simdi yataktayim zeycanim kremin adini sonrs sorar not ederim canim be nim teşekkürler....bebe yagini her gun mu suruon hangi marka
Gunadin kizlar dun kahwerengi akintim geldi simdi bisey yok ama 2.gittigim dr da ayni seyi soyledi. Anlicaginiz bebegim gidiyo ...
tatlışım yaaa ilişki kürtaj olduğum günden beri yasak... bugün 15. gün işte pazartesi randevum var benim doktora... bakalım ne dicek
uyku hali göğüslerde hassasiyet ilişki olmuş olsa hamileyim derim o kadar yani ama süt falan yok belkide hormonların normale dönüyordur ama yasak devame ederse bu ay zor
kac gundur yumurta yiyom canim ya çok yiyincede tiksinirim belki ya
iyi gibi midem kotu kahvaltida ne yesem ki yaww birde kizarmis sucukta mi yasak bea
Zeycan bebeyaginin tuylenme yaptigini soyluyolar canim cok kullanimda. Bilgin olsuncanım ben duştan sora bebe yağı kullanıyorum yeni başladım...ama 3.aydan sora lierac die bi krem varmış onu düşünüyorum bakalım...ama kako ve badem yağıda öneriliyo aynı zamanda güllü vazelinde...
Arada ye ki canin istemis bi kereden bse olmazzbende yumurta yiyodum genelde bugun patates kizartmasi yemek istiom ama kixartmadanda uzak durmak istiom
Ayy heralde oyle cikcak bu hizla yumurta yemeye devam edersemmsapsarı çıkacak senin minnak desene
günaydın nefesalımmm.. iyiyiz çok şükür. dün neden kötü geçti? burdaki kötü haberlerden mi başka bişey mi oldu canım benimm
Canim sen kimyasal grbelik yasadin dimi kurtaj da yapiyolar mi kimyasal gebelige
canim ben evlendikten sonra 8-9kilo aldim bacaklarim catladi daha önce kilo alip vermem olmamisti derim esnek degil ve kuru o yuzden erkenden yaglanmaya baamayi dusunuyorum ben
hayırlısı bitanem. kimyasal gebelik geçirenlerin 2.ayında hamile kalması daha kolay oluyor. burda da arkadaşlar yaşadı biliyorsun. o gidecek daha sağlıklısı gelecek belki... bunu düşünmeye çalış canımın içi...
Ama benik 2.gittigim dr oyle dedi kendi dr kanaman basladiginda gel dedo kafam o kadar karisik ki beynim durdukimyasal gebellikte kürtaj yok canım. sen normal adet olacaksın ve böylece akıp gidecek.. normal adet oluyorsun canım..
simdi yataktayim zeycanim kremin adini sonrs sorar not ederim canim be nim teşekkürler....bebe yagini her gun mu suruon hangi marka
evet pat. Kizartmasi yiyim bari
canim ben evlendikten sonra 8-9kilo aldim bacaklarim catladi daha önce kilo alip vermem olmamisti derim esnek degil ve kuru o yuzden erkenden yaglanmaya baamayi dusunuyorum ben
Gunaydin bebemm.ya dun her anlamda kotuydu.burda tatsiz haberler oldu, isyerinde yabanci bi musteri ile sorun yasadim ama cozuldu sukur ama cok kasti.sonra aksam esim kardesi ile beni isten almaya geldi kv.ye gidecektik.yolda ondeki arabayla kavga edeceklerdi nerdeyse.kaynima kizdim bagirdim sen serserimisin diye, esime kizdim sen niye arabayi durdurdun kardesini tanimiyonmu dwdim.eve gittik tabi.konusmadim.Sesim kisildi nasil bagirdiysam.sonra ozur diledi felan .amannn bardagi kirr sonra yapistirmaya caliss.bazi parcalar eksik kaliuo sonuctasapsarı çıkacak senin minnak desenegünaydın nefesalımmm.. iyiyiz çok şükür. dün neden kötü geçti? burdaki kötü haberlerden mi başka bişey mi oldu canım benimm
günaydın canım iyiyim çok şükür. senin susamcık da iyiymiş maşallahbirdaha ne zaman doktora gideceksin
günaydın canım...bence üzülme hakkından ne hayırlısıysa o olsun bak bende kimyasaldan hemen sora hamile kaldım buradaki arkadaşlar saolsun çok güzel motive etti beni ve bende kimyasaldan sora işi zevkine umarsızlığına yapınca tuttu inşallah...demem o ki üzülme aksine çok sevin sğlıklı bi gebelik seni bekliyo....
tmm canim esime diyorum aksam getiriyor yaglaniyorum sonra gureseeee
bacaklarim gorebilecegim yerde değil ama gobusumu gorurum gördükçe psikolojim bozulur
Ama benik 2.gittigim dr oyle dedi kendi dr kanaman basladiginda gel dedo kafam o kadar karisik ki beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?