canim bi yerde sucuk sağlam sosis yasak diye okudumda o yüzden sordum...birde evli mutlum ablam dio sana yasin kac ki
canım ben gittim kan değerlerime baktılar kimyasal gebelik yapacak birşey yok normal adet kanaması geçirip düşecek dediler. ve çalışmaya devam.. senin doktorları anlamış değilim.
bacaklarim gorebilecegim yerde değil ama gobusumu gorurum gördükçe psikolojim bozulur
günaydın canım darısı sana inşallah...Gunaydin bebisler.
Benim ablamda o kremi kullanmisti canim ucuncu ayda basladi.catlagi olmadi.
Ayyy neleri dusunmeye basladiniz kizzz ne guselll
yok canım şuan geçici bu dedim ya sadece duştan sora sık değilZeycan bebeyaginin tuylenme yaptigini soyluyolar canim cok kullanimda. Bilgin olsun
Arada ye ki canin istemis bi kereden bse olmazz
Ayy heralde oyle cikcak bu hizla yumurta yemeye devam edersemm
Zsten sen en buyuk umudumsun canim benim senin degerler kac cikti ve tedavo gormuyodun sen dimi bende tedaviyle anca kalabiliyorum ilaclarla igneyle bu ay wermezse incir kuru yapsam olur mu ki
anlastik :13::13::13:
canim bi yerde sucuk sağlam sosis yasak diye okudumda o yüzden sordum...birde evli mutlum ablam dio sana yasin kac kibenim ablsmda olur musun
oluruz canim citir anneler
canim bi yerde sucuk sağlam sosis yasak diye okudumda o yüzden sordum...birde evli mutlum ablam dio sana yasin kac kibenim ablsmda olur musun
günaydın canimmmmmm nbr
Kızlar tekrardan günaydın hepinize. ..
sizler ne güzel neşeli musmutlu başlamışsınız güne kıskandım valla. ...
ben sabahki testim negatif çıktığından beri kötüyüm ya üzülmücem dedim ama elde değil ki.
salam sosisten bende uzagim canim.içinde ne olduğu belli değil sucuk kendimiz yaptirdik o yüzden içim rahat sma su an benim de gozum goresi yok
ama olaz ki canim kirmizilar germedikçe umudunu kaybetme
oluruz canim citir annelerben bu ara saldim saçımı bile taramiom ya
Canim sakaryadaki en iyi dr lardan biri dr um bir haftaya kadar kanaman olmazsa dis gebeliktir o yuzden kanamn olmuyodur dedi ve arayip sorsam mi ki kanamam oldugunda geleyim mi diye
kabiz bi iki gun oluyorum geciyor rahar ediyom sonra yine oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?