Arkadaşlar reglim 3 gün gecikti, hiç böyle olmazdı herzaman 28.günde olurdum düzenli bir şekilde. 4-5 gündür sürekli regl olcakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. ama hala olmadım.haziran ayının son haftası 2 defa korunmasız ilişki olmuştu. dün akşam gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. sizce yine de hamile olabilir miyim.
selam kızlar benim ablam 26 gün önce doğum yaptı bizim valide de ismini sordu işte k.pederinin ismini niye koymamışlar dediablam da eniştemde istemediler istedikleri ismi koydular dedim bende karşıyım dedim umudu varsa da yok oldu benim eşimde babamın ismini koymak istiyorum dedi normal de koymam da çok ezdiler onurlandırmak istiyorum dedi bende tamam dedim 2 isim koymayı düşünüyorduk eşim babasının ismini koyup yanına da benin istediğim olacaktı ama bir gün bir rüya gördüm kucağımda beyaz kundakta erkek bebek vardı ve Muhammed im diye seviyordum gözleri iri ve sim siyahtı bembeyaz kundakta hala gözümün önünde eşime söyledim rabbim nasip ederse ilk isimi de Muhammed olacak dedim tamam dedi nasip olursa Muhammed Çınar olacak inşallah
Cok düşük ni ihtimalde olsa yanılma payi var testlerin stresten yada kullandığın ilaçlardangelmemis olabilir strew yapma ggelir:))
Cok guzel bir isim.. insallah bebegin olurda kooyarsin ccanim...
Cok etkileyici bir rüya gerçekten muhammed :)) koymalısin kesinlikle
kızlarr folık asıt kullanıyor musunuz
Evt canim son 5aydir kullanıyorum :)) da bisiyyokgelen
evet canım solgarınkini kullanıyorum 4 aydır.
olabilir canım bi test yapsana
Kızlarrr eylül topiğinden çıktım geldim burayabatım 7-8 ekimm benide eklermisiniz?
Rabbim topiği uğurlu eylesin.. burda hepimizin hamiş haberiyle birbirimize sevinmeyi nasip etsin inşallahhhh
Evet cnm.uzun bi suredir kullaniyorum ama bebek yok henuz ve ne zamana kadar kullanicami bilmiyorum(
canım dün akşam test yaptım negatif çıktı, ama iş çıkışı eve gider gitmez yapmıştım, yani sabah idrarı değildi. bilemiyorum bunca yıldır ilk defa gecikiyor her zaman 2 gün erken elerek 28. günde olurdu. karnımda ve belimde ağrı var ama göğüslerimde hiç belirti yok.
bende 2 aydan berı kullanıyorum sanırım 100 tane vardı sısenın ıcınde hangı folıc aşıdı kullanıyorsunuz canım
olur canım olur rabbım zamanını belırlemıstır hayırlı zamanda hayırlı evlat sahıbı oluruz ınsallahh hepimizz ard ard hamişlik haberlerı patlasın bu topıktee :)
benim adetim 7 sinde bitti biz 9 unda başladık. 9-11-13-15-17 diye devam ediyoruz. otomatik hesaplayıcıya göre 21 eylül en kuvvetli ihtimal :) bakalım artık bu gece bide iki gün sonra yine yapıcaz artık olsun yani kuruduk bittik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?