Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kabiz bi iki gun oluyorum geciyor rahar ediyom sonra yine oluyorum ya

91 dogumluyum ablacim ben

kabız için yolun başındasın.. değerlerin yükselsin o zaman aaa abla napcam dersin.. şaka bi yana inşallah sorun olmaz canım.. ben senden de büyüğüm ablayım yani.. seninle aramızdaki yaş kadar benim kızım var

ama olaz ki canim kirmizilar germedikçe umudunu kaybetme

yeni bir döngü yeni heyecanlar seni bekliyor hadi toparlan gel aramıza kuzummm

Ya regl olmadım daha ama belirtileri var. Hamilelik belirtisi de olabilir tabi bilemiyorum. Canım o kadar sıkıldı ki kahvaltı bile etmedim...

daha kaç gün regl olmazsam doktora gitmem gerekir?

Havvacım ya kendimi öyle sıkıyorum ki güçlü olmalıyım bunlar geçecek diye...İşlemler bittikten sonra derin bir nefes alıp çocuk için eskisi kadar diretmicem Allah sağlık versin, sıhhat versin, hayırlısını versin... En iyi zamanı o biliyor... Bi an önce adet görsemde gidip yaptırsam o günü beklemek stresli geçiyor. Aradan çıksın bitsin gitsin... Ama senin için çok sevindim sonuç temiz diye duymak harika bişey Allah bebişini de en kısa sürede versin...

Günaydınnnn, hayırlı cumalar kızlar...Bugün gönlünüzden geçen bütün niyetler dilekler kabul olur inşallahhhhhhhh

yapma ablam ya o kadar degil ya tasecik bi hatunsun sen biliyorum ben

Ins olmam ablam ya....gece yatmadan süt içiyorum midemi o mu fokurdattiriyo ki ya

yok canım olması gerektiği için oluyor. ben kızımdan biliyorum. ne yaparsan yap geçmez.. yaşayacaksın yani..ama galete bi nebze iyi geliyor. yatağının yanına koydun mu cubuk ve galete?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…