Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Stres yaptigin icin gelmiyo olabilir ovu testinide yap nasilsa 1tane işini görmez ovu tarihini belirlerken cok ümit etme çünkü hayal kırıklığı yaşarsın

ya kızlar bu arada ben reglım 15 ınde oldumda. regl olmadan önce ve sımdılerde aşımı mıgde bulantım var anlatamam sabahları ve gecelerı reglım gecıkmıs olsa kesın hamıleyım derdım o kadar cok mıgde bulantım var :S

Bence sen stresten regl olmuyosun canim.. tabi cok zor sakin olmak..
hayirlisi bekle bakalim teste yapma adet gecmedikten sonra.. uzulme.. herseyin hayirlisi..

aahh niye oyle.. hastalandin mi ? yanlis biseyde yemis olabilirsin ? yada bir mucize hamile olupta adete olabilirsin ?
Bende 15inde oldum.. bitmedi daha bir gun daha fazla kanama var..

Bende oyle demek isterdim ama o erkek olursa babasinin adini verir.. bende istemiyorum..
kizda olsa erkekde ikimiz karar verecez ama yok babam annam diye baslarsa o zaman kusura bakmasin ben karar vercem..

Ahaha helal kiz sen dedigini yaparsin kesinlikle ) senin dedigin olur bnee cok inatciyimdir olmaz dediysem oluru yoktur

Bende oyle demek isterdim ama o erkek olursa babasinin adini verir.. bende istemiyorum..
kizda olsa erkekde ikimiz karar verecez ama yok babam annam diye baslarsa o zaman kusura bakmasin ben karar vercem..

inşallah herşey ıstedıgınız gıbı olur ben dıyorumda bakalım işler o duruma gelınce nolcak herseyın hayırlısı olsun hakkımızda bı hamiş kalaım cınsıyetı bellı olsunda ısım araştırmalarına baslıcaz bakalım :) :)

aahh niye oyle.. hastalandin mi ? yanlis biseyde yemis olabilirsin ? yada bir mucize hamile olupta adete olabilirsin ?
Bende 15inde oldum.. bitmedi daha bir gun daha fazla kanama var..

ewt canım hastalandım 15ınde ıste ama ne bıleyım eşimle yedıgımız seyler aynı olsa onunda bulanırdı ama anlamadım gıttı. ama hamıle olmamda ımkansız cunku kromozomt estı sonucunu bekliyoruz. ocakta dusuk yapmıştım ocaktan berıde hanı dusunmuorduk testler falan olsun açıklansın dıye bakam bır ay daha mola ondan sonra kısmetse hayırlısıyla :) :) :)

Ahaha helal kiz sen dedigini yaparsin kesinlikle ) senin dedigin olur bnee cok inatciyimdir olmaz dediysem oluru yoktur

inat degilde..
bilmiyorum ben ne dersem o !!
saka maka hayirlisi yaa.. hele bir bebisimiz gelsin.. kocis beni uzmez.. hamile kalinca isim soruyum bide..

Amin canim sagol.. insallah insallah once bir bebegimiz gelsinde.. herseyin hayirlisi..

Son düzenleme:
selam kızlar benim ablam 26 gün önce doğum yaptı bizim valide de ismini sordu işte k.pederinin ismini niye koymamışlar dedi ablam da eniştemde istemediler istedikleri ismi koydular dedim bende karşıyım dedim umudu varsa da yok oldu benim eşimde babamın ismini koymak istiyorum dedi normal de koymam da çok ezdiler onurlandırmak istiyorum dedi bende tamam dedim 2 isim koymayı düşünüyorduk eşim babasının ismini koyup yanına da benin istediğim olacaktı ama bir gün bir rüya gördüm kucağımda beyaz kundakta erkek bebek vardı ve Muhammed im diye seviyordum gözleri iri ve sim siyahtı bembeyaz kundakta hala gözümün önünde eşime söyledim rabbim nasip ederse ilk isimi de Muhammed olacak dedim tamam dedi nasip olursa Muhammed Çınar olacak inşallah

Bilemiycem canim.. bir baktir.. hayirlisi..

aynen canım aynen herseyın hayırlısı

Cok guzel bir isim.. insallah bebegin olurda kooyarsin ccanim...

Arkadaşlar reglim 3 gün gecikti, hiç böyle olmazdı herzaman 28.günde olurdum düzenli bir şekilde. 4-5 gündür sürekli regl olcakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. ama hala olmadım.haziran ayının son haftası 2 defa korunmasız ilişki olmuştu. dün akşam gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. sizce yine de hamile olabilir miyim.

bizim kızımız olursa isim belli kısmetse elif nur olucak elıf kesın kalıcakta belkı nuru degıstırebılırız :)

Cok düşük ni ihtimalde olsa yanılma payi var testlerin stresten yada kullandığın ilaçlardangelmemis olabilir strew yapma ggelir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…