ahhh bu erkekleeerrrniye bu kadar cocukca düşünüyorlar anlamıyorum
abla gece gozumu bi actim mi uyuyamiyorum ben o yüzden uyanmamaya çalışıyorum geçen kalktim oturdum sabah ettim iki gündür deliksiz uyuyorum bu sabah 6da bi wcye kalktım iste baktim fokurduo
Günaydınnnn, hayırlı cumalar kızlar...Bugün gönlünüzden geçen bütün niyetler dilekler kabul olur inşallahhhhhhhh
Günaydınnnn, hayırlı cumalar kızlar...Bugün gönlünüzden geçen bütün niyetler dilekler kabul olur inşallahhhhhhhh
hahaaaaa
zeycancığım çok sevindim yeni gördüm haberini.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.
abla gece gozumu bi actim mi uyuyamiyorum ben o yüzden uyanmamaya çalışıyorum geçen kalktim oturdum sabah ettim iki gündür deliksiz uyuyorum bu sabah 6da bi wcye kalktım iste baktim fokurduo
Havvacım ya kendimi öyle sıkıyorum ki güçlü olmalıyım bunlar geçecek diye...İşlemler bittikten sonra derin bir nefes alıp çocuk için eskisi kadar diretmicem Allah sağlık versin, sıhhat versin, hayırlısını versin... En iyi zamanı o biliyor... Bi an önce adet görsemde gidip yaptırsam o günü beklemek stresli geçiyor. Aradan çıksın bitsin gitsin... Ama senin için çok sevindim sonuç temiz diye duymak harika bişey Allah bebişini de en kısa sürede versin...
canim karsina alip güzel güzel tartismadan konussan anlatsan hissetiklerini uzuldugunu sorunun ondada olabilecegini soylesen
Ama brn ilacsiz hsmile kalamiyorim klomen we ignesix bu sy eermez buuk ihtimalle bana
Gunaydin bebemm.ya dun her anlamda kotuydu.burda tatsiz haberler oldu, isyerinde yabanci bi musteri ile sorun yasadim ama cozuldu sukur ama cok kasti.sonra aksam esim kardesi ile beni isten almaya geldi kv.ye gidecektik.yolda ondeki arabayla kavga edeceklerdi nerdeyse.kaynima kizdim bagirdim sen serserimisin diye, esime kizdim sen niye arabayi durdurdun kardesini tanimiyonmu dwdim.eve gittik tabi.konusmadim.Sesim kisildi nasil bagirdiysam.sonra ozur diledi felan .amannn bardagi kirr sonra yapistirmaya caliss.bazi parcalar eksik kaliuo sonucta
yarın canım tekrar değerime bakıcak doktor... inş sağlıklı tutunur dua edin benim için olar mı_??
Günaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar tekrardan günaydın hepinize. ..
sizler ne güzel neşeli musmutlu başlamışsınız güne kıskandım valla. ...
ben sabahki testim negatif çıktığından beri kötüyüm ya üzülmücem dedim ama elde değil ki.
günaydın kızlar nasılsınız
hadi herkes bize dua etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cuma saati ayetel kürsi okuyalım
ben her gun iki bardak sut bi bardak ayran iciyorum yogurt hic yiyemiyorum peynirde çok nadir yani ezine oda tuzlu olduğu için....anne olmak zor ama ben cooooooook mutluyum ablam cooooooook bu günleri çok bekledim
canim karsina alip güzel güzel tartismadan konussan anlatsan hissetiklerini uzuldugunu sorunun ondada olabilecegini soylesen
kanaman başladı mı? ne olur panik yapma. bak panik yaptıkça kafan daha çok karışıyor. yeminle telefonun olsa seni çoktannn arayacaktım. sakin düşünmeye başla.. kanaman başladıysa sorun yok. burada anlaşalım olur mu?
bir kere kaldın 2.ye neden kalmayasınki? hem belli mi olur belki ilaçsız kalırsın. Rabbimin mucizeleri biter mi? sen gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. ayrıca erken test yapmasaydın belki hamile oludğunu bile bilmeyecektin ve bu böyle geçip gidecek sen iğnelerini olmaya devam edecektin... o yüzden ümitli ol herdaim
anladım canım. üst üste gelmiş bazı şeyler. sen de patlamışsın. ama neyseki Allaha şükür kötü şeylerle sonuçlanmamış hiçbişey. buna da şükür. sende dünü dünde bırak canım. bugünün çoook güzel geçer inşallah
ne demek bitanem. dualarım hep sizinleRabbim korusun annelerle bebeklerini... amiinnnn
günaydın canım biz iyiyiz de senin canın sıkkınmış eşinden dolayı... düzelir inş. aranız en yakın zamanda
batın ne zamandı canım?
günaydın canım iyiyiz sen??
aminnnnnnnnnnnnn
günaydın canım dua ediyoruz
Söylüyorum cnm tamam diyor sonra bişey oldumu sen sessiz kal hep alttan al diyor gittim dün odada sinirden ağladım dolapları indirip sildim sinirle.
canim aklima bisey gelmiyo ya :26:
Kanamam baslamadi daha dun aksam kahwerengi akinti geldi daha bisey yok canim cok saolun Allah razi olsun. Bgun daha sakinim. Rabbim gene nasip edecek bu duyguyu bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?