Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaa sen dunku resmini koysana gorelim bn cok mera ediyorummmmm

beklemek zormuş hakikaten.aslında olabildiğince unutup iki hafta geçirmek en güzeli ama zor.allah hayırlısı nasip etsin inşallah hepimiz için.ben iki hafta mümkün olursa bu konuyu unutmaya çalışacağım.siz de umarım böyle yapabilir ve hiç yıpranmadan atlatabilirsiniz.allah yardımcımız olsun.

bir tane de ben ekleyeyim. azönce doğdu :

Elifnassss

canım sardıktan sonra neden birdaha siliyorsunki? o kadar da yapma. frenlemeye çalış kendini biraz. evi havalandır o da rahatlatır insanın içini

bir tane de ben ekleyeyim. azönce doğdu :

Elifnassss

canım sardıktan sonra neden birdaha siliyorsunki? o kadar da yapma. frenlemeye çalış kendini biraz. evi havalandır o da rahatlatır insanın içini

Ay ne güzel.Darısı bizimkilere inşallah.Kimin bebeği canım.?

tşk ederim canımm allaha şükür atlattım tertemiz çıktı inşallah bir adım daha mı yaklaştık anne olmaya kuşummmm sen nasılsın iyiymisin

Aynen canimm bi adim daha yaklastikk.hicraann bize umut oldu bizimde olucak bebisimiss.
Ben iyiyim kukusumm cok sukurr

Bebişimin gelişimini takip ediyosunuz ya teyzeleri o kadar heyecanlanıyorum ki, ayy çok güzel bi duygu yaaa...Bebişimi görmeye hazır mısınız teyzeleriiiiiiiii atacam birazdan fotoyu bi yükleyeyim de pc'ye :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…