Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biraz daha bekleyın bakalım yada kan testı yaptırın reglınız gelmezse

Cok etkileyici bir rüya gerçekten muhammed :)) koymalısin kesinlikle

Cok düşük ni ihtimalde olsa yanılma payi var testlerin stresten yada kullandığın ilaçlardangelmemis olabilir strew yapma ggelir:))

bencede kullandığını ılaclardan da gelmemıs olabılır benım ılaclar yüzünden bır hafta gec gelmıstı

Cok guzel bir isim.. insallah bebegin olurda kooyarsin ccanim...

İnşallah canım eşim çok şükür çok anlayışlıdır.beni de hiç kırmaz bende onu kırmamak için tamam demiştim hem k.pederimi de severim çok iyidir.Rabbim bebek isteyenlere beraberin de de bana hayırlı zamanda sağlıklı nasip eder inşallah :93:

Kızlarrr eylül topiğinden çıktım geldim buraya batım 7-8 ekimm benide eklermisiniz?

Rabbim topiği uğurlu eylesin.. burda hepimizin hamiş haberiyle birbirimize sevinmeyi nasip etsin inşallahhhh

olabilir canım bi test yapsana

canım dün akşam test yaptım negatif çıktı, ama iş çıkışı eve gider gitmez yapmıştım, yani sabah idrarı değildi. bilemiyorum bunca yıldır ilk defa gecikiyor her zaman 2 gün erken elerek 28. günde olurdu. karnımda ve belimde ağrı var ama göğüslerimde hiç belirti yok.

Kızlarrr eylül topiğinden çıktım geldim buraya batım 7-8 ekimm benide eklermisiniz?

Rabbim topiği uğurlu eylesin.. burda hepimizin hamiş haberiyle birbirimize sevinmeyi nasip etsin inşallahhhh

hoşgeldın canım aminnn ınsallahhhh hayırlı zamanda hayırlı evlatt

Evet cnm.uzun bi suredir kullaniyorum ama bebek yok henuz ve ne zamana kadar kullanicami bilmiyorum(

olur canım olur rabbım zamanını belırlemıstır hayırlı zamanda hayırlı evlat sahıbı oluruz ınsallahh hepimizz ard ard hamişlik haberlerı patlasın bu topıktee :)

Biraz daha bekle cnm halen gelmemisse kan testi yaptirirsin
Bwlirtilere takilma.
Bazen adet doneminde degisiklik oluyor benimde hep duzenlidir ama gecen ay 3-gun gwcikti
Tatildeydim .ona bagladim

hadi bakalım hayırlısıyla tutar inşallah. bu arada kendi resmini koymuşsun çok beğendim hatta kıskandım ben de mi koysam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…