Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar 20 ayetl kürsü
115 selavat
50 tane yunus duası yaptım rabbim herkese sağlıklı ve huzurlu ömürler verisin herkesin duaları kabul olsun inşallah...

aaayyy çok sevindim lilim iyi olmana bulanti normaldir belki canim ya ins oda geçek

geçer tatlım allahın izniyle biz daha çalışmalara başlamadık kaç gün beklememiz lazım ilaç ne zamna iyice çıkar

bende iyiyim canım burda hava kapalı içim daraliyor sanki

burasıda kapalı bitanem yaaa sizde olmasanız ahhhhhhhhh bu hayat çekilmezzz tırım tırım tırım ahhhh bu çile çeklimezz

Evet canım ikisi de bebek daha.Ben elimi çabuk tutsaydım ben kapacaktım ismi
Lanet olası pko kızımın ismini çaldınnn

çatlak... ossun canım sen yepisyeni daha güzel isimler bulur takarsın. yeterki onlar hayırlısıyla gelsinler annalerine

yok cnm ne kusura bakması, sanki bana gıcıklık yapar gibi diyo ya sinir boguyo beni...dediğine diyeceğine pişman pişman ettim ama merak etme :)))))))

bak o dediğim örtüyü sarma konusunu bir düşün. gayet mantıklı bence

bende iyiyim canım burda hava kapalı içim daraliyor sanki

Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları). Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)

Kizlarrr takvimimde ne yaziyo bugun söylerseniz çok sevincem

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 245 gün kaldı.
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları). Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)

Elif i ben de çok seviyorum ama burda elif furyası oldu resmen.
son zamanlarda doğan tanıdığım bebeklerin ismini yazıyorum.
Elif Eyşan (çok tatlı bir bebek.yakın arkadaşımın)
Elif Nazenin(bankadan arkadaşımın)
Elif Özün(işyerine gelen bir öğretmenin)
Elif Rana(akrabanın)

uzayııııp gidiiyyooooorrr...

çatlak... ossun canım sen yepisyeni daha güzel isimler bulur takarsın. yeterki onlar hayırlısıyla gelsinler annalerine

koltukları çarşafla kapattım zaten...ama halılara da halı jelatini almayı düşünüyorum şeffaf oluyo ama halıyı sarıyo tamamen. çok haklısın valla devamlı silmekten iyidir, gerçi o gidince sadece oturduğu yattı odayı silmiyorum ki bütün evin halılarını koltuklarını kapıları sandalyeleri falan siliyorum. ama öyle yapim yaa en azından daha az yer temizlerim.

Kizlarrr takvimimde ne yaziyo bugun söylerseniz çok sevincem

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014

Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 245 gün kaldı.

ayyy buyuyo bebegim buyuyooo

maşallahhhh...daha dur bakalım göreceklerin seni şaşkına çevirecek. benimki gibi 3 fotoyu birleştirirsin 3-4 hafta sonra, acayip bi fark var. benimki tam bebek şeklindeydi dün mesela, bacaklarını da havaya kaldırmış yatıyo :)

Evet daha güzel isimler bulacam ben de.
Bunlar da yeni fikirlerim.Aklınızda bulunsun.
Nihan (sır,giz demek)
Dilay(gönlü ay gibi parlak)
Mehlika (ay yüzlü güzel)
Leyla'yı da seviyorum.Ama karanlık ve uzun gece demekmiş:44:

Doktor korkmayın diyo ama sonuçta o bölgeden korkuluyo bide erkekler çok önemsiyor tabi eşimin de soyleyemese de korkularını hissediyorum...bugun gecikmenin 10.gunu eşimden dolayı kan testi falan düşünemiyorum o Bi atlatsın çaresine bakarız büyük ihtimalle ona üzülüyorum ondan gecikti..
Hayırlısıyla yarın Bi geçsin rahatlıycam ...kimseye soylemedik çünkü herkesin ağzında o bölgenin nasıl olduğu iyleşip iyileşmediğini sormalarını istemedim eşim bu durumdan çok rahatsız olur ve bende inşallah yarın bitince buraya yazarım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…