kanamam bitti canım ama karım çok şiş midem bulanıyr arada ağrımda yok şükür iyiyim yani işe geldim bugun oturuyorumsen nasılsın hicran anne
aaayyy çok sevindim lilim iyi olmana bulanti normaldir belki canim ya ins oda geçek
bende iyiyim canım burda hava kapalı içim daraliyor sanki
Evet canım ikisi de bebek daha.Ben elimi çabuk tutsaydım ben kapacaktım ismi
Lanet olası pko kızımın ismini çaldınnn
yok cnm ne kusura bakması, sanki bana gıcıklık yapar gibi diyo ya sinir boguyo beni...dediğine diyeceğine pişman pişman ettim ama merak etme :)))))))
yerim seni ya cok tatlisin..... Bize dr bir gun sonra iliski olsun dedi sansiniz yüksek dedi ben 10.gun cektirmistim
bende iyiyim canım burda hava kapalı içim daraliyor sanki
Kizlarrr takvimimde ne yaziyo bugun söylerseniz çok sevincem
canım senin reglin geldi mi ki??? önce ona baktırsaydın bi :26: eşin için de korkma canım dediğim gibi kolay bir operasyonmuş canım. iyi bir yerse hele daha da kolay geçer. doktorun size biilgi vermedi mi?
enee bütün isimleri almışlar ya kıyamamhem de yakınlar sana bayağı.. olsun canım güzel isim mi yok başka. ohhhooo dolu. daha güzelini takarsın sen canım sıkma canını
Lilimmmdaha iyi olmana sevindimm.bunu da atlattin canim hadi bakalim gecmis olsun.
ayyyyy susam mi olmusssssssss.cooooooook sevindim çok teşekkür ederim lilim
yerim seni ya cok tatlisin..... Bize dr bir gun sonra iliski olsun dedi sansiniz yüksek dedi ben 10.gun cektirmistim
çatlak... ossun canım sen yepisyeni daha güzel isimler bulur takarsın. yeterki onlar hayırlısıyla gelsinler annalerine
bak o dediğim örtüyü sarma konusunu bir düşün. gayet mantıklı bence
ayyy buyuyo bebegim buyuyooo
Kizlarrr takvimimde ne yaziyo bugun söylerseniz çok sevincem
ayyy buyuyo bebegim buyuyooo
acirsa birakirsin canim yada iki gun daha bekle bende korktum ilk iliskide ama acimadi
ayyyyy susam mi olmusssssssss.cooooooook sevindim çok teşekkür ederim lilim
çatlak... ossun canım sen yepisyeni daha güzel isimler bulur takarsın. yeterki onlar hayırlısıyla gelsinler annalerine
bak o dediğim örtüyü sarma konusunu bir düşün. gayet mantıklı bence
bi temizlikçi all canım obs tarif et o yapsın ya kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?