1 ay sonra gecer diyorlar ama bilmiyorum inşallah geçer önceden bulantı olurdu simdi bulantı olmadan çıkarıyorum
Kesinlikle düşünüyordum ama bir arkadaşım İnci Zeynep koydu,amcamın torununa da Zeynep Yağmur koydular.O yüzden fikrim değişti.Şimdi yeni isim düşünüyorum tekrarOğluşumun ismi de hazır SELİM.
Onu da yer annesi...
aaayyy çok sevindim lilim iyi olmana bulanti normaldir belki canim ya ins oda geçek
bende iyiyim canım burda hava kapalı içim daraliyor sanki
canlar 30 ayetel kursi
30 fatiha
30ihlas okudum.... Rabbim herkesin gonlunden geçeni versin
allah kabul etsin cnmm. .
Bende gece okudum hepinizi andim rabbim inşaallah dualarımızı kabul eder amin
istanbul da cuma selası okundu. Hepiniz için duamı yaptım canlarım.. Allah kabul etsin.. (amin)
genelde fazla iyi niyetli davrananların başına geliyor böyle şeyler canım. aman yazık diyen görmedim ben daha.. hem ayrıca kimin ne zaman öleceği belli değilki? illa ölsün diye kadının gözüne mi bakmak lazım. bu da yanlış. görümcen öbür taraftan haber mi almış yakın diye ölmesidaha ne kadar kalacak sende canım?
bu görümceye söylenecek lafa bayıldım vallaayrıca bebişimin kvsini bilmem ama benim kvmi ne kadar uyarsak da fayda etmiyor canım. hep bildiğini okuyor. yaşlı kadınlar böyle oluyorlar genelde... bence de bebişim bu kanama olaylarını falan anlatmalı, aslında annesini sevdiğini ama titizliğinden vazgeçemediğinden bebeği için korktuğunu....
canım her yaşlı bir olmuyor. benim babaannem 80küsur yaşında gençken neyse şimdi de o. bazıları yaşlılığı bahane ediyor. nice yaşlı tanıyorum hiç naz niyaz yok yani. gayet normaller. ayrıca babaannem kötü niyetli birisi. düşünsene cenneti kazanmak için yanına alacaksın ama o senin yuvanı dağıtacak. ve sen belki de günaha gieceksin. böyle bir durum da var
benim kız olursa ece tuana erkek olursa eli eğemen...inşallah sağlıkla olur...
1 ay sonra gecer diyorlar ama bilmiyorum inşallah geçer önceden bulantı olurdu simdi bulantı olmadan çıkarıyorum
Zeynep ismine bayiliyorum bende yaa.bi de elif ismine.Ama yengemim adi elif , yegenime de zeynep adini koydularr.Ben koyamicammminşallah canım.. Allah kolaylık versinbayağı Zenep varmış sizde haklısın canım. Selim ismi de güzelmiş. yi onu annesi
Günaydın herkese...bugün bende katılıyorum dualarınıza ne okuycaz...bide sizden bişey rica etsem yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak ve ben çok korkuyorum bizede dua edelim mi yarını hayırlısıyla güzel atlatmak için..ameliyat belki korkutucu değil ama biz bu durumdan kimseye bahsetmedik yani eşimle benden başka kimse yok söylemedik eşim ameliyata girince tek başına bekleyeceğim bu yüzden korkuyorum
pazar günü göndermeyi düşünüyorum. gitmezse zaten ben kesin psikoloğa gidecem...ay onu sorma yaa eşim de aynı kafada, ne kadar ömrü kaldı ki diyip duruyo en son bi gün dayanamayıp onla benim ölme ihtimalim aynı yaşlılar ölüme daha mı yakın ne salakça bi düşünce dedim.valla içimde yine merhamet var olmasa, görümcemi de eşimi de mahvederim ama yine sabrediyorum.en basitinden eşime oturma odamızda oturalım artık salondaki koltuklar halılar hep beyaz temizliği zor oluyo dedim tamam dedi.dün akşam anne sen oturma odasında rahat edemezsin gel salonda yat uzan demez mi? nasıl bi bakış attıysam ona kalkamadılar oturma odasından ama gece yatarken ağzıma geleni saydım.döndüm arkamı yattım.sabah beni öpüp gitti yine ama hala aşırı sinirliyim.
Allah yardimciniz olsun canim.basit bi ameliyatmis rahat olun.Genelde esler gidiyo cnn yetiyo demekki .kimseye soylemediginiz iyi olmus.Insallah hayirlisiyla ameliyati olur ve iyilesir bitanemGünaydın herkese...bugün bende katılıyorum dualarınıza ne okuycaz...bide sizden bişey rica etsem yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak ve ben çok korkuyorum bizede dua edelim mi yarını hayırlısıyla güzel atlatmak için..ameliyat belki korkutucu değil ama biz bu durumdan kimseye bahsetmedik yani eşimle benden başka kimse yok söylemedik eşim ameliyata girince tek başına bekleyeceğim bu yüzden korkuyorum
inşallah canım.. Allah kolaylık versin
bayağı Zenep varmış sizde haklısın canım. Selim ismi de güzelmiş. yi onu annesi
oy bi de hepsi beyaz mısen yine iyi dayanıyorsun valla. neyse pazara bişey kalmamış Allahtan. bir de şey o geleceği zamanlarda koltuğuna ve halına örtü örtsen yani komple sarsan. o gidince de çıkarır yıkarsın örtüleri ne var? bizim bazı akrabalar öyle yapıyorlar. artık yanlış anlarsa da anlarlar yani. kendileri istediler. eşin de tam sopalık kusura bakma inat gibi
Günaydın herkese...bugün bende katılıyorum dualarınıza ne okuycaz...bide sizden bişey rica etsem yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak ve ben çok korkuyorum bizede dua edelim mi yarını hayırlısıyla güzel atlatmak için..ameliyat belki korkutucu değil ama biz bu durumdan kimseye bahsetmedik yani eşimle benden başka kimse yok söylemedik eşim ameliyata girince tek başına bekleyeceğim bu yüzden korkuyorum
Zeynep ismine bayiliyorum bende yaa.bi de elif ismine.Ama yengemim adi elif , yegenime de zeynep adini koydularr.Ben koyamicammm((
canım geçmiş olsun bebeğim...herşey bundan sonra daha iyi olacak...dualarimiz senle
allah kabul etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?