Bizdede durum aynı sizin gibi hic daha kus uyumadik 1,5 yıldir hep boyle devam ederiz ins
kışın da ayrı bi güzelliği var yaa, ama en çok ilkbaharı severim ben
iltihap olması iyi bişey değil tabiki, varsa tedavi için uğraşmalısın bence canım
Benim randevu işim kolay oldu bu sefer, çünkü tanıdık koydum araya. Ama daha önce hematolojiye giderken 1 ay sonrasına anca randevu veriyorlardı, eziyet gibiydi, bi tüp kan alıp taa 15-20 gün sonra tekrar çağırıyorlardı fln. İnşallah bu sefer de öyle olmaz, olursa da uzun soluklu olmaz heralde fakülte serüvenim, çünkü çok fazla izin alamam iştenBenim düşüğün üzerinden 40 gün geçmiş olacak kan verdiğimde, bi etkisi olur mu acaba? bazı yerlerde okudum da 2 ay geçince genetik testleri yapıolarmış:26:
Ben yumurtlama mi anlamıyorum ki catladigini hic bilmem
canım öylede oluyo zaten reglin bitmesini zor bekliyoz2 olmadı 3 güne bi kesin oluyo ama.. Gel gör ki boşuna yani onca mik mik
canım bende öyle zannediyordum ama bugüne kadar hiç dikkat etmemişim. mesela benim adetim hiç ağrılı olmaz. ilk gün hafif sancı çekerim o kadar. ama adetim bittikten bi hafta on gün sonra kasıklarımda dayanılmaz bi ağrı olur. hatta evlenmeden önce hep derdim ki, millet adet olunca sancı çeker ben niye bittikten sonra çekiyorum. işte o yumurtlama dönemi ağrısıymış. ama benim iki gündür dayanılmazdı. bugün yok. demekki yumurtladım :)
canım bence hiç kötü olma ne eşinle ne annesiyle. tamam de iki ismi olsun ama nüfusa senin istediğin ismi yazdırım. yani ille de koymam diye diretmek yerine bu fikri kabul ettirmeye çalış. bak benim babam da nnesinin ismini koymak istemiş, annem ilayda istemiş. iki ismim var ama nüfusta ilayda yazıyo diğerini hiç kullanmadım.
Anlasma yapın erkek olursa sen kiz olursa ben diye :)) bizim bi arkadasimiz var kizi doguncaya kadar eda Melis diye sevmisler oyle koycaz diye anlasmislar sonra kimlik cikartmaya gitmiş kocasi ecenaz yazdirmis gelmis :))
Benim kasiklarim genelde agrir ondan anlamıyorum hic :)) aman ben düzenli yapam da mikmik gerisi Allah'a kalmis
valla canım benim için boşanma sebebi olur.. o denli yani.. mümkün degil kimsenin ismini koymam..
Cok agir konusmussun canim yaa. dolmussun galibacanım ben biliyorum bunları iki isim olsa bırak benim koydugum ismi kullanmayıonlar zaman içinde sadece annesinin adını söylemeye başlar.. eltimden biliyorum ogluna kayınbabanın adını koydular ve kadın yokkken falan genelde tek isim yani ikinciyi canları isterse söylüyolar.. hem benim kanımdan canımdan ya benim dogurdugum çocuga nasıl gökten düşer gibi emri vaki isim koyarlar.. İMKANSIIIZZ boşayacagını bilsem yapmam
Evet heryerde insanın dayısı olması lazım, yoksa aylarca süründürüyorlarvalla canım sevındım randevu ısının kısa surmesıne bakalım bende sımdı sonuçlar ıcın araya tanıdık koycam. inşallah kısa sürer canım seruvenın benımkı gıbı uzun olmadığına sevındım. tabı calısınca sorun oluyor ben evde oludugum halde bıle sıkılıorum canım uzun surmesıne . ooo senın dusugun daha cok yenıymıs canım . valla canım o konuda hıc bı fıkrım yok maalesef ama tabı düşükten sonra vücut kendını yenılemesı eskı halıne donebılmesı ıcın bıraz zaman gecıyor ya belkı ondan 2 ay deniyordur...
Ya yumurta 24saat spos en fazla 72 saat canli kalıyo 3gune bir denk getirmek zorki 2dusur sen onu bigun var bigun yok öyle devam et bence
canım ben biliyorum bunları iki isim olsa bırak benim koydugum ismi kullanmayıonlar zaman içinde sadece annesinin adını söylemeye başlar.. eltimden biliyorum ogluna kayınbabanın adını koydular ve kadın yokkken falan genelde tek isim yani ikinciyi canları isterse söylüyolar.. hem benim kanımdan canımdan ya benim dogurdugum çocuga nasıl gökten düşer gibi emri vaki isim koyarlar.. İMKANSIIIZZ boşayacagını bilsem yapmam
cook sukur canim mutluyuz...o kadar gusel şeyler söyledi ki aglamamak icin zor tuttum kendimi....ilk gunki heyecanimiz devam ediyor beni opmeden uyumaz beni opmeden ise gitmez bu kavgali kus olsak bile boyle...allahim hic bozmasin ins...biz böyle olduktan sonra hersey bos...elbet bir gun bebisimizde olur... Bu mutlu yuvanin icinde bi cocuk sesi..
Esim bebek cok istiyo ama her daim umutlu guclu duruyo hep.. En büyük destekcim..
saol cnm benim. darisi sizlere insallah.
daha ulttasonla kesinlesmedigi icin beklemediyim. bakalim kismet.
ahh canım ya çok iyi anlıyorum seni benim uyuz kocişim de ansının ismini koyacakmış çocukluk hayaliymiş..kan çıkar valla mümkün degil izin vermem.. dedigin gibi ismin güzelligiyle ilgisi yok.. ben aylardır ugraşıyorum doktor doktor geziyorum sonunda rabbim verirse bi çocugum olacak ve hopp bi emegi varmış gibi annesinin ismi olacak.. ben ölsem izin vermemde kendi çok takıntı haline getirdi ya hatta tamam olmasın o zaman madem anlaşamıyoz dedigimde sen bilirsin diyo.. off bi çözüm bulursan bana da anlat :)
anammm biz daha yeniyiz diye mi nedendir bilmiyorum hiç küsemiyoruz. bi ufak tartışsak enn fazla 15 dakka :) ama hep o gönlümü alıyo haklı da olsa haksız da olsa
Evet heryerde insanın dayısı olması lazım, yoksa aylarca süründürüyorlarBugün ilk adetimi oldum, bittiği gün giderim artık fakülteye. 2 ay olmasa da 1,5 ay olmuş olcak, idare ediversinler artık ya
Cok agir konusmussun canim yaa. dolmussun galiba
Ben bile tirstim yani.
Herkes konusur sen iki naz yaparsin kocana istedigini yaptirirsin merak etme
Benim kasiklarim genelde agrir ondan anlamıyorum hic :)) aman ben düzenli yapam da mikmik gerisi Allah'a kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?