Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım sevındım randevu ısının kısa surmesıne bakalım bende sımdı sonuçlar ıcın araya tanıdık koycam. inşallah kısa sürer canım seruvenın benımkı gıbı uzun olmadığına sevındım. tabı calısınca sorun oluyor ben evde oludugum halde bıle sıkılıorum canım uzun surmesıne . ooo senın dusugun daha cok yenıymıs canım . valla canım o konuda hıc bı fıkrım yok maalesef ama tabı düşükten sonra vücut kendını yenılemesı eskı halıne donebılmesı ıcın bıraz zaman gecıyor ya belkı ondan 2 ay deniyordur...

Ben yumurtlama mi anlamıyorum ki catladigini hic bilmem

canım bende öyle zannediyordum ama bugüne kadar hiç dikkat etmemişim. mesela benim adetim hiç ağrılı olmaz. ilk gün hafif sancı çekerim o kadar. ama adetim bittikten bi hafta on gün sonra kasıklarımda dayanılmaz bi ağrı olur. hatta evlenmeden önce hep derdim ki, millet adet olunca sancı çeker ben niye bittikten sonra çekiyorum. işte o yumurtlama dönemi ağrısıymış. ama benim iki gündür dayanılmazdı. bugün yok. demekki yumurtladım :)

Benim kasiklarim genelde agrir ondan anlamıyorum hic :)) aman ben düzenli yapam da mikmik gerisi Allah'a kalmis

canım ben biliyorum bunları iki isim olsa bırak benim koydugum ismi kullanmayı onlar zaman içinde sadece annesinin adını söylemeye başlar.. eltimden biliyorum ogluna kayınbabanın adını koydular ve kadın yokkken falan genelde tek isim yani ikinciyi canları isterse söylüyolar.. hem benim kanımdan canımdan ya benim dogurdugum çocuga nasıl gökten düşer gibi emri vaki isim koyarlar.. İMKANSIIIZZ boşayacagını bilsem yapmam

Anlasma yapın erkek olursa sen kiz olursa ben diye :)) bizim bi arkadasimiz var kizi doguncaya kadar eda Melis diye sevmisler oyle koycaz diye anlasmislar sonra kimlik cikartmaya gitmiş kocasi ecenaz yazdirmis gelmis :))

valla canım benim için boşanma sebebi olur.. o denli yani.. mümkün degil kimsenin ismini koymam..

Cok agir konusmussun canim yaa. dolmussun galiba
Ben bile tirstim yani.
Herkes konusur sen iki naz yaparsin kocana istedigini yaptirirsin merak etme

Evet heryerde insanın dayısı olması lazım, yoksa aylarca süründürüyorlar Bugün ilk adetimi oldum, bittiği gün giderim artık fakülteye. 2 ay olmasa da 1,5 ay olmuş olcak, idare ediversinler artık ya

Ya yumurta 24saat spos en fazla 72 saat canli kalıyo 3gune bir denk getirmek zorki 2dusur sen onu bigun var bigun yok öyle devam et bence

iyi bakalım aksatmayım bu ay o zaman.. bide bi sorun var bu ay.. eşim devriyeye başladı.. gün aşırı geceye gidiyo yani 12de geliyo.. ee tabi yorgun olarak... bende her daim tam adetimin 15.günü öglen saatlerinde yumurtlarım.. hissediyorum doktor takibindede dogru çıkmıştı.. ama sorun şu ki 14.gün ilişki olması lazım bu durumda ama o gün koçiş gece geliyo.. zorunda kalırsam yine yaparım o dert degilde 15 ine olsa çok sorun olur mu?

oooo allah kolaylık versin o zaman canım ikna etmekten başka çaren yok

Masallah ne guzel insalah ehep coyle devam eder bizde o opucuk beraber yatmak meselesi kavgaliyken bile olacak..

saol cnm benim. darisi sizlere insallah.
daha ulttasonla kesinlesmedigi icin beklemediyim. bakalim kismet.

Amin ablacigim amin..

Canim sen benim kocisi duydun mu.. bana diyorki bir bebegimiz olursa erkekse babasinin ismi kizsa annesini ismiymis..
Beni simdiden sinir ediyo ben bu yuzden nerdeyse tamam hapa geri basliyorum dedim birakcaktim.. ama bugun sorsam gene aynisini der..

anammm biz daha yeniyiz diye mi nedendir bilmiyorum hiç küsemiyoruz. bi ufak tartışsak enn fazla 15 dakka :) ama hep o gönlümü alıyo haklı da olsa haksız da olsa

Canim bizim 2.5 yil oldu diyelim.. masallah o kadar soruna ragmen .. kusmeyiz oyle bir iki saaaten fazla.. hic ayrida yatmayiz ve ben haksizda olsam hic gitmem yanina hep kendi gelir garibim..
insallah boyle devam edersiniz..

Evet heryerde insanın dayısı olması lazım, yoksa aylarca süründürüyorlar Bugün ilk adetimi oldum, bittiği gün giderim artık fakülteye. 2 ay olmasa da 1,5 ay olmuş olcak, idare ediversinler artık ya

bencede canım bız bekliyoruz onları onlarda ıdare etsinler hep bız mı ıdare edıcez :)

Cok agir konusmussun canim yaa. dolmussun galiba
Ben bile tirstim yani.
Herkes konusur sen iki naz yaparsin kocana istedigini yaptirirsin merak etme

ahh canım hemde nasıl doluyum zaten sorun da koçişte ailede degil..elbette istiyodur adını koymasın ama sinsidir asla alelade söylemez ima eder ama kroluk degil hakkaten takmış yani psikolijik olarak.. çok düşkün annesine..

Benim kasiklarim genelde agrir ondan anlamıyorum hic :)) aman ben düzenli yapam da mikmik gerisi Allah'a kalmis

Kizlar benimde adet sancim olmaz ama yumos doneminde kasik agrisi gerilmesi ve mide bulantisi yasiyorum
Kendimi dinleyince gercekten farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…