Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım genelde kız anneleri öyle oluyor. bize hep yardımcılar. sana şöyle bir şey yazayım o zaman. bebeğin olduğunda belli bir yaşa geldiğinde ona bizler yardımcı oluruz. büyük bir sabırla.. o zaman şöyle bir şey yapsan belki yapmışsındır bilemiyorum. hani ona anne lavabodan çıktın ellerini yıkamadın ( bu örneği verdiğin için yazıyorum) sürekli telkinlerde bulunsan.
görümcenle ilgili de şöyle diyebilirim. tamam güzel diyorsun. elalemin dediklerine bu kadar bakıyorsun ama senin içinde 3 gün annesine bakamıyor gönderiyor mu dedirteceksin desen? şimdi sende kaç gün kalacak ve senin şuan ayaklarını uzatıp yatman gerekiyor. belki dün yaşadıklarından sonra eşinde diğerleri ile görüşür. ve şuan sizde kalmaması gerektiğini bebeğinizin şuan riskli durumda olduğunu filan diye konuşsa razı olurlar mı?

kızlar hadi bakalım ayetel kürsi okumaya herkes için 10 ar adet hepimiz için ...sağlığımız,mutluluğumuz ve huzurumuz için...hayırlı cumalarınız olur inşallah duaların kabul kalbiniz nur dolsun inşallah...(amin)

Canım baya yaşlıymış senin ki.Sabretmeye çalış.Yazık kız.Allah bilir de ne kadarlık ömrü kalmış ki zaten.Yaşlanınca çoçuk gibi davranmaya başlıyor insan gerçekten. Babaannem geldi aklıma ( Sen sabredersen Allah sabrının karşılığını verir mutlaka. Eşinin annesi sonuçta. Annesi babası yanında yaşlanıpta cenneti kazanmayanın vay haline diye bir hadis okumuştum.Çok önemli gerçekten. Çalışıyrsan eğer eve yardımcı al temizlik için bakıcı yerine.Tabi sen bilirsin.Nacizane fikrim. :)

iyiyimm çok şükür bidenem biraz mide bulanıtsı var normal mi bilmem sen nasılsın canım

1 ay sonra gecer diyorlar ama bilmiyorum inşallah geçer önceden bulantı olurdu simdi bulantı olmadan çıkarıyorum

evet canım anne dememi istemediğinden öyle diorum...

ayyy yahi yuh diyorum anne demeni istemedi mi???

kızlar en güzeli bizimki ikimizin de anne-babası yok; aslında çok üzülüyorum ama böyle sorunları okuyunca da sapsız üzüm oldugumuza seviniyorum.
zeycan senin o kv ile işin iş, en iyisi hiç takma kafana, takışma, eşinle aranı iyi tut yeter..

umrumda değil zaten ben daha nişanlıyken kimse bana güvenip çocuk doğurmasın dieodu bende zaten kimseye güvenip baktırmam annem bakar diodum...oh iyi de demişim...

Kizlar gece saat 3e kadar ayetel kursi okudum 40 tane hepinizi aldım sizde bugün beni anın oldumu

Son düzenleme:
canım bende nişan bohçasını k.valide yerine ben yapıp evime götürdüm...al bendende o kadar...bide herşeye yorumları çoktur ama..

cnm ben zaten öyle bohça falan istemem ama hani sanki kendileri her şeyi mükemmel yapıyomuş gibi bi de laf sokuyolar ya gel de uyuz olma.

anne aşığı bi adam, güzelce anlatıyorum tamam cnm haklısın diyo, 2 hafta geçiyo hayatım annemi alalım mi bi haftalığına demeye başlıyo, kırmak istemiyorum tamam gelsin diyorum. çünkü eşim bana aşırı düşkün, yemek pişirir, temizlik yapar, yardımcı olur her konuda, ben de en azından bu konuda anlayışlı olayım gelsin diyorum ama gerçekten dayanılacak gibi değil. 75 yıl yıkamamış elini cnm ben desem ne olacak ki? pazar günü gönderecem yani, benim iş yüküm iki katına çıkıyo bu şekilde...

cnm teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. çalışıyodum ben cnm, şimdi kurum değiştiriyorum başka bi kurumdan kadro bekliyorum bi süre evdeyim...kötü davranmıyorum ona hiçbir şekilde, kalbini kırmıyım diye uğraşıyorum ama hayatta esneklik gösteremeyeceğim konulardan biri temizlik, takıntı sanırım. ben temizliğine güvenemediğim için evime mecbur kalmadığım sürece temizlikçi bile sokmuyorum. ama bundan sonra alacam mecbur.

Kesinlikle düşünüyordum ama bir arkadaşım İnci Zeynep koydu,amcamın torununa da Zeynep Yağmur koydular.O yüzden fikrim değişti.Şimdi yeni isim düşünüyorum tekrar Oğluşumun ismi de hazır SELİM.
Onu da yer annesi...

genelde fazla iyi niyetli davrananların başına geliyor böyle şeyler canım. aman yazık diyen görmedim ben daha.. hem ayrıca kimin ne zaman öleceği belli değilki? illa ölsün diye kadının gözüne mi bakmak lazım. bu da yanlış. görümcen öbür taraftan haber mi almış yakın diye ölmesi daha ne kadar kalacak sende canım?

bu görümceye söylenecek lafa bayıldım valla ayrıca bebişimin kvsini bilmem ama benim kvmi ne kadar uyarsak da fayda etmiyor canım. hep bildiğini okuyor. yaşlı kadınlar böyle oluyorlar genelde... bence de bebişim bu kanama olaylarını falan anlatmalı, aslında annesini sevdiğini ama titizliğinden vazgeçemediğinden bebeği için korktuğunu....

canım her yaşlı bir olmuyor. benim babaannem 80küsur yaşında gençken neyse şimdi de o. bazıları yaşlılığı bahane ediyor. nice yaşlı tanıyorum hiç naz niyaz yok yani. gayet normaller. ayrıca babaannem kötü niyetli birisi. düşünsene cenneti kazanmak için yanına alacaksın ama o senin yuvanı dağıtacak. ve sen belki de günaha gieceksin. böyle bir durum da var
iyiyimm çok şükür bidenem biraz mide bulanıtsı var normal mi bilmem sen nasılsın canım

benim kız olursa ece tuana erkek olursa eli eğemen...inşallah sağlıkla olur...

istanbul da cuma selası okundu. hepiniz için duamı yaptım canlarım.. Allah kabul etsin.. (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…