Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunadin kizlar dun kahwerengi akintim geldi simdi bisey yok ama 2.gittigim dr da ayni seyi soyledi. Anlicaginiz bebegim gidiyo ...

günaydın canım...bence üzülme hakkından ne hayırlısıysa o olsun bak bende kimyasaldan hemen sora hamile kaldım buradaki arkadaşlar saolsun çok güzel motive etti beni ve bende kimyasaldan sora işi zevkine umarsızlığına yapınca tuttu inşallah...demem o ki üzülme aksine çok sevin sğlıklı bi gebelik seni bekliyo....

Canim sen kimyasal grbelik yasadin dimi kurtaj da yapiyolar mi kimyasal gebelige

Zeycan bebeyaginin tuylenme yaptigini soyluyolar canim cok kullanimda. Bilgin olsun
bende yumurta yiyodum genelde bugun patates kizartmasi yemek istiom ama kixartmadanda uzak durmak istiom
Arada ye ki canin istemis bi kereden bse olmazz
sapsarı çıkacak senin minnak desene

günaydın nefesalımmm.. iyiyiz çok şükür. dün neden kötü geçti? burdaki kötü haberlerden mi başka bişey mi oldu canım benimm
Ayy heralde oyle cikcak bu hizla yumurta yemeye devam edersemm

Ama brn ilacsiz hsmile kalamiyorim klomen we ignesix bu sy eermez buuk ihtimalle bana

kimyasal gebellikte kürtaj yok canım. sen normal adet olacaksın ve böylece akıp gidecek.. normal adet oluyorsun canım..
Ama benik 2.gittigim dr oyle dedi kendi dr kanaman basladiginda gel dedo kafam o kadar karisik ki beynim durdu

simdi yataktayim zeycanim kremin adini sonrs sorar not ederim canim be nim teşekkürler....bebe yagini her gun mu suruon hangi marka

johnson's baby pembe olanı kullandım her duştan sora canım...şuan cildi nemlendirmek adına yapıyorum ileride yoğunlaştırcam ama vazelini de denemeyi düşünüyorum....

sapsarı çıkacak senin minnak desene günaydın nefesalımmm.. iyiyiz çok şükür. dün neden kötü geçti? burdaki kötü haberlerden mi başka bişey mi oldu canım benimm
Gunaydin bebemm.ya dun her anlamda kotuydu.burda tatsiz haberler oldu, isyerinde yabanci bi musteri ile sorun yasadim ama cozuldu sukur ama cok kasti.sonra aksam esim kardesi ile beni isten almaya geldi kv.ye gidecektik.yolda ondeki arabayla kavga edeceklerdi nerdeyse.kaynima kizdim bagirdim sen serserimisin diye, esime kizdim sen niye arabayi durdurdun kardesini tanimiyonmu dwdim.eve gittik tabi.konusmadim.Sesim kisildi nasil bagirdiysam.sonra ozur diledi felan .amannn bardagi kirr sonra yapistirmaya caliss.bazi parcalar eksik kaliuo sonucta

Zsten sen en buyuk umudumsun canim benim senin degerler kac cikti ve tedavo gormuyodun sen dimi bende tedaviyle anca kalabiliyorum ilaclarla igneyle bu ay wermezse incir kuru yapsam olur mu ki

Ama benik 2.gittigim dr oyle dedi kendi dr kanaman basladiginda gel dedo kafam o kadar karisik ki beynim durdu

canım ben gittim kan değerlerime baktılar kimyasal gebelik yapacak birşey yok normal adet kanaması geçirip düşecek dediler. ve çalışmaya devam.. senin doktorları anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…