Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben gittim kan değerlerime baktılar kimyasal gebelik yapacak birşey yok normal adet kanaması geçirip düşecek dediler. ve çalışmaya devam.. senin doktorları anlamış değilim.

Canim sakaryadaki en iyi dr lardan biri dr um bir haftaya kadar kanaman olmazsa dis gebeliktir o yuzden kanamn olmuyodur dedi ve arayip sorsam mi ki kanamam oldugunda geleyim mi diye

Gunaydin bebisler.
Benim ablamda o kremi kullanmisti canim ucuncu ayda basladi.catlagi olmadi.
Ayyy neleri dusunmeye basladiniz kizzz ne guselll
günaydın canım darısı sana inşallah...
Zeycan bebeyaginin tuylenme yaptigini soyluyolar canim cok kullanimda. Bilgin olsun

Arada ye ki canin istemis bi kereden bse olmazz

Ayy heralde oyle cikcak bu hizla yumurta yemeye devam edersemm
yok canım şuan geçici bu dedim ya sadece duştan sora sık değil
Zsten sen en buyuk umudumsun canim benim senin degerler kac cikti ve tedavo gormuyodun sen dimi bende tedaviyle anca kalabiliyorum ilaclarla igneyle bu ay wermezse incir kuru yapsam olur mu ki

canım sonuçta bak hamiş kalabiliyosun bitkisel takıl ama doktor tavsiyesine de uy...ben tedavi hiç görmedim canım 389.7 çıktı yarın bakalım kaç olcak minişimişşş...

canim bi yerde sucuk sağlam sosis yasak diye okudumda o yüzden sordum...birde evli mutlum ablam dio sana yasin kac ki benim ablsmda olur musun

Cig olarak yasak canim ya zaten sosis salamin cok saglikli oldgnu sanmiyorum ben normalde de yemem. Sucuk da bildigim bi yerden olursa yiyorum ama su aralar sucuk gorecek gozum yok)

Bu arada olmaz o benim ablam bi keremmm

Kızlar tekrardan günaydın hepinize. ..

sizler ne güzel neşeli musmutlu başlamışsınız güne kıskandım valla. ...

ben sabahki testim negatif çıktığından beri kötüyüm ya üzülmücem dedim ama elde değil ki.

canim bi yerde sucuk sağlam sosis yasak diye okudumda o yüzden sordum...birde evli mutlum ablam dio sana yasin kac ki benim ablsmda olur musun

canım bu tarz şeyleri çiğ yemeyeceksin. kızartma olarak da fazla tüketmeyeceksin. sabah kahvaltısı olarak; beyaz peynir, zeytin, haşlama yumurta, ceviz, bal, tereyağ ve yanında yeşillik ( ama maydanoz değil) kıvırcık roka mesela ( kabız oluyoruz ya iyi gelir) yiyebilirsin. domates, salatalık vs şuan mevsimi olmadığından ben yemiyorum.

ben 36 yaşındayım canım tabii ki seninde ablan olurum.. ama aynı yaştaysak olmam

zeycancığım çok sevindim yeni gördüm haberini.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.

yeni bir döngü yeni heyecanlar seni bekliyor hadi toparlan gel aramıza kuzummm

Canim sakaryadaki en iyi dr lardan biri dr um bir haftaya kadar kanaman olmazsa dis gebeliktir o yuzden kanamn olmuyodur dedi ve arayip sorsam mi ki kanamam oldugunda geleyim mi diye

kanaman başladı mı? ne olur panik yapma. bak panik yaptıkça kafan daha çok karışıyor. yeminle telefonun olsa seni çoktannn arayacaktım. sakin düşünmeye başla.. kanaman başladıysa sorun yok. burada anlaşalım olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…