Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

1 ay sonra gecer diyorlar ama bilmiyorum inşallah geçer önceden bulantı olurdu simdi bulantı olmadan çıkarıyorum

inşallah canım.. Allah kolaylık versin

bayağı Zenep varmış sizde haklısın canım. Selim ismi de güzelmiş. yi onu annesi

pazar günü göndermeyi düşünüyorum. gitmezse zaten ben kesin psikoloğa gidecem...ay onu sorma yaa eşim de aynı kafada, ne kadar ömrü kaldı ki diyip duruyo en son bi gün dayanamayıp onla benim ölme ihtimalim aynı yaşlılar ölüme daha mı yakın ne salakça bi düşünce dedim.valla içimde yine merhamet var olmasa, görümcemi de eşimi de mahvederim ama yine sabrediyorum.en basitinden eşime oturma odamızda oturalım artık salondaki koltuklar halılar hep beyaz temizliği zor oluyo dedim tamam dedi.dün akşam anne sen oturma odasında rahat edemezsin gel salonda yat uzan demez mi? nasıl bi bakış attıysam ona kalkamadılar oturma odasından ama gece yatarken ağzıma geleni saydım.döndüm arkamı yattım.sabah beni öpüp gitti yine ama hala aşırı sinirliyim.

1 ay sonra gecer diyorlar ama bilmiyorum inşallah geçer önceden bulantı olurdu simdi bulantı olmadan çıkarıyorum

Kiz nerelerdesin sennn.
Gecmis olsun cnm .ins.gecer en yakin zamanda.
Bunlarda bu isin cilveleri iste bebegim.dikkat ett kendine ve bebisine

Günaydın herkese...bugün bende katılıyorum dualarınıza ne okuycaz...bide sizden bişey rica etsem yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak ve ben çok korkuyorum bizede dua edelim mi yarını hayırlısıyla güzel atlatmak için..ameliyat belki korkutucu değil ama biz bu durumdan kimseye bahsetmedik yani eşimle benden başka kimse yok söylemedik eşim ameliyata girince tek başına bekleyeceğim bu yüzden korkuyorum

inşallah canım.. Allah kolaylık versinbayağı Zenep varmış sizde haklısın canım. Selim ismi de güzelmiş. yi onu annesi
Zeynep ismine bayiliyorum bende yaa.bi de elif ismine.Ama yengemim adi elif , yegenime de zeynep adini koydularr.Ben koyamicammm((

Geçmiş olsun canım.İnşallah hayırlısıyla girer çıkar hemen.Allah şifamızı versin hepimizin.

oy bi de hepsi beyaz mı sen yine iyi dayanıyorsun valla. neyse pazara bişey kalmamış Allahtan. bir de şey o geleceği zamanlarda koltuğuna ve halına örtü örtsen yani komple sarsan. o gidince de çıkarır yıkarsın örtüleri ne var? bizim bazı akrabalar öyle yapıyorlar. artık yanlış anlarsa da anlarlar yani. kendileri istediler. eşin de tam sopalık kusura bakma inat gibi

ANNE OLMAK İSTEYEN HANIMLAR LÜTFEN YUNUS A.S. IN DUASINI YAPIN BEN HEP ONLA DUA ETTİM RABBİM SIKINTIMI ALDI.GÜNDE EN AZ 100 DEFA Hz.Yunus Peygamberin Sıkıntıdan Kurtulmak İçin Ettiği Dua - Hz.Yunus'u Balık Yuttuğu Anda Okuduğu Dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Allah yardimciniz olsun canim.basit bi ameliyatmis rahat olun.Genelde esler gidiyo cnn yetiyo demekki .kimseye soylemediginiz iyi olmus.Insallah hayirlisiyla ameliyati olur ve iyilesir bitanem

inşallah canım.. Allah kolaylık versin

bayağı Zenep varmış sizde haklısın canım. Selim ismi de güzelmiş. yi onu annesi

Evet canım ikisi de bebek daha.Ben elimi çabuk tutsaydım ben kapacaktım ismi
Lanet olası pko kızımın ismini çaldınnn

yok cnm ne kusura bakması, sanki bana gıcıklık yapar gibi diyo ya sinir boguyo beni...dediğine diyeceğine pişman pişman ettim ama merak etme :)))))))

canım senin reglin geldi mi ki??? önce ona baktırsaydın bi :26: eşin için de korkma canım dediğim gibi kolay bir operasyonmuş canım. iyi bir yerse hele daha da kolay geçer. doktorun size biilgi vermedi mi?
Zeynep ismine bayiliyorum bende yaa.bi de elif ismine.Ama yengemim adi elif , yegenime de zeynep adini koydularr.Ben koyamicammm((

enee bütün isimleri almışlar ya kıyamam hem de yakınlar sana bayağı.. olsun canım güzel isim mi yok başka. ohhhooo dolu. daha güzelini takarsın sen canım sıkma canını

kızlar valla bugün de çok dedikodu yaptım ama Allah affeder inşallah...20 tane ayetel kürsi okudum. 100 taneye tamamlamayı düşünüyorum. Rabbim kimin gönlünde ne dilek ne niyet varsa kabul etsin inşallahhhh. benim de bebeğime sağlık bana da çok sabır versin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…