Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

KIz bizimki zar zor gider gormeye.. aramaz etmez. onlarda bunu aramaz isleri dusmedikce.. ama kaynimi hergun ararlar hep ondan bahseder ve esinden tabi.. (eltimi severim)
onlarin 3 cocugu oldu.. birine koymadilar babalarini adini.. bana gelince kaynanam bir yandan kocam bir yandan..

Ben analamiyorum.. biliyuomusun beni adam yerine koymazlar calis calis derler para ver derler.. (ben orda oluyum hep para konusurlar) ama bana sen koycaksin diyorlar..
ben napim ?? bide erkek babasinin ismi kiz annesini ismi ..

Canim bizim 2.5 yil oldu diyelim.. masallah o kadar soruna ragmen .. kusmeyiz oyle bir iki saaaten fazla.. hic ayrida yatmayiz ve ben haksizda olsam hic gitmem yanina hep kendi gelir garibim..
insallah boyle devam edersiniz..

amiiin canım inşallah. Allah sizin de mutluluğunuzu bozmasın

bildigini desin hayatım boşver sen onu hayır bende korunucam diye tehdit ediyorum ama.. tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış yaşım 26 daha birinciyi yapmadım digerlerini ne zaman yapcam bekleyemem valla

amiiin canım inşallah. Allah sizin de mutluluğunuzu bozmasın

Amin

bildigini desin hayatım boşver sen onu hayır bende korunucam diye tehdit ediyorum ama.. tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış yaşım 26 daha birinciyi yapmadım digerlerini ne zaman yapcam bekleyemem valla

BOsveremem kiz.. milletin icinde diyor boyle..baski bildigin !!
sonra kv hava atmayi pek sever arkadaslarinin yaninda benim oglum (der benim kocise isi dustu yaa) benim adimi veya babasini adini koycakmis bebeklerine..

oooo allah kolaylık versin o zaman canım ikna etmekten başka çaren yok

ikna olmazsa ne yapcamı buldum hamile kalırsam..katiyen ona söylemicem korunmaya başladıgımı ilaç aldıgımı falan söylicem çok fazla dayanamaz en sonunda tamam ne halin varsa gör der bende ooo çocuk büyüdü bile şükür derim

la havle vela kuvvet ben duyunca cidden kafayı yiyorum.. Canım sanada gaz vermiş gibi olmayım ama yerinde olsam hayatta koymam..güzellikle ikna et kocanı.. iki isim işine de sakın ha kanma o kandırmaca

13.de yaptiysan olmaz da 12.de yaparsan olabilir

la havle vela kuvvet ben duyunca cidden kafayı yiyorum.. Canım sanada gaz vermiş gibi olmayım ama yerinde olsam hayatta koymam..güzellikle ikna et kocanı.. iki isim işine de sakın ha kanma o kandırmaca

dusundukce sinir ediyorlar ama..
Ben ben bende nerde o goz canim.. bebegimi 9 ay ben tasiyim ben calisiyim herseyi ben yapim.. adamalar gelsinler bebegimin ismini kendileri koysunlar..
OLDU GOZLERIM DOLDU..

Amin

BOsveremem kiz.. milletin icinde diyor boyle..baski bildigin !!
sonra kv hava atmayi pek sever arkadaslarinin yaninda benim oglum (der benim kocise isi dustu yaa) benim adimi veya babasini adini koycakmis bebeklerine..

ayyy benden kötüsüde varmış.. ama yok belki benim olmadıgım yerde diyodur sende yalnızken konuş canım agla biraz duygu sömürüsü yap ben bu kadar ugraşıyorum falan filan de ne bilim işte

Yok artij daha neler sen istedigin ismi koyuncaya kadar 10tane dogursun öyle sey olurmu ya cocuk ortaksa isimde ortak olur

Yok artij daha neler sen istedigin ismi koyuncaya kadar 10tane dogursun öyle sey olurmu ya cocuk ortaksa isimde ortak olur

ayyy benden kötüsüde varmış.. ama yok belki benim olmadıgım yerde diyodur sende yalnızken konuş canım agla biraz duygu sömürüsü yap ben bu kadar ugraşıyorum falan filan de ne bilim işte

Vallaha kusen kuser.. hic umrumda degil..
ben sevmiyorum onlari kociisimi seviyorum ama bu fikri kesin annesi vermistir diyorum..
biliyorum ben ne yapar ne eder kendi buldugum bir isim koyarim..

kociste kabul edecek o kadar !!!!

ben görünmez mıyım acabaaa

Hosgeldin canim.. daldik konulara.. kaynana kayinbaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…