Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ewt cnm ya dsunsene hepimzi elinde minik minik bebisler emdirioz sevioruz sen bnmkini ben seninkini herkes birbirinin cocugunu s4vio çaylar pogacalar kekler Ayhhh çok güzel olurdu beee

cuma günü hürmetine bu hayalimiz de dua niyetine geçsin inşallahhh...ayy süper ötesi olurdu cnm yaaa, iç geçirdim :)

kocaman olmuş yaaaaaa büyüttün valla çok tatlı gülümsetti beni sıpaa yerim onun bacakalrını

teşekkür ederiz teyzesi 10 gün sonra tekrar gidecez doktora bakalım o zaman ne yapacak, teyzelerine gösterecem yine minişimi...doktor da güldü diyo ki bu bebek çok keyifli yaaa :) dedim öyle memnun yerinden herhalde, onu besleyebilmek uğruna kaç kilo aldım, hiç sevmediğim şeyleri yedim, topuklularımı kaldırdım, uyku saatlerimi düzenledim en önemlisi 20 dakikada bir lavaboya gitmeye alıştım :))))))

Kizlar bisey sorcammm.........ben dr gittgimde 6+2olcam kese gorunus buyuk ihtimalle .kalp atisida bi ihtimal karindan tabi...dr vajinal bakmak ister mi acaba kalp atisi duyulsun die ben vajinal olmak istemiorum ama merak da ediyorum

Kizlar bisey sorcammm.........ben dr gittgimde 6+2olcam kese gorunus buyuk ihtimalle .kalp atisida bi ihtimal karindan tabi...dr vajinal bakmak ister mi acaba kalp atisi duyulsun die ben vajinal olmak istemiorum ama merak da ediyorum

cnm ben 6+2'de çok çok az duyabildim kalp atışını, doktor çok küçük az duyulması 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde netti kalp atışı, kese kesin gözükür. alttan muayene etmiyolar mümkün olduğunca merak etme, karından bakıyolar. rahat ol...

Dedigin gibi karindan bi ihtimal kalp atisi canim. Dr larin cogu vajinal bakalim demiyo risk yoksa. Sen keseni minigini gor de dr un su zaman gel kalp atisi icin der zaten

o keyifli olmuycakta ben mi olcamm kızzzzzzzz bi internetlere çıkcam die pozz veriyo benceeeee yerimmmm onunnn pozlarını bakalım 10 gün sonra ne poz vercek teyzişlerinee

az bisey duysam bile yeter canim yada pit pitlar gorunuyormus ya gorsem yada dr kalp atisi var ama daha küçük olduğu icin duyulmaz bi dahaki geldiginizde duyulur dese bunları duymak istiorum

güzel düşün cnm, göreceksin tabi o minicik ışığın yanıp sönmesini. 8.haftada net duyuluyo ama merak etme

canim dr ilde ben ilcede 100km yol var...birde dr cok yogun gidip gelmek randevu almak sorun o yuzden ins kalp atisi duyulur diyorum

sende çook yaşa tatlım ayrıca çocuğuna azcık terbiye ver canım aaa buneee benim oğluşumu dövüp duruyoo getirmicem bıdaha parka faln
Ayh cnm hiç sorma bnmkide hicraniminkinden ogrenio hep. Ayrıca bütün kabahati benimkinde bulma bakim bak seninkide dil çıkarım aaaaaaayyyyyyy aaa aaa üstüme iyilik saglik

MERHABA KIZLAR...

anneannem dahada kötü hortumla burnundan besleniyomuş. uykusunda ağlıomuş. dün annem vefakatçı kaldı hastanede artık bugün yarın bekliyoruz haberini

sizler nasılsınız? buarada benim bat 2 aralık ama .... ben gene umutsuzum.. dün akşam karnıma bir ağrı girdi anlatamam yok böle ağrı. tamda yatıyodum. yastık koydumda yattım akrnımın altına :26: neden oldu bilmiyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…