Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

abla gece gozumu bi actim mi uyuyamiyorum ben o yüzden uyanmamaya çalışıyorum geçen kalktim oturdum sabah ettim iki gündür deliksiz uyuyorum bu sabah 6da bi wcye kalktım iste baktim fokurduo

valla elimizden gelen bu canım.. bizde uyanıyoruz. bende uyanınca bi daha uyuyamıyorum.. annelik kolay değil.. o yüzden sen kahvaltını yap bi nebze olsun rahatla. sütünü aksam değil gündüz iç.. ya da markasını değiştir. deneme yanılma yöntemi yap bakalım. ben her sütü içemiyorum mesela..

biran önce adet görsemde gidip yaptırsam o günü beklemek stresli geçiyor diyordum bende aynı senin gibi stres içindeydim neyseki geçti. çok sağol cnm benim işallah rabbim hayırlı olanı verecek bize ya önceleri meraktan stresten çıldıracaktım resmen ama şimdi bende ve eşimde bir sorun olmadığını öğrenince derin bir nefes aldım rahatladım şimdi hiç düşünmüyorum zamanı geldiğinde olur diyorum sende öyle olursun işnlh

Ama brn ilacsiz hsmile kalamiyorim klomen we ignesix bu sy eermez buuk ihtimalle bana

bir kere kaldın 2.ye neden kalmayasınki? hem belli mi olur belki ilaçsız kalırsın. Rabbimin mucizeleri biter mi? sen gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. ayrıca erken test yapmasaydın belki hamile oludğunu bile bilmeyecektin ve bu böyle geçip gidecek sen iğnelerini olmaya devam edecektin... o yüzden ümitli ol herdaim

anladım canım. üst üste gelmiş bazı şeyler. sen de patlamışsın. ama neyseki Allaha şükür kötü şeylerle sonuçlanmamış hiçbişey. buna da şükür. sende dünü dünde bırak canım. bugünün çoook güzel geçer inşallah
yarın canım tekrar değerime bakıcak doktor... inş sağlıklı tutunur dua edin benim için olar mı_??

ne demek bitanem. dualarım hep sizinle Rabbim korusun annelerle bebeklerini... amiinnnn
Günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canım biz iyiyiz de senin canın sıkkınmış eşinden dolayı... düzelir inş. aranız en yakın zamanda

batın ne zamandı canım?

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım iyiyiz sen??

Günaydınnnn, hayırlı cumalar kızlar...Bugün gönlünüzden geçen bütün niyetler dilekler kabul olur inşallahhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnn

hadi herkes bize dua etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cuma saati ayetel kürsi okuyalım

Okuyalim tabi canim. Ben musaitim topige yasin okuyayim hatta hamileler saglikla hayrl dogursun hamile olmayanlar saglikli bebeklerle doldursunlar gobuslerini insallahh

Son düzenleme:

Kanamam baslamadi daha dun aksam kahwerengi akinti geldi daha bisey yok canim cok saolun Allah razi olsun. Bgun daha sakinim. Rabbim gene nasip edecek bu duyguyu bize insallah

hayırlı cumalar iyiyim cnm

Söylüyorum cnm tamam diyor sonra bişey oldumu sen sessiz kal hep alttan al diyor gittim dün odada sinirden ağladım dolapları indirip sildim sinirle.

canım benim ya.. oluyo öyle bazen öküzlükleri tutuyo dün benimki de beni bi dolu aglattı.. bıkmış benim alınganlıgımdan neye ne zaman alındıgımı çözemiyormuş ( çok kötüydüm dün ama bugün özür diledi öküzcüm içim ferahladı biraz.. sizinde düzelir inşallah canım

Kanamam baslamadi daha dun aksam kahwerengi akinti geldi daha bisey yok canim cok saolun Allah razi olsun. Bgun daha sakinim. Rabbim gene nasip edecek bu duyguyu bize insallah

demek ki bugün yarın adet olacaksın canım. eğer vücudun atamıyorsa doktordan yardım alırsın.. ve eğer hasta olursan doktora gitmek yerine çalışmalara başlarsın olur mu? Allah'ın izni ile yine hamile kalacaksın. ama azcık sabır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…