Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebişimin gelişimini takip ediyosunuz ya teyzeleri o kadar heyecanlanıyorum ki, ayy çok güzel bi duygu yaaa...Bebişimi görmeye hazır mısınız teyzeleriiiiiiiii atacam birazdan fotoyu bi yükleyeyim de pc'ye :))))))))

Teyze olmak kolay degil tabiii ) bizimkiler insana benzemiyo daha seninkini daha cok merak ediyoruz onun icin :)))

Aynen canimm bi adim daha yaklastikk.hicraann bize umut oldu bizimde olucak bebisimiss.
Ben iyiyim kukusumm cok sukurr

olcak tabiiiiiiii hemde ne sevimli olcak küçücük elleriyleee yüzümüzü elliycekler yerım onun paymaklarını gene kendımı kaybettım allahım hayırlı zamanda vercek bebeişimizi

Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)

Eki Görüntüle 868997

Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)

onun o keyfini yerim o bacaklara kurban olurum allahım hayırlı ezan vaktiiii kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin çok tatlı maşallah

hım anladım tatlımm kaç aydır bekliyorsun bebiş
aslında adam akıllı hesaplı kitaplı iki üç ay ama,nerdeyse 4 ay oldu korunmayı bırakalı.önceleri rast geleydi.anladıkki öyle kolay değilmiş bu.allahım hayırlar versin anşallah ama beklemek umutla kolay değil.allah yardımcımız olsun.

Kızlar kahvaltimi etmek geldimmm sizleri hemen özlüyorum ya

bendee özledm seniii mazlum nerdesinnnnnnn

ahhh ahhh hepimjz bi kosedeyiz hic yakin degiliz keske yakin olsak çok güzel olurdu....geçen gordum bi topikte malatyalilar toplanmis tanismislar

hım evet tatlım güvenlede alakalı güvenmışler birbirlerine ama ben senın bebeğini yakından görmeyii çoook isterdimm çok severdim çiçişlerrr alırdım örerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…