şikayet olmadan basmıyorlar kızBnde kendimi deil de evi saldim yakinda belediye bascak evi cop ev diye
günaydın canim iyi iste sen nasılsın
günaydın canimmmmmm nbr
kabiz bi iki gun oluyorum geciyor rahar ediyom sonra yine oluyorum ya
91 dogumluyum ablacim ben
şikayet olmadan basmıyorlar kız
ama olaz ki canim kirmizilar germedikçe umudunu kaybetme
yeni bir döngü yeni heyecanlar seni bekliyor hadi toparlan gel aramıza kuzummm
günaydın canim iyi iste sen nasılsın
hayirdir canim yaaaa ne oldu ki
sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç
hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu...işallah senin sonuçlarda temiz çıkar
ayneeennnbir haftadır süpürge yüzü görmedi ev
yapma ablam ya o kadar degil ya tasecik bi hatunsun sen biliyorum ben
ahhh bu erkekleeerrr
yapma ablam ya o kadar degil ya tasecik bi hatunsun sen biliyorum ben
Ins olmam ablam ya....gece yatmadan süt içiyorum midemi o mu fokurdattiriyo ki ya
günaydın canım hayırlı cumalar.....duanada aminnnn diyorum...... Ayetel kursi okuyoruz dimi canlar
hahaaaaaaao kadar değil canım yaa
Günaydınnnn, hayırlı cumalar kızlar...Bugün gönlünüzden geçen bütün niyetler dilekler kabul olur inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?