyy neleri dusunmeye basladiniz kizzz ne guselll

Gunadin kizlar dun kahwerengi akintim geldi simdi bisey yok ama 2.gittigim dr da ayni seyi soyledi. Anlicaginiz bebegim gidiyo ...

hayırlısı bitanem. kimyasal gebelik geçirenlerin 2.ayında hamile kalması daha kolay oluyor. burda da arkadaşlar yaşadı biliyorsun. o gidecek daha sağlıklısı gelecek belki... bunu düşünmeye çalış canımın içi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…