- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
yooo uyudum. hafta başından beri böyleyim.. havalardan galiba.. sen bebişten dolayı mı uyuyamıyorsun canım???
günaydın canlarım nasılsınız çokkk öpüyorum sizi....bj56 canım valla ara sıra bakıyom tadına çok mu özledin bebeğim ya yolluyam sana burdan...
HosgeldinnnGunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydimmmmmmmmmm ballarim boreklerim sutlu coreklerimyirimmmmmmm sizi yirimmmmmm
GunaydinnnnHerkezee gunaydınnnn :)
yok hemen olsun diye stresim yok ama çalışma dönemini de kaçırmak istemiyorum biliyorum ki normalle dönecek herşey zamanla...
Tabiki donecek. Bebegin cok bekletmicek insallah seni de bizi de)
bakalım hayırlısı sen nasılsın bebişimmmmmmmmm...
midem yaniyo canim yaa.... Yataktan çıkmadım daha
günaydın canım..nasılsınnn...yooo uyudum. hafta başından beri böyleyim.. havalardan galiba.. sen bebişten dolayı mı uyuyamıyorsun canım???
susamcık da iyi galiba kazı çalışmasında şuan siz nasılsınız...Gunaydinnben iyi olmaya calisiyorum siz nasilsiniz sen ve susamcigin yanii )
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydimmmmmmmmmm ballarim boreklerim sutlu coreklerimyirimmmmmmm sizi yirimmmmmm
Herkezee gunaydınnnn :)
yok hemen olsun diye stresim yok ama çalışma dönemini de kaçırmak istemiyorum biliyorum ki normalle dönecek herşey zamanla...
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydimmmmmmmmmm ballarim boreklerim sutlu coreklerimyirimmmmmmm sizi yirimmmmmm
Herkezee gunaydınnnn :)
Haklisinn hava cok basik cidden. Bende esimi gonderdim uyaninca midem kotu oldu uykum kacti. Muhabbete geldim bende
midem yaniyo canim yaa.... Yataktan çıkmadım daha
iyi gibi midem kotu kahvaltida ne yesem ki yaww birde kizarmis sucukta mi yasak bea
Hamislerrrr gebisleerrrrr size bi sorun var gobekte catlak olmamasi icin krem yag vs surmeye ne zaman baslicaz birde ne surcez
günaydın canım..nasılsınnn...
susamcık da iyi galiba kazı çalışmasında şuan siz nasılsınız...
günaydın canımlarım..nasılsınnnızzz...
bende yumurta yiyodum genelde bugun patates kizartmasi yemek istiom ama kixartmadanda uzak durmak istiom
Acını paylaşıyorum inan ki! Henüz tattığın annelik duygusunu tatmadım ama yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor. Rabbim sabrını versin arkadaşım. Hep birlikte atlatacağız bu günleri
1112im şimdiden bıraktın kendini geçmiş sayfaları okumadım ama bildiğim kadaryıla doktor 1 hafta bekleyelim demişti lütfen sakin ol..banada 5 ay önce kansersin dediler ameliyat olabilrsin rahim yumurtalık alabilir belkide dediler yıkıldım resmen herşeyi bıraktım ama 3 ay geçti üztünden taş gibiyim çok şükür gerilemiş...lütfen içini ferah tut sen kendine ii bak ki bebişin gelişsin
iyi gibi midem kotu kahvaltida ne yesem ki yaww birde kizarmis sucukta mi yasak bea
Hehebende cikmadim kahvaltida ne yesem diye dusunuyorum.kolay diye yumurta yapiyodum hergun artik civciv cikarcam yaa yumurta yiye yiye
Gunaydin kukucanlaaaaaarrr.
Nasilsinizzz.
Bugun guzel bi gun olsun yaa dun gercwkten kotu gectiii
günaydın kuzummm bencede bugün balll tadinda olsunGunaydin kukucanlaaaaaarrr.
Nasilsinizzz.
Bugun guzel bi gun olsun yaa dun gercwkten kotu gectiii
Daha dur kizz acele etmeHamislerrrr gebisleerrrrr size bi sorun var gobekte catlak olmamasi icin krem yag vs surmeye ne zaman baslicaz birde ne surcez
Bizde iyiyizzgünaydın canım..nasılsınnn...
susamcık da iyi galiba kazı çalışmasında şuan siz nasılsınız...
günaydın canımlarım..nasılsınnnızzz...
Oyle canim. Yatarim oglende bi araiyi yaptın güselimmmm....güzel zorluklar bunlar.. birara rahatlarsan gidip yat ama.. ne kadar dinlenirsen o kadar kar
canım ben duştan sora bebe yağı kullanıyorum yeni başladım...ama 3.aydan sora lierac die bi krem varmış onu düşünüyorum bakalım...ama kako ve badem yağıda öneriliyo aynı zamanda güllü vazelinde...
Gunadin kizlar dun kahwerengi akintim geldi simdi bisey yok ama 2.gittigim dr da ayni seyi soyledi. Anlicaginiz bebegim gidiyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?