:120::120::120::120:
Benim kv de daha beni aramadi bile nasilim diye sormadi hic bi kere bile dusune biliyomusunuz uvey diye mi nedir guya bana cok duskun diye gozukuyo hic aramadi hic
günaydın hayırlı cumalarrr kukuşkarımmmmmm
biliyorum cnm sabretmeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil ki...en son oğlunu da onu da kovacam evden görecekler. temizlik yok ya kadında aşırı pis ben de aksine aşırı titizim gerçekten katlanamıyorum. sinirden habire ağlıyorum, evine de gitmek istemiyo. Aşırı sabırlı iyi niyetli bi insandım ama yok yani zerre kadar merhamet kalmadı dua ediyorum ki Allahım bana bol bol sabır, dayanma günü, merhamet versin.
Oraya da gitsem yataktan ve dustan cikmam bu ay tekrardan hamile kalirsam ne zaman kaldigimida bilmem adrtlerim brnim duzensiz ne zaman olacagimida bilemeyip umitlenmekte istemiyorum cok kotu hayal kiriklogi yasadim
Günaydın kızlar ben yine sarı safran acı su çıkardımiçim dışıma çıkıyor resmen ateş basıyor çıkarırken ((
ben dün yemekteydim..nasılsın zeynep dedi iyi olmaya çalışıyom ayşe teyze sen nasılsın dedim hayırdır dedi eşim sölemedi mi dedim o yok dedi sanah doktora gittim hamileymişim dedim e sen geçenlerde hastalanmıştın nasıl oldu dedi üzerinden bir ay geçti dedim..hı iyi hayırlı olsun o aman dedi..eşimde dediki hayırdır anne hiç sevinmedin dedi o da yoo sevindim sevinmez olur muyum dedi...anlıycan beni sevmeyen bi kayınvalideye sahibim hiç bir zaman kabullenmedi bebeğimide kabullenmeyecek o yüzden gülüp geçiyorum ben kocamı çok seviyorum gerisi boşş...
ben dün yemekteydim..nasılsın zeynep dedi iyi olmaya çalışıyom ayşe teyze sen nasılsın dedim hayırdır dedi eşim sölemedi mi dedim o yok dedi sanah doktora gittim hamileymişim dedim e sen geçenlerde hastalanmıştın nasıl oldu dedi üzerinden bir ay geçti dedim..hı iyi hayırlı olsun o aman dedi..eşimde dediki hayırdır anne hiç sevinmedin dedi o da yoo sevindim sevinmez olur muyum dedi...anlıycan beni sevmeyen bi kayınvalideye sahibim hiç bir zaman kabullenmedi bebeğimide kabullenmeyecek o yüzden gülüp geçiyorum ben kocamı çok seviyorum gerisi boşş...
:120::120::120::120:ayhh canım bende kötü oldum okuyunca çok geçmiş olsun
neden anlayışlı ve iyi niyetlileri bulmaz ki bizi...keşke k.v. den çokk uzak olsam diorum...inan Allah razı olsun yine de akşam yemeğinden başka bana hiç bir faydası yok...
ama kuzum senin dinlenmen lazım lekelenmen oluyor kuzum
Ne yapıyor kız merak ettim.Kaç yaşında ki??
sinirden ağlamaktan kendine ve bebişine zarar veriyorsun. artık kendini düşünmüyorsan bebişi düşüneceksin canım.titiz olabilirsin hani arkasından toplayacaksın ve toplarken Allah'ım sabır sabır diyeceksin.. eşinle annesinin evine gitmesi konusunu konuştun mu? bugün ona yarın bize olacak. yarının bizi nelere beklediğini bilemeyiz. kendi annemize gösterdiğimiz sabrı onların annesine de göstermeliyiz. bardağın birde bu tarafından bak canım belki bi nebze rahatlarsın.. senin kendi annen olsaydı ona nasıl davranırdın. kayınvalidene de aynen öyle davran. çocuk gibi karşına alıp konuşabilirsin de sakince.. ya da kendi annene bağırıyorsan ona da bağır hangisi seni rahatlatacaksa...
Canımmm hoşgeldin.. nasıl oldun bebeğim?
benim kvde de çok pisne kadar iyi olursa olsun insan evinde uzun süreli misafir istemi,yor. bir de sen hamilesin ve arada kanaman da oluyor. bunu eşine söylesen anlamaz mı? stres de tetikler Allah korusun. sen titiz bir insansın bu huyu bırakmak zordur ve evde özellikle de temizliğe özen göstermeyen biri olunca daha da çok yorulur ve stres olursun. eşin anlamaz mı onunla paylaşsan???
canım sen önce bunu bir atlatmaya çalış. ben sana hamile kalman daha kolay olur derken ümitsiz olmaman için dedim. şuan bu psikolojide olman normal. özellikle de henüz ne kanaman oldu ne de başka bişey... onu yaşayıp içinden atınca belki önüne daha iyi bakabileceksin. dediğim gibi bu süreci yaşa ama uzatma... ;Allah o kadar güzel yaratmışki bizi.. nelere katlanıp atlatıyoruz, tekrar ümitleniyoruz sonra... şuan sen geceyi yaşıyorsun ama unutma geceden sonra aydınlık var. şafak en karanlık anın peşinden gelirmiş untma
offf canım ya... bunun bir çaresi yok mu??? dün de seni soruyorlardı kızlar iyi yaptın girmekle
biliyon mu ben Zeynep adını çok severimmmHatta kızım olursa adını Zeynepela koymayı düşünüyorummmm
Ayyyy benim de oyuncak bir bebeğim var. Adı Zeynep Ela :)))
Yer onu annesi.
offf canım ya... bunun bir çaresi yok mu??? dün de seni soruyorlardı kızlar iyi yaptın girmekle
biliyon mu ben Zeynep adını çok severimmmHatta kızım olursa adını Zeynepela koymayı düşünüyorummmm
Yer onu annesi.
beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum bende seni seviyorum....
canım yaa bi sey sorcam sen kayınvalidene ayşe teyze mi diyorsun? yani anne demiyor msun?
ins ucuncu aydan sonra geçer canım benim kaçıncı hafta bulantı başladı
eşimle konuştum cnm, annem napim atamam ki diyo. kendi evinde bi bakıcı alalım kalsın biz de iki üç gün de bir gideriz yanına dedim, maddi sorun yok yani, ılımlıydı aslında olabilir dedi ama cadı görümcem ooooo elalem annelerine bakmadılar mı desin dedi. ama görümceme 3 gün gitse 4.gün bize ya da başkasına yollamaya çalışıyo
niye istemiyo ki
ya benimki kötü biri değil de pis olması beni huzursuz ediyo. sürekli peşindeyim bi yeri tuttu mu elini yıkadı mı bi yere bastı mı gerçekten çok yoruldum.
dinlenmek mümkün olmuyo ki kuşum habire siliyorum kapı kolu silmekten boyasını çıkardım kapı kollarının
75 yaşında cnm, bişi yapmıyor bana temizlik dışında zararı da yok arada bilmiş bilmiş konuşması dışında. dün diyo ki bebeğin kıyafetlerini anneannesi alır adettendir. dedim benim sizden bi beklentim yok ama çok çakalsınız siz, becerip bi nişan bohçası yapamadınız bizde yoktur diye ama bizimkilerin alacaklarını iyi tutuyosunuz aklınızda. işlerine geldiği gibi konuşuyolar ya gel de bogma
cnm farkındayım bunları biliyorum, kızıyorum ama rahat etsin diye elimden geleni de yapıyorum ama hamilelikten sanırım aşırı gerginim, keşke olsa da annemin yarısı kadar olsa annem ne zaman evime gelse ya mutfağımı döker temizler ya halılarımı siler ya yemeğimi pişirir. bunlar çok bencil ve çok pisler. Allah korkusu olmasa içimde asla kabul etmem ama gelince de beni huzursuz ediyo. tuvaletten çıktı elini yıkamadı en basitinden. gel de sabret. günde 5-6 kez çamaşır suyuyla tuvaleti banyoyu yıkıyorum yaaa
eşimle konuştum cnm, annem napim atamam ki diyo. kendi evinde bi bakıcı alalım kalsın biz de iki üç gün de bir gideriz yanına dedim, maddi sorun yok yani, ılımlıydı aslında olabilir dedi ama cadı görümcem ooooo elalem annelerine bakmadılar mı desin dedi. ama görümceme 3 gün gitse 4.gün bize ya da başkasına yollamaya çalışıyo
Canım yenı gördüm takvimini cok sevindim hayırlı olsun Allah hayirli sağlıklı kucagina da almayı nasip etsin inşallah
Yer onu annesi.
beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum bende seni seviyorum....
evet canım anne dememi istemediğinden öyle diorum...
annesini atmasıyla ne alakası var ki? kvden illa birisinin yanında mı kalacak tek yaşayamıyor mu? benim babaannem 80küsür yaşında kadın tek yaşıyor evinde. biz gidiyoruz arada temizlik falan filan. böyle daha rahat herkes için. ayrıca görümcen de elalem ne der diyorsa alsın kendisi baksın annesine. böyle yapmakla seni daha da soğutuyorlar da farkında değilller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?