ya benimki kötü biri değil de pis olması beni huzursuz ediyo. sürekli peşindeyim bi yeri tuttu mu elini yıkadı mı bi yere bastı mı gerçekten çok yoruldum.
dinlenmek mümkün olmuyo ki kuşum habire siliyorum kapı kolu silmekten boyasını çıkardım kapı kollarının
75 yaşında cnm, bişi yapmıyor bana temizlik dışında zararı da yok arada bilmiş bilmiş konuşması dışında. dün diyo ki bebeğin kıyafetlerini anneannesi alır adettendir. dedim benim sizden bi beklentim yok ama çok çakalsınız siz, becerip bi nişan bohçası yapamadınız bizde yoktur diye ama bizimkilerin alacaklarını iyi tutuyosunuz aklınızda. işlerine geldiği gibi konuşuyolar ya gel de bogma
cnm farkındayım bunları biliyorum, kızıyorum ama rahat etsin diye elimden geleni de yapıyorum ama hamilelikten sanırım aşırı gerginim, keşke olsa da annemin yarısı kadar olsa annem ne zaman evime gelse ya mutfağımı döker temizler ya halılarımı siler ya yemeğimi pişirir. bunlar çok bencil ve çok pisler. Allah korkusu olmasa içimde asla kabul etmem ama gelince de beni huzursuz ediyo. tuvaletten çıktı elini yıkamadı en basitinden. gel de sabret. günde 5-6 kez çamaşır suyuyla tuvaleti banyoyu yıkıyorum yaaa
eşimle konuştum cnm, annem napim atamam ki diyo. kendi evinde bi bakıcı alalım kalsın biz de iki üç gün de bir gideriz yanına dedim, maddi sorun yok yani, ılımlıydı aslında olabilir dedi ama cadı görümcem ooooo elalem annelerine bakmadılar mı desin dedi. ama görümceme 3 gün gitse 4.gün bize ya da başkasına yollamaya çalışıyo
ya benimki kötü biri değil de pis olması beni huzursuz ediyo. sürekli peşindeyim bi yeri tuttu mu elini yıkadı mı bi yere bastı mı gerçekten çok yoruldum.
dinlenmek mümkün olmuyo ki kuşum habire siliyorum kapı kolu silmekten boyasını çıkardım kapı kollarının
75 yaşında cnm, bişi yapmıyor bana temizlik dışında zararı da yok arada bilmiş bilmiş konuşması dışında. dün diyo ki bebeğin kıyafetlerini anneannesi alır adettendir. dedim benim sizden bi beklentim yok ama çok çakalsınız siz, becerip bi nişan bohçası yapamadınız bizde yoktur diye ama bizimkilerin alacaklarını iyi tutuyosunuz aklınızda. işlerine geldiği gibi konuşuyolar ya gel de bogma
cnm farkındayım bunları biliyorum, kızıyorum ama rahat etsin diye elimden geleni de yapıyorum ama hamilelikten sanırım aşırı gerginim, keşke olsa da annemin yarısı kadar olsa annem ne zaman evime gelse ya mutfağımı döker temizler ya halılarımı siler ya yemeğimi pişirir. bunlar çok bencil ve çok pisler. Allah korkusu olmasa içimde asla kabul etmem ama gelince de beni huzursuz ediyo. tuvaletten çıktı elini yıkamadı en basitinden. gel de sabret. günde 5-6 kez çamaşır suyuyla tuvaleti banyoyu yıkıyorum yaaa
eşimle konuştum cnm, annem napim atamam ki diyo. kendi evinde bi bakıcı alalım kalsın biz de iki üç gün de bir gideriz yanına dedim, maddi sorun yok yani, ılımlıydı aslında olabilir dedi ama cadı görümcem ooooo elalem annelerine bakmadılar mı desin dedi. ama görümceme 3 gün gitse 4.gün bize ya da başkasına yollamaya çalışıyo
Canımmm hoşgeldin.. nasıl oldun bebeğim?
benim kvde de çok pisne kadar iyi olursa olsun insan evinde uzun süreli misafir istemi,yor. bir de sen hamilesin ve arada kanaman da oluyor. bunu eşine söylesen anlamaz mı? stres de tetikler Allah korusun. sen titiz bir insansın bu huyu bırakmak zordur ve evde özellikle de temizliğe özen göstermeyen biri olunca daha da çok yorulur ve stres olursun. eşin anlamaz mı onunla paylaşsan???
canım sen önce bunu bir atlatmaya çalış. ben sana hamile kalman daha kolay olur derken ümitsiz olmaman için dedim. şuan bu psikolojide olman normal. özellikle de henüz ne kanaman oldu ne de başka bişey... onu yaşayıp içinden atınca belki önüne daha iyi bakabileceksin. dediğim gibi bu süreci yaşa ama uzatma... ;Allah o kadar güzel yaratmışki bizi.. nelere katlanıp atlatıyoruz, tekrar ümitleniyoruz sonra... şuan sen geceyi yaşıyorsun ama unutma geceden sonra aydınlık var. şafak en karanlık anın peşinden gelirmiş untma
offf canım ya... bunun bir çaresi yok mu??? dün de seni soruyorlardı kızlar iyi yaptın girmekle
biliyon mu ben Zeynep adını çok severimmmHatta kızım olursa adını Zeynepela koymayı düşünüyorummmm
evet canım anne dememi istemediğinden öyle diorum...
canım bende nişan bohçasını k.valide yerine ben yapıp evime götürdüm...al bendende o kadar...bide herşeye yorumları çoktur ama..
kanaman agrin bitti mi canim
beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum bende seni seviyorum....
Ben seni çok seviyorum canım. Hemşo sayılırız hem. :)))
ayyy yahi yuh diyorum anne demeni istemedi mi???
kızlar en güzeli bizimki ikimizin de anne-babası yok; aslında çok üzülüyorum ama böyle sorunları okuyunca da sapsız üzüm oldugumuza seviniyorum.
zeycan senin o kv ile işin iş, en iyisi hiç takma kafana, takışma, eşinle aranı iyi tut yeter..
kızlar hadi bakalım ayetel kürsi okumaya herkes için 10 ar adet hepimiz için ...sağlığımız,mutluluğumuz ve huzurumuz için...hayırlı cumalarınız olur inşallah duaların kabul kalbiniz nur dolsun inşallah...(amin)
canım bende nişan bohçasını k.valide yerine ben yapıp evime götürdüm...al bendende o kadar...bide herşeye yorumları çoktur ama..
canım genelde kız anneleri öyle oluyor. bize hep yardımcılar. sana şöyle bir şey yazayım o zaman. bebeğin olduğunda belli bir yaşa geldiğinde ona bizler yardımcı oluruz. büyük bir sabırla.. o zaman şöyle bir şey yapsan belki yapmışsındır bilemiyorum. hani ona anne lavabodan çıktın ellerini yıkamadın ( bu örneği verdiğin için yazıyorum) sürekli telkinlerde bulunsan.
görümcenle ilgili de şöyle diyebilirim. tamam güzel diyorsun. elalemin dediklerine bu kadar bakıyorsun ama senin içinde 3 gün annesine bakamıyor gönderiyor mu dedirteceksin desen? şimdi sende kaç gün kalacak ve senin şuan ayaklarını uzatıp yatman gerekiyor. belki dün yaşadıklarından sonra eşinde diğerleri ile görüşür. ve şuan sizde kalmaması gerektiğini bebeğinizin şuan riskli durumda olduğunu filan diye konuşsa razı olurlar mı?
Canım baya yaşlıymış senin ki.Sabretmeye çalış.Yazık kız.Allah bilir de ne kadarlık ömrü kalmış ki zaten.Yaşlanınca çoçuk gibi davranmaya başlıyor insan gerçekten. Babaannem geldi aklıma( Sen sabredersen Allah sabrının karşılığını verir mutlaka. Eşinin annesi sonuçta. Annesi babası yanında yaşlanıpta cenneti kazanmayanın vay haline diye bir hadis okumuştum.Çok önemli gerçekten. Çalışıyrsan eğer eve yardımcı al temizlik için bakıcı yerine.Tabi sen bilirsin.Nacizane fikrim. :)
ben de olursa kendi zeynepelamı yiriiimm gerçeğine düşünüyor musun bu ismi?
valla adın zeynep ya 1 puan hatta 10 puan daha aldın bendenben de seni canımmmm
ay bir de kendisi mi istemiyor demeni?? normalde can atarlar anne denmesi için. aman keyfi bilir. salla gitsin
eli ayağı tutuyo cnm kalabilir aslında, ama ne olur ne olmaz diye yanına bi bakıcı alalım kalsın evinde biz de yakın oturuyoruz gideriz kontrol ederiz devamlı dedim. neymiş annelerini yalnız bırakamazlarmış yakında ölürmüş zaten. ha bi de o var bişi desem hemen zaten yaşlı zaten ölecek diyolar yaaa hepsini bi temiz dövesim geliyor. benim de büyükannem aynı yaşta, yapmadığı iş yok temizlik yemek, sebze meyve yetiştirmek. en son kovacam oğlunu da onu da evden görecekler. beni bile delirttiler düşün yani. ben çok sabırlı iyi niyetli bi insandım ama bunlar insanda iyi niyet bırakmıyor.
canım genelde kız anneleri öyle oluyor. bize hep yardımcılar. sana şöyle bir şey yazayım o zaman. bebeğin olduğunda belli bir yaşa geldiğinde ona bizler yardımcı oluruz. büyük bir sabırla.. o zaman şöyle bir şey yapsan belki yapmışsındır bilemiyorum. hani ona anne lavabodan çıktın ellerini yıkamadın ( bu örneği verdiğin için yazıyorum) sürekli telkinlerde bulunsan.
görümcenle ilgili de şöyle diyebilirim. tamam güzel diyorsun. elalemin dediklerine bu kadar bakıyorsun ama senin içinde 3 gün annesine bakamıyor gönderiyor mu dedirteceksin desen? şimdi sende kaç gün kalacak ve senin şuan ayaklarını uzatıp yatman gerekiyor. belki dün yaşadıklarından sonra eşinde diğerleri ile görüşür. ve şuan sizde kalmaması gerektiğini bebeğinizin şuan riskli durumda olduğunu filan diye konuşsa razı olurlar mı?
canım her yaşlı bir olmuyor. benim babaannem 80küsur yaşında gençken neyse şimdi de o. bazıları yaşlılığı bahane ediyor. nice yaşlı tanıyorum hiç naz niyaz yok yani. gayet normaller. ayrıca babaannem kötü niyetli birisi. düşünsene cenneti kazanmak için yanına alacaksın ama o senin yuvanı dağıtacak. ve sen belki de günaha gieceksin. böyle bir durum da varCanım baya yaşlıymış senin ki.Sabretmeye çalış.Yazık kız.Allah bilir de ne kadarlık ömrü kalmış ki zaten.Yaşlanınca çoçuk gibi davranmaya başlıyor insan gerçekten. Babaannem geldi aklıma( Sen sabredersen Allah sabrının karşılığını verir mutlaka. Eşinin annesi sonuçta. Annesi babası yanında yaşlanıpta cenneti kazanmayanın vay haline diye bir hadis okumuştum.Çok önemli gerçekten. Çalışıyrsan eğer eve yardımcı al temizlik için bakıcı yerine.Tabi sen bilirsin.Nacizane fikrim. :)
iyiyimm çok şükür bidenem biraz mide bulanıtsı var normal mi bilmem sen nasılsın canım
kanaman agrin bitti mi canim
Kesinlikle düşünüyordum ama bir arkadaşım İnci Zeynep koydu,amcamın torununa da Zeynep Yağmur koydular.O yüzden fikrim değişti.Şimdi yeni isim düşünüyorum tekrarOğluşumun ismi de hazır SELİM.
Onu da yer annesi...
Allah kabul etsin cnmm. .Canlar 30 ayetel kursi
30 fatiha
30ihlas okudum.... Rabbim herkesin gonlunden geçeni versin
Canlar 30 ayetel kursi
30 fatiha
30ihlas okudum.... Rabbim herkesin gonlunden geçeni versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?