uzun kollularida vardir dimi ben kapaliyimdafiyatlar 25-30canim neyse az siselimde bende alcam
Al al ben durup durup esime diyorum benim hamisss kifafetlerim vaall
hg sadiyemmmmmm
Var canim tabii bende kapaliyim. Ama oyle espirili seyleri de erkekli ortamda giymem zaten ya ortunun altina yakismiyo gibi geliyouzun kollularida vardir dimi ben kapaliyimda
slm kızçeler nabersiniz
bencede yakismiyo canim hehe evde giyeriz akin ark akrabalarda giyeriz bayanlar arasında tatlı olur he
bencede yakismiyo canim hehe evde giyeriz akin ark akrabalarda giyeriz bayanlar arasında tatlı olur he
biliyorum canim soyle not edim okuym
Aayy iyi yapmissin kiz ben daha hic bsey almadim ya halamiz almis bi takim halam beni seviyoo yaziyo ustundeben anca kendme kiyafet aliyorum hamile pantolonu tisörtu aldim
bebişim şimdi nasılsın
biliyorum canim soyle not edim okuym
kaç kilo aldın sen cnm?
cooooooook teşekkür edrim canım not ettim elimden geldiğince yapmaya caliscam
bebişim şimdi nasılsın
En az bi tane hatim bitrmeye calis 9ayda canim.hamile kadinlar hatim yaparsa cocugun beynine yerlesirmis.
Cocugun peygambr ahlakli olmasi icin hamilelikte en az 70tane enbiya suresi
Hergun 1yasin
İbrahim suresi cok okunursa bebek yumusak huylu olurmus
Hz.fatima ra gibi dogumun kolay olmasi icin hrgun hz.fatimanin ruhuna bir fatiha okumak iyiymis
Hamilelik boyunca 70 bin lailaheillallah okumak da cocuga guzel etki edrrmis
Hepsni yapmak zor olur ama en azindan kolay gelenleri yapalim. Bi de ben ne okursam sesli okuyorum bebegim duysun alissin diye
iyi olmana sevindim ayri yeseydiniz kissss
Hamilelikte almadim daha canim bn uc ay once kurtaj oldum ve sonra gobek yaptim uc kilo kadarzayif uzun olunca gobek cok belli oldu. Hamile kalmasam diyet yapcaktim ama gerek kalmadi onun icin kiyafetleri degstiriyorum
Daha hamile kiyafeti giyecek kadar sismedim yanii
gazdan da olabilir canim ya benimde minicik gobusum ya
Kizzz piknik tüpü naberrr)
iyi olmana sevindim ayri yeseydiniz kissss
ayyy tatlim yaaa ii demissin masallah ben olsam diyemem ya icim icimi yer sonrA
lililililililimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?