Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlar ben yine sarı safran acı su çıkardım içim dışıma çıkıyor resmen ateş basıyor çıkarırken ((

Benim kv de daha beni aramadi bile nasilim diye sormadi hic bi kere bile dusune biliyomusunuz uvey diye mi nedir guya bana cok duskun diye gozukuyo hic aramadi hic

ben dün yemekteydim..nasılsın zeynep dedi iyi olmaya çalışıyom ayşe teyze sen nasılsın dedim hayırdır dedi eşim sölemedi mi dedim o yok dedi sanah doktora gittim hamileymişim dedim e sen geçenlerde hastalanmıştın nasıl oldu dedi üzerinden bir ay geçti dedim..hı iyi hayırlı olsun o aman dedi..eşimde dediki hayırdır anne hiç sevinmedin dedi o da yoo sevindim sevinmez olur muyum dedi...anlıycan beni sevmeyen bi kayınvalideye sahibim hiç bir zaman kabullenmedi bebeğimide kabullenmeyecek o yüzden gülüp geçiyorum ben kocamı çok seviyorum gerisi boşş...

günaydın hayırlı cumalarrr kukuşkarımmmmmm

Canımmm hoşgeldin.. nasıl oldun bebeğim?

benim kvde de çok pis ne kadar iyi olursa olsun insan evinde uzun süreli misafir istemi,yor. bir de sen hamilesin ve arada kanaman da oluyor. bunu eşine söylesen anlamaz mı? stres de tetikler Allah korusun. sen titiz bir insansın bu huyu bırakmak zordur ve evde özellikle de temizliğe özen göstermeyen biri olunca daha da çok yorulur ve stres olursun. eşin anlamaz mı onunla paylaşsan???

Oraya da gitsem yataktan ve dustan cikmam bu ay tekrardan hamile kalirsam ne zaman kaldigimida bilmem adrtlerim brnim duzensiz ne zaman olacagimida bilemeyip umitlenmekte istemiyorum cok kotu hayal kiriklogi yasadim

canım sen önce bunu bir atlatmaya çalış. ben sana hamile kalman daha kolay olur derken ümitsiz olmaman için dedim. şuan bu psikolojide olman normal. özellikle de henüz ne kanaman oldu ne de başka bişey... onu yaşayıp içinden atınca belki önüne daha iyi bakabileceksin. dediğim gibi bu süreci yaşa ama uzatma... ;Allah o kadar güzel yaratmışki bizi.. nelere katlanıp atlatıyoruz, tekrar ümitleniyoruz sonra... şuan sen geceyi yaşıyorsun ama unutma geceden sonra aydınlık var. şafak en karanlık anın peşinden gelirmiş untma

Günaydın kızlar ben yine sarı safran acı su çıkardım içim dışıma çıkıyor resmen ateş basıyor çıkarırken ((

offf canım ya... bunun bir çaresi yok mu??? dün de seni soruyorlardı kızlar iyi yaptın girmekle

biliyon mu ben Zeynep adını çok severimmm Hatta kızım olursa adını Zeynepela koymayı düşünüyorummmm

canım yaa bi sey sorcam sen kayınvalidene ayşe teyze mi diyorsun? yani anne demiyor msun?

Bende esimle bu konu yüzünden atistik bakalim hamile olduğumu öğrendikten sonra beni arayip soracaklar mi 2 yıldır hic arayıp nasılsın demediler hani torunlarini çok istiyorlardi ya belki onun hatrina aralar artık bi zahmet dedim aramazlarsa o cocugu dedesine babaannesine karsi oldurcam bilirsin yaparim dedim çok sinirim bozuluyor gidince ozledik özledik diyorlar bi tel acip sormuyorlar hep benden bekliyorlar aradim hep su son zamanlarda artık bende aramiyorum

neden anlayışlı ve iyi niyetlileri bulmaz ki bizi...keşke k.v. den çokk uzak olsam diorum...inan Allah razı olsun yine de akşam yemeğinden başka bana hiç bir faydası yok...

ya benimki kötü biri değil de pis olması beni huzursuz ediyo. sürekli peşindeyim bi yeri tuttu mu elini yıkadı mı bi yere bastı mı gerçekten çok yoruldum.

ama kuzum senin dinlenmen lazım lekelenmen oluyor kuzum

dinlenmek mümkün olmuyo ki kuşum habire siliyorum kapı kolu silmekten boyasını çıkardım kapı kollarının

Ne yapıyor kız merak ettim. Kaç yaşında ki??

75 yaşında cnm, bişi yapmıyor bana temizlik dışında zararı da yok arada bilmiş bilmiş konuşması dışında. dün diyo ki bebeğin kıyafetlerini anneannesi alır adettendir. dedim benim sizden bi beklentim yok ama çok çakalsınız siz, becerip bi nişan bohçası yapamadınız bizde yoktur diye ama bizimkilerin alacaklarını iyi tutuyosunuz aklınızda. işlerine geldiği gibi konuşuyolar ya gel de bogma

cnm farkındayım bunları biliyorum, kızıyorum ama rahat etsin diye elimden geleni de yapıyorum ama hamilelikten sanırım aşırı gerginim, keşke olsa da annemin yarısı kadar olsa annem ne zaman evime gelse ya mutfağımı döker temizler ya halılarımı siler ya yemeğimi pişirir. bunlar çok bencil ve çok pisler. Allah korkusu olmasa içimde asla kabul etmem ama gelince de beni huzursuz ediyo. tuvaletten çıktı elini yıkamadı en basitinden. gel de sabret. günde 5-6 kez çamaşır suyuyla tuvaleti banyoyu yıkıyorum yaaa

eşimle konuştum cnm, annem napim atamam ki diyo. kendi evinde bi bakıcı alalım kalsın biz de iki üç gün de bir gideriz yanına dedim, maddi sorun yok yani, ılımlıydı aslında olabilir dedi ama cadı görümcem ooooo elalem annelerine bakmadılar mı desin dedi. ama görümceme 3 gün gitse 4.gün bize ya da başkasına yollamaya çalışıyo

Canım yenı gördüm takvimini cok sevindim hayırlı olsun Allah hayirli sağlıklı kucagina da almayı nasip etsin inşallah

annesini atmasıyla ne alakası var ki? kvden illa birisinin yanında mı kalacak tek yaşayamıyor mu? benim babaannem 80küsür yaşında kadın tek yaşıyor evinde. biz gidiyoruz arada temizlik falan filan. böyle daha rahat herkes için. ayrıca görümcen de elalem ne der diyorsa alsın kendisi baksın annesine. böyle yapmakla seni daha da soğutuyorlar da farkında değilller

canım bende nişan bohçasını k.valide yerine ben yapıp evime götürdüm...al bendende o kadar...bide herşeye yorumları çoktur ama..

Ayyyy benim de oyuncak bir bebeğim var. Adı Zeynep Ela :)))
Yer onu annesi.

ben de olursa kendi zeynepelamı yiriiimm gerçeğine düşünüyor musun bu ismi?

beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum bende seni seviyorum....

valla adın zeynep ya 1 puan hatta 10 puan daha aldın benden ben de seni canımmmm

evet canım anne dememi istemediğinden öyle diorum...

ay bir de kendisi mi istemiyor demeni?? normalde can atarlar anne denmesi için. aman keyfi bilir. salla gitsin

eli ayağı tutuyo cnm kalabilir aslında, ama ne olur ne olmaz diye yanına bi bakıcı alalım kalsın evinde biz de yakın oturuyoruz gideriz kontrol ederiz devamlı dedim. neymiş annelerini yalnız bırakamazlarmış yakında ölürmüş zaten. ha bi de o var bişi desem hemen zaten yaşlı zaten ölecek diyolar yaaa hepsini bi temiz dövesim geliyor. benim de büyükannem aynı yaşta, yapmadığı iş yok temizlik yemek, sebze meyve yetiştirmek. en son kovacam oğlunu da onu da evden görecekler. beni bile delirttiler düşün yani. ben çok sabırlı iyi niyetli bi insandım ama bunlar insanda iyi niyet bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…