Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

onun o keyfini yerim o bacaklara kurban olurum allahım hayırlı ezan vaktiiii kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin çok tatlı maşallah

Aman aman yesin teyzesiii onuuuu

ayyyyyy çok güzel ya allahım uzun omur versin canim valla dikmiş ayakları yatio yaaa keyfe bak keyfe

masallah tatlim yaa buyumus tipini sewerim onun..

çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim herkese nasip etsin inşallah...büyümüş di mi teyzeleri? eşim bakmaya doyamıyo ultrasonda dün bi de ilk kez gördü ya, ayyy keşke aynı şehirde olsaydık yaaa ne güzel park keyfi yapardık, bana gelirdiniz bebişlerinizle o kadar güzel olurdu ki...Allahın hikmeti işte kızlar 2 haftada ne kadar değişiyo görüyo musunuz?

doktor korkmayın diyo ama sonuçta o bölgeden korkuluyo bide erkekler çok önemsiyor tabi eşimin de soyleyemese de korkularını hissediyorum...bugun gecikmenin 10.gunu eşimden dolayı kan testi falan düşünemiyorum o Bi atlatsın çaresine bakarız büyük ihtimalle ona üzülüyorum ondan gecikti..
Hayırlısıyla yarın Bi geçsin rahatlıycam ...kimseye soylemedik çünkü herkesin ağzında o bölgenin nasıl olduğu iyleşip iyileşmediğini sormalarını istemedim eşim bu durumdan çok rahatsız olur ve bende inşallah yarın bitince buraya yazarım :):)

Burdayim mazlumunuz sizi hep takip edio ama bazen isten güçten yazamıyorum lilimm mm. Ama hepinizi takip Ediorum her duamda anıyorum ve sizi çok seviorum

amin allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda daha fazla bekletmeden versin yüce mevlamm

Gercekten cok degismis buyumus ya :) ayy bnm de iki hafta sonra boyle olcakkk demekki. İnsallah kucagimiza alip fotolarini da koyariz bi gunn )

Yavruuumm kiz bildigin keyif yapiyo buu masallahhhh

oy maşallah...darısı bize inşallah..sağlıkla kucağına al inşallah...

bildigin tosuncuk olmus buyumuste ne demek maşallah canım masallah ....ahh keske yakin olsaydik keske

o gece biz acillerde süründük kanamam oldu diye, o kadar panikledik benim sıpam içerde keyif çatıyomuş meğer :))) Allah hepinize nasip etsin kızlar, sizden de bekliyoruz minişlerin görüntülerini :)

Ewt cnm ya dsunsene hepimzi elinde minik minik bebisler emdirioz sevioruz sen bnmkini ben seninkini herkes birbirinin cocugunu s4vio çaylar pogacalar kekler Ayhhh çok güzel olurdu beee

Canim Allah acil hayirli sifa versin esine. İnsallah en yakin zamanda atlatirsinizz. Keske sende test yapsan bugun yaa bebisin varsa moral olurdu sizee

kocaman olmuş yaaaaaa büyüttün valla çok tatlı gülümsetti beni sıpaa yerim onun bacakalrını

Burdayim mazlumunuz sizi hep takip edio ama bazen isten güçten yazamıyorum lilimm mm. Ama hepinizi takip Ediorum her duamda anıyorum ve sizi çok seviorum

et bizi takip bende bazen sadece okuyorum yazamıyrum işte dolayııı kolay geleee hepimiz mazlumuz bizz kukuşş

canım sen stres yapma güçlü ol rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlığına kavuşur eşin bi bakmışsın gün doğmadan neler doğar çok geçmiş olsun dualarım seninle...

Canim Allah acil hayirli sifa versin esine. İnsallah en yakin zamanda atlatirsinizz. Keske sende test yapsan bugun yaa bebisin varsa moral olurdu sizee

bugün değil de yarın sabah eşime göstermeden erken kalkıp yapmayı düşünüyorum onu üzmek istemiyorum

bugün değil de yarın sabah eşime göstermeden erken kalkıp yapmayı düşünüyorum onu üzmek istemiyorum
ne olduğunu bilmiyorum ama ne olduysa geçmiş olsun.allah şifa versin.hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.onların güzel günlerini de görmek nasip etsin anne baba olarak.

Ewt cnm ya dsunsene hepimzi elinde minik minik bebisler emdirioz sevioruz sen bnmkini ben seninkini herkes birbirinin cocugunu s4vio çaylar pogacalar kekler Ayhhh çok güzel olurdu beee

sonra cocuklar oynarken parkta birbirlerine bir girerlerdi allahhhhhh sonra biz onalrı ayırırdık sonra senin çoğun benım cocgum derken geçinir giderdikkkkkkk çoook güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…