ahh canım hemde nasıl doluyumzaten sorun da koçişte ailede degil..elbette istiyodur adını koymasın ama sinsidir asla alelade söylemez ima eder ama kroluk degil hakkaten takmış yani psikolijik olarak.. çok düşkün annesine..
Canim bizim 2.5 yil oldu diyelim.. masallah o kadar soruna ragmen .. kusmeyiz oyle bir iki saaaten fazla.. hic ayrida yatmayiz ve ben haksizda olsam hic gitmem yanina hep kendi gelir garibim..
insallah boyle devam edersiniz..
Masallah ne guzel insalah ehep coyle devam eder bizde o opucuk beraber yatmak meselesi kavgaliyken bile olacak..
Amin ablacigim amin..
Canim sen benim kocisi duydun mu.. bana diyorki bir bebegimiz olursa erkekse babasinin ismi kizsa annesini ismiymis..
Beni simdiden sinir ediyo ben bu yuzden nerdeyse tamam hapa geri basliyorum dedim birakcaktim.. ama bugun sorsam gene aynisini der..
amiiin canım inşallah. Allah sizin de mutluluğunuzu bozmasın
bildigini desin hayatım boşver sen onuhayır bende korunucam diye tehdit ediyorum ama.. tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış yaşım 26 daha birinciyi yapmadım digerlerini ne zaman yapcam bekleyemem valla
Zaten böyle bisi yapmaları cok sacma istemeleride öyle neguzel isimler var koyulacak omu kalmis sadece
oooo allah kolaylık versin o zaman canım ikna etmekten başka çaren yok
ikna olmazsa ne yapcamı buldum hamile kalırsam..katiyen ona söylemicem korunmaya başladıgımı ilaç aldıgımı falan söylicem çok fazla dayanamaz en sonunda tamam ne halin varsa gör der bende ooo çocuk büyüdü bile şükür derim
KIz bizimki zar zor gider gormeye.. aramaz etmez. onlarda bunu aramaz isleri dusmedikce.. ama kaynimi hergun ararlar hep ondan bahseder ve esinden tabi.. (eltimi severim)
onlarin 3 cocugu oldu.. birine koymadilar babalarini adini.. bana gelince kaynanam bir yandan kocam bir yandan..
Ben analamiyorum.. biliyuomusun beni adam yerine koymazlar calis calis derler para ver derler.. (ben orda oluyum hep para konusurlar) ama bana sen koycaksin diyorlar..
ben napim ?? bide erkek babasinin ismi kiz annesini ismi ..
iyi bakalım aksatmayım bu ay o zaman.. bide bi sorun var bu ay.. eşim devriyeye başladı.. gün aşırı geceye gidiyo yani 12de geliyo.. ee tabi yorgun olarak... bende her daim tam adetimin 15.günü öglen saatlerinde yumurtlarım.. hissediyorum doktor takibindede dogru çıkmıştı.. ama sorun şu ki 14.gün ilişki olması lazım bu durumda ama o gün koçiş gece geliyo.. zorunda kalırsam yine yaparım o dert degilde 15 ine olsa çok sorun olur mu?
la havle vela kuvvetben duyunca cidden kafayı yiyorum.. Canım sanada gaz vermiş gibi olmayım ama yerinde olsam hayatta koymam..güzellikle ikna et kocanı.. iki isim işine de sakın ha kanma o kandırmaca
Amin
BOsveremem kiz.. milletin icinde diyor boyle..baski bildigin !!
sonra kv hava atmayi pek sever arkadaslarinin yaninda benim oglum (der benim kocise isi dustu yaa) benim adimi veya babasini adini koycakmis bebeklerine..
Masallah ne guzel insalah ehep coyle devam eder bizde o opucuk beraber yatmak meselesi kavgaliyken bile olacak..
Amin ablacigim amin..
Canim sen benim kocisi duydun mu.. bana diyorki bir bebegimiz olursa erkekse babasinin ismi kizsa annesini ismiymis..
Beni simdiden sinir ediyo ben bu yuzden nerdeyse tamam hapa geri basliyorum dedim birakcaktim.. ama bugun sorsam gene aynisini der..
ben görünmez mıyım acabaaa
13.de yaptiysan olmaz da 12.de yaparsan olabilir
olur mu hiiiççç :)
Yok artij daha neler sen istedigin ismi koyuncaya kadar 10tane dogursun öyle sey olurmu ya cocuk ortaksa isimde ortak olur
ayyy benden kötüsüde varmış.. ama yok belki benim olmadıgım yerde diyodursende yalnızken konuş canım agla biraz duygu sömürüsü yap ben bu kadar ugraşıyorum falan filan de ne bilim işte
Niye öyle düşündün canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?