- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Bebişimin gelişimini takip ediyosunuz ya teyzeleri o kadar heyecanlanıyorum ki, ayy çok güzel bi duygu yaaa...Bebişimi görmeye hazır mısınız teyzeleriiiiiiiii atacam birazdan fotoyu bi yükleyeyim de pc'ye :))))))))
yok acaba bir yöntem mi dedim,çok acıdı ama ben de denicem demişti biri onu sordum.allah sağlık versin onun susamına da bu aradabebişmiz susam büyüklüğünde hicranın bebişi o yüzdenn bende susam istiyorum dedim tatlımmm
Aynen canimm bi adim daha yaklastikk.hicraann bize umut oldu bizimde olucak bebisimiss.
Ben iyiyim kukusumm cok sukurr
uslu olsun canim yaa ama bence yaramaz çocuklar daha akilliahh ahh koyucam foto canim
sagol canim benim darisi basina
yok acaba bir yöntem mi dedim,çok acıdı ama ben de denicem demişti biri onu sordum.allah sağlık versin onun susamına da bu arada
ahhh ahhh hepimjz bi kosedeyiz hic yakin degiliz keske yakin olsak çok güzel olurdu....geçen gordum bi topikte malatyalilar toplanmis tanismislar
Eki Görüntüle 868997
Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
Eki Görüntüle 868997
Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
Aman aman yesin teyzesiii onuuuuEki Görüntüle 868997
ayyyyyy çok güzel ya allahım uzun omur versin canim
Eki Görüntüle 868997
maşallah allah bağışlasın size
aslında adam akıllı hesaplı kitaplı iki üç ay ama,nerdeyse 4 ay oldu korunmayı bırakalı.önceleri rast geleydi.anladıkki öyle kolay değilmiş bu.allahım hayırlar versin anşallah ama beklemek umutla kolay değil.allah yardımcımız olsun.hım anladım tatlımm kaç aydır bekliyorsun bebiş
Eki Görüntüle 868997
Kızlar kahvaltimi etmek geldimmm sizleri hemen özlüyorum ya
ahhh ahhh hepimjz bi kosedeyiz hic yakin degiliz keske yakin olsak çok güzel olurdu....geçen gordum bi topikte malatyalilar toplanmis tanismislar
Eki Görüntüle 868997
kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
sagol teysesi dusunmen yeteerrr canim optuk seni kuzumla cok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?