Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım hayırlı cumalar.....duanada aminnnn diyorum...... Ayetel kursi okuyoruz dimi canlar

okuyalım bugün bana da çok dua okuyun ki şu k.v'yi yolmim, sinirimi bozuyo yaaa, evi soğukmuş gidemezmiş şimdiye kadar kaloriferli evde oturuyodun ya dedim, boğmak istiyorum onu yaaaaa

Günaydın canım.. hepimize hayırlı cumalar.. bugün nasılsın? inşallah canım..

iyiyim cnm, geçti ya çok şükür, bebişi de iyi gördüm yaa rahatladım. sen nasılsın? bebişin nasıl büyüyo o miniş de

Gunaydin canimm. Ne guzel dua ettin. İnsallahh

inşallahhh cnm inşallahhhh

hadi herkes bize dua etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cuma saati ayetel kürsi okuyalım

ben okurum bebeğim sayı belirleyelim yeter...

Canim benim dr cagardi benide hem cagarmasaydida test yapardim adetim gecikti cunku esimle hafta sonu kaplicaya gitsek diyoruz bu kanama bitikten sonra bi olayim kanama da iyi gelir kafa dinleriz biraz dedi esim bende bakariz dedim ewimden cikmak istemiyorum

Kanamam baslamadi daha dun aksam kahwerengi akinti geldi daha bisey yok canim cok saolun Allah razi olsun. Bgun daha sakinim. Rabbim gene nasip edecek bu duyguyu bize insallah

canım benim merak etme.. duydugum kimyasal gebeliklerin nerdeyse hepsi hemencecik saglıklı hamilelik yaşıyo.. içini ferah tut bebegim

Selam arkadaslar
Eylul ayinda dis gebelik ameliyati gecirdim iki ay kanamam surdu simdi gecti cok sukur adetimi bekliyorum doktor hersey yolunda dedi ancak kucuk bir kist varmis adet doneminde bakariz eger gecmemisse dogum kontrol hapi kullanacaksin gecene kadar dedi insaallah gecer de korunmama gerek kalmaz ben biran once hamile olmak istiyorum Kistin gitmesi icin napabilirim var mi bana bir tavsiyesi olan?

ben yanlış biliyordum o zaman canım kusura bakma. iyi düşünmüşsünüz canım. sıcak su da iyi gelir sana ...

bebegim senle batlarımız aynnıı.. ben dün reglin 13. günü yumoş takibine gittim 20 mm olmuş bugün çatlıcak dedi doktor.... !! normalde 15 yada 16. gün olması lazımdı.. sen nasıl takip ediyosun hani ben yanılacaktım gitmeseydim sende gidersin belki diye söyleyim dedim..

canım stres yok bu k.v olsa bile.. bol bol sabır çek... bebişin senin duygularını hissediyor o yüzden bebişin sinirli olmasını istemiyorsan az da stres ve sinir canım.. benim bebiş iyi herhalde aralıkta gideceğim 2li test için eğer bir sorun olmazsa o zaman göreceğim inşallah.. bende okuyacağım canım. selada da duamı edeceğim.. hayırlı cumalar canım...

geçmiş derimn canım ben sana sogan.kurunu bi araştır derim

biliyorum cnm sabretmeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil ki...en son oğlunu da onu da kovacam evden görecekler. temizlik yok ya kadında aşırı pis ben de aksine aşırı titizim gerçekten katlanamıyorum. sinirden habire ağlıyorum, evine de gitmek istemiyo. Aşırı sabırlı iyi niyetli bi insandım ama yok yani zerre kadar merhamet kalmadı dua ediyorum ki Allahım bana bol bol sabır, dayanma günü, merhamet versin.

neden anlayışlı ve iyi niyetlileri bulmaz ki bizi...keşke k.v. den çokk uzak olsam diorum...inan Allah razı olsun yine de akşam yemeğinden başka bana hiç bir faydası yok...

ben yanlış biliyordum o zaman canım kusura bakma. iyi düşünmüşsünüz canım. sıcak su da iyi gelir sana ...

Oraya da gitsem yataktan ve dustan cikmam bu ay tekrardan hamile kalirsam ne zaman kaldigimida bilmem adrtlerim brnim duzensiz ne zaman olacagimida bilemeyip umitlenmekte istemiyorum cok kotu hayal kiriklogi yasadim

sinirden ağlamaktan kendine ve bebişine zarar veriyorsun. artık kendini düşünmüyorsan bebişi düşüneceksin canım.titiz olabilirsin hani arkasından toplayacaksın ve toplarken Allah'ım sabır sabır diyeceksin.. eşinle annesinin evine gitmesi konusunu konuştun mu? bugün ona yarın bize olacak. yarının bizi nelere beklediğini bilemeyiz. kendi annemize gösterdiğimiz sabrı onların annesine de göstermeliyiz. bardağın birde bu tarafından bak canım belki bi nebze rahatlarsın.. senin kendi annen olsaydı ona nasıl davranırdın. kayınvalidene de aynen öyle davran. çocuk gibi karşına alıp konuşabilirsin de sakince.. ya da kendi annene bağırıyorsan ona da bağır hangisi seni rahatlatacaksa...

neden anlayışlı ve iyi niyetlileri bulmaz ki bizi...keşke k.v. den çokk uzak olsam diorum...inan Allah razı olsun yine de akşam yemeğinden başka bana hiç bir faydası yok...

Benim kv de daha beni aramadi bile nasilim diye sormadi hic bi kere bile dusune biliyomusunuz uvey diye mi nedir guya bana cok duskun diye gozukuyo hic aramadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…