- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
günaydın canım hayırlı cumalar.....duanada aminnnn diyorum...... Ayetel kursi okuyoruz dimi canlar
Günaydın canım.. hepimize hayırlı cumalar.. bugün nasılsın? inşallah canım..
Gunaydin canimm. Ne guzel dua ettin. İnsallahh
hadi herkes bize dua etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cuma saati ayetel kürsi okuyalım
günaydın canlarımnasılsınız bakalım..dualarda mı buluşuyoruz bugün
bir kere kaldın 2.ye neden kalmayasınki? hem belli mi olur belki ilaçsız kalırsın. Rabbimin mucizeleri biter mi? sen gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. ayrıca erken test yapmasaydın belki hamile oludğunu bile bilmeyecektin ve bu böyle geçip gidecek sen iğnelerini olmaya devam edecektin... o yüzden ümitli ol herdaim
anladım canım. üst üste gelmiş bazı şeyler. sen de patlamışsın. ama neyseki Allaha şükür kötü şeylerle sonuçlanmamış hiçbişey. buna da şükür. sende dünü dünde bırak canım. bugünün çoook güzel geçer inşallah
ne demek bitanem. dualarım hep sizinleRabbim korusun annelerle bebeklerini... amiinnnn
günaydın canım biz iyiyiz de senin canın sıkkınmış eşinden dolayı... düzelir inş. aranız en yakın zamanda
batın ne zamandı canım?
günaydın canım iyiyiz sen??
aminnnnnnnnnnnnn
Kanamam baslamadi daha dun aksam kahwerengi akinti geldi daha bisey yok canim cok saolun Allah razi olsun. Bgun daha sakinim. Rabbim gene nasip edecek bu duyguyu bize insallah
Canim benim dr cagardi benide hem cagarmasaydida test yapardim adetim gecikti cunku esimle hafta sonu kaplicaya gitsek diyoruz bu kanama bitikten sonra bi olayim kanama da iyi gelir kafa dinleriz biraz dedi esim bende bakariz dedim ewimden cikmak istemiyorum
günaydın canım dua ediyoruz
Gunaydinn canim. Hosgeldinncok ediyoruz bugunn
okuyalım bugün bana da çok dua okuyun ki şu k.v'yi yolmim, sinirimi bozuyo yaaa, evi soğukmuş gidemezmiş şimdiye kadar kaloriferli evde oturuyodun ya dedim, boğmak istiyorum onu yaaaaa
iyiyim cnm, geçti ya çok şükür, bebişi de iyi gördüm yaa rahatladım. sen nasılsın? bebişin nasıl büyüyo o miniş de
inşallahhh cnm inşallahhhh
ben okurum bebeğim sayı belirleyelim yeter...
geçmiş derimn canım ben sana sogan.kurunu bi araştır derimSelam arkadaslar
Eylul ayinda dis gebelik ameliyati gecirdim iki ay kanamam surdu simdi gecti cok sukur adetimi bekliyorum doktor hersey yolunda dedi ancak kucuk bir kist varmis adet doneminde bakariz eger gecmemisse dogum kontrol hapi kullanacaksin gecene kadar dedi insaallah gecer de korunmama gerek kalmaz ben biran once hamile olmak istiyorumKistin gitmesi icin napabilirim var mi bana bir tavsiyesi olan?
canım stres yok bu k.v olsa bile.. bol bol sabır çek... bebişin senin duygularını hissediyor o yüzden bebişin sinirli olmasını istemiyorsan az da stres ve sinir canım.. benim bebiş iyi herhalde aralıkta gideceğim 2li test için eğer bir sorun olmazsa o zaman göreceğim inşallah.. bende okuyacağım canım. selada da duamı edeceğim.. hayırlı cumalar canım...
üzüldüm bebişim ya ama lütfen sakin olmaya çalış ne olur bebeğin için
üzüldüm bebişim ya ama lütfen sakin olmaya çalış ne olur bebeğin için
biliyorum cnm sabretmeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil ki...en son oğlunu da onu da kovacam evden görecekler. temizlik yok ya kadında aşırı pis ben de aksine aşırı titizim gerçekten katlanamıyorum. sinirden habire ağlıyorum, evine de gitmek istemiyo. Aşırı sabırlı iyi niyetli bi insandım ama yok yani zerre kadar merhamet kalmadı dua ediyorum ki Allahım bana bol bol sabır, dayanma günü, merhamet versin.
ama kuzum senin dinlenmen lazım lekelenmen oluyor kuzum
öyle kötü bi insan değil, iyi bi kadın ama sinirimi bozuyo...aşırı pis yaaaa, paranoyak oldum elimde kova bez dolaşıp duruyorum
ben yanlış biliyordum o zaman canım kusura bakma. iyi düşünmüşsünüz canım. sıcak su da iyi gelir sana ...
biliyorum cnm sabretmeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil ki...en son oğlunu da onu da kovacam evden görecekler. temizlik yok ya kadında aşırı pis ben de aksine aşırı titizim gerçekten katlanamıyorum. sinirden habire ağlıyorum, evine de gitmek istemiyo. Aşırı sabırlı iyi niyetli bi insandım ama yok yani zerre kadar merhamet kalmadı dua ediyorum ki Allahım bana bol bol sabır, dayanma günü, merhamet versin.
neden anlayışlı ve iyi niyetlileri bulmaz ki bizi...keşke k.v. den çokk uzak olsam diorum...inan Allah razı olsun yine de akşam yemeğinden başka bana hiç bir faydası yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?