- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
maşallahhhh...daha dur bakalım göreceklerin seni şaşkına çevirecek. benimki gibi 3 fotoyu birleştirirsin 3-4 hafta sonra, acayip bi fark var. benimki tam bebek şeklindeydi dün mesela, bacaklarını da havaya kaldırmış yatıyo :)
Elif i ben de çok seviyorum ama burda elif furyası oldu resmen.
son zamanlarda doğan tanıdığım bebeklerin ismini yazıyorum.
Elif Eyşan (çok tatlı bir bebek.yakın arkadaşımın)
Elif Nazenin(bankadan arkadaşımın)
Elif Özün(işyerine gelen bir öğretmenin)
Elif Rana(akrabanın)
uzayııııp gidiiyyooooorrr...
koltukları çarşafla kapattım zaten...ama halılara da halı jelatini almayı düşünüyorum şeffaf oluyo ama halıyı sarıyo tamamen. çok haklısın valla devamlı silmekten iyidir, gerçi o gidince sadece oturduğu yattı odayı silmiyorum ki bütün evin halılarını koltuklarını kapıları sandalyeleri falan siliyorum. ama öyle yapim yaa en azından daha az yer temizlerim.
maşallahhhh...daha dur bakalım göreceklerin seni şaşkına çevirecek. Benimki gibi 3 fotoyu birleştirirsin 3-4 hafta sonra, acayip bi fark var. Benimki tam bebek şeklindeydi dün mesela, bacaklarını da havaya kaldırmış yatıyo :)
çok istiyorum görmeyi canım içim içimi yiyor günler geçmiyor haftaya bugün ins bebegimle tanisicaz
acirsa birakirsin canim yada iki gun daha bekle bende korktum ilk iliskide ama acimadi
kızlar nedir o merak ettim :)bir an önce başlasam iyi olcak gibi geliyor bitanem yaa bakalım acırsa bırakırım artık inşallah benimde susamım olcakkk
bir tane de ben ekleyeyim. azönce doğdu :
Elifnassss
canım sardıktan sonra neden birdaha siliyorsunki? o kadar da yapma. frenlemeye çalış kendini biraz. evi havalandır o da rahatlatır insanın içini
teşekkürler teysesiiii
tşk ederim canımm allaha şükür atlattım tertemiz çıktı inşallah bir adım daha mı yaklaştık anne olmaya kuşummmm sen nasılsın iyiymisin
başla canım valla susamlarin olcak ins
allah kabul etsin balimmKizlaaaar yasinimizi okudum Allah kabul etsin dualarimizii
erkek dimiiiiiye teysesi yeee
uslu olsun canim yaa ama bence yaramaz çocuklar daha akilli
umudunuz olduğum için çok mutluyum canım bende siz gibi hep bi umut ariyordum
kızlar nedir o merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?