Vallaha kusen kuser.. hic umrumda degil..
ben sevmiyorum onlari kociisimi seviyorum ama bu fikri kesin annesi vermistir diyorum..
biliyorum ben ne yapar ne eder kendi buldugum bir isim koyarim..
kociste kabul edecek o kadar !!!!
Hosgeldin canim.. daldik konulara.. kaynana kayinbaba..
canım yumurta 15.gün çatlıyo nasıl 12 si anlamadım? çatlamadan önceki gün yani 14 ünün gecesine mik mik olması gerekmiyo mu??bunca zaman yanlış mı yaptım
Du karıştırmisim evet gerekiyodu cunku15.nde yapamican koca gececi 16si gene yapcancanım yumurta 15.gün çatlıyo nasıl 12 si anlamadım? çatlamadan önceki gün yani 14 ünün gecesine mik mik olması gerekmiyo mu??bunca zaman yanlış mı yaptım
canım selam verdım gozukmedıde ondan oyle duşundum bır andaa
Hh muhabbet cok ciddi) ondan gozden kacmjs olmalı
hoşbulduk canımm ah bu isim konusu herkesın derdı benımde en sevmedıgım konu o yüzden
Kizlar simdi ben bir kac anneden duydum..
mesela diyorlar ya :
- su kisiye cok bakarsan bebegin ona benzermis
- sevmedigin insana benzermis
- kinamiycakmisiz ona cekermis
Ne dusunuyorsunuz bu konular hakkinda ??
Ben bilmiyorum yani dogruysa.. ben kocisin ailesini sevmeye basliyim yaaww...
annamm anamm hic sormaa kimin basinda yoki..
annamm anamm hic sormaa kimin basinda yoki..
Kizlar simdi ben bir kac anneden duydum..
mesela diyorlar ya :
- su kisiye cok bakarsan bebegin ona benzermis
- sevmedigin insana benzermis
- kinamiycakmisiz ona cekermis
Ne dusunuyorsunuz bu konular hakkinda ??
Ben bilmiyorum yani dogruysa.. ben kocisin ailesini sevmeye basliyim yaaww...
valla kime çok bakarsan ona benzer durumuna ben pek inanmıyorum çünkü sonuçta o çocuğun dna sıyla alakalı ve rahme düştüğü anda belli oluyo. gerçi bizim ailede hiç gamzesi olan yok, annem kardeşime hamileyken ( bu arada 3 yaşında bi kardeşim var) benim erkek arkadaşıma çok bakmıştı çok beğeniyordu gamzelerini falan. çocuk bi doğdu aynı sevgilimin suratıgamzeli falan :))
ama kınama konusuna kesinlikle inanıyorum kimi kınarsan onun gibi oluyor çocuk. onlarca örnek gördüm
daha ben hamile degılım bakalım ama yıne başladı o konular :) :) ya sonuçta bız doğuruyoruz onlarda kendı çocuklarının ısmını koymadı mı bıde bırak tek erkek tarafının buyuklerı yok kı kız tarafınında buyuklerı var yanı ...
bende o kınama olayına katılıyorum o yüzden kımseyı kınamamaya çalışıyorum dah sımdıden önlemımı almaya çalışıyorum :)
Ben inanmam sadece kinarsan onu yasayacagina inanirim ama yok sevmedigine benzer filan inanma hic relax ol sana benzesin diye dua et :))
aaa niye öyle diyosunuz ben o konuda hiç sıkıntı çekmiyorum :)) benim kocam kızımız olursa adı LEYL olsun diyodu. anlamı gece demekmiş. bende bade istiyorum hiç de beğenmedim leyl ismini. hemen kabul etti inşallah kızımız olursa bade olucak. oğlumuz olursa da çınar..
ailelerde hiç karışmıyo bu konuda
çok şükür :)
aaa niye öyle diyosunuz ben o konuda hiç sıkıntı çekmiyorum :)) benim kocam kızımız olursa adı LEYL olsun diyodu. anlamı gece demekmiş. bende bade istiyorum hiç de beğenmedim leyl ismini. hemen kabul etti inşallah kızımız olursa bade olucak. oğlumuz olursa da çınar..
ailelerde hiç karışmıyo bu konuda
çok şükür :)
bizim ailede var aslinda bir kuzen var hallasini cok kinardi.. hep dedikodusunu yapardi..
simdide herkes diyorki bu senin kizinmi ayni halana benziyor falan diye.. simdi kiz buyudu tabi ama ayni halasin hareketleri annesini eskinden kinadigi hareketler..
Ben gordum gecenlerde.. ne zman bebek yapiyosun falan diyordu.. dedi ki bak sankin kimseyi kinama.. bakmada.. ben kinadim basima aynisi geldi..
allah bilir tabi..
Bende degilim canim.. konusursun yaa boyle kocan la ne koysak isim falan diye.. oyle derdi beni cocuk fikrinden uzaklastiridi ama ben koymam..
kızlarr bu sabah saat 5 de yaptım gebelık testını gene bısey yok ama elımde sadece bebe tıme testı vardı kızlar kesın hamıs degılım ama nıye regl olmuyorum off cok sıkıntlıyım suan yaa elımde bı tane ovu testı var onu da yapsammı arkadaslar pek guvenmıyorum bebe tıme testıne ama elımd eolan ovu testı labaquık bıde bugun dpo 10 cıkmazmıydı bugun ya demek gercekden bısey yok =(
ben dıyorum kız olursa ısım bellı kız olursa sen erkek olursa ben koyucam dıyorum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?