- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Ewt cnm ya dsunsene hepimzi elinde minik minik bebisler emdirioz sevioruz sen bnmkini ben seninkini herkes birbirinin cocugunu s4vio çaylar pogacalar kekler Ayhhh çok güzel olurdu beee
kocaman olmuş yaaaaaa büyüttün valla çok tatlı gülümsetti beni sıpaa yerim onun bacakalrını
sonra cocuklar oynarken parkta birbirlerine bir girerlerdi allahhhhhh sonra biz onalrı ayırırdık sonra senin çoğun benım cocgum derken geçinir giderdikkkkkkkçoook güldüm
sende bana hiç selam vermedin küstüm sana ben....
Kizlar bisey sorcammm.........ben dr gittgimde 6+2olcam kese gorunus buyuk ihtimalle .kalp atisida bi ihtimal karindan tabi...dr vajinal bakmak ister mi acaba kalp atisi duyulsun die ben vajinal olmak istemiorum ama merak da ediyorum
Kizlar bisey sorcammm.........ben dr gittgimde 6+2olcam kese gorunus buyuk ihtimalle .kalp atisida bi ihtimal karindan tabi...dr vajinal bakmak ister mi acaba kalp atisi duyulsun die ben vajinal olmak istemiorum ama merak da ediyorum
kukuscuklar kukişler inş o kukişler bida acilmayacakkkk
az bisey duysam bile yeter canim yada pit pitlar gorunuyormus ya gorsem yada dr kalp atisi var ama daha küçük olduğu icin duyulmaz bi dahaki geldiginizde duyulur dese bunları duymak istiorum
Gercekten cok degismis buyumus ya :) ayy bnm de iki hafta sonra boyle olcakkk demekki. İnsallah kucagimiza alip fotolarini da koyariz bi gunn)
cuma günü hürmetine bu hayalimiz de dua niyetine geçsin inşallahhh...ayy süper ötesi olurdu cnm yaaa, iç geçirdim :)
teşekkür ederiz teyzesi 10 gün sonra tekrar gidecez doktora bakalım o zaman ne yapacak, teyzelerine gösterecem yine minişimi...doktor da güldü diyo ki bu bebek çok keyifli yaaa :) dedim öyle memnun yerinden herhalde, onu besleyebilmek uğruna kaç kilo aldım, hiç sevmediğim şeyleri yedim, topuklularımı kaldırdım, uyku saatlerimi düzenledim en önemlisi 20 dakikada bir lavaboya gitmeye alıştım :))))))
dün kukuşumu açtım canım yandı zaten bakalım gene lazım olursa acarım alıştım artık
Ayh bende çok güldüm yaaa. Çok yasa lilimm sennnn
az bisey duysam bile yeter canim yada pit pitlar gorunuyormus ya gorsem yada dr kalp atisi var ama daha küçük olduğu icin duyulmaz bi dahaki geldiginizde duyulur dese bunları duymak istiorum
canim dr ilde ben ilcede 100km yol var...birde dr cok yogun gidip gelmek randevu almak sorun o yuzden ins kalp atisi duyulur diyorumKizlar bisey sorcammm.........ben dr gittgimde 6+2olcam kese gorunus buyuk ihtimalle .kalp atisida bi ihtimal karindan tabi...dr vajinal bakmak ister mi acaba kalp atisi duyulsun die ben vajinal olmak istemiorum ama merak da ediyorum
Dedigin gibi karindan bi ihtimal kalp atisi canim. Dr larin cogu vajinal bakalim demiyo risk yoksa. Sen keseni minigini gor de dr un su zaman gel kalp atisi icin der zaten
on gun sonra da ayak ayak ustune ayip bize el salliyomus hahaaa
Cnm bnm Kıyamam sana yabebegimiz olsunda o kukisleri hep açarım neolcak
güzel düşünüyorum canım o isigi gorcem insss
on gun sonra da ayak ayak ustune ayip bize el salliyomus hahaaa
Ayh cnm hiç sorma bnmkide hicraniminkinden ogrenio hep. Ayrıca bütün kabahati benimkinde bulma bakim bak seninkide dil çıkarım aaaaaaayyyyyyy aaa aaasende çook yaşa tatlım ayrıca çocuğuna azcık terbiye ver canım aaa buneee benim oğluşumu dövüp duruyoo getirmicem bıdaha parka faln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?