Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biliyorum canim soyle not edim okuym

En az bi tane hatim bitrmeye calis 9ayda canim.hamile kadinlar hatim yaparsa cocugun beynine yerlesirmis.

Cocugun peygambr ahlakli olmasi icin hamilelikte en az 70tane enbiya suresi

Hergun 1yasin

İbrahim suresi cok okunursa bebek yumusak huylu olurmus

Hz.fatima ra gibi dogumun kolay olmasi icin hrgun hz.fatimanin ruhuna bir fatiha okumak iyiymis

Hamilelik boyunca 70 bin lailaheillallah okumak da cocuga guzel etki edrrmis

Hepsni yapmak zor olur ama en azindan kolay gelenleri yapalim. Bi de ben ne okursam sesli okuyorum bebegim duysun alissin diye

kaç kilo aldın sen cnm?

Hamilelikte almadim daha canim bn uc ay once kurtaj oldum ve sonra gobek yaptim uc kilo kadar zayif uzun olunca gobek cok belli oldu. Hamile kalmasam diyet yapcaktim ama gerek kalmadi onun icin kiyafetleri degstiriyorum
Daha hamile kiyafeti giyecek kadar sismedim yanii

bebişim şimdi nasılsın

iyiyim cnm yemek pişirdim, yedik kv ile. oglu aradı özür diliyo hala...

ne kadar güzel bilgiler verdin. yapmaya çalışırım ben de...

ben nasıl kilo aldım anlamadım hala yaa...10 haftada 3 kilo aldım gözüküyor ama hala 34-36 beden kıyafetlerim oluyo. kot giyemiyorum o sıkıştırıyor karnımı o yüzden tayt giyiyorum hep. üstten hala 34 bedenim...şişkinlik olabilir mi o kilolar?

iyi olmana sevindim ayri yeseydiniz kissss

yok cnm yaaa benim ne varsa dilimde var, o kadar uyuz ediyo beni yine kıyamıyorum. masayı hazırladım yedik birlikte. o şimdi namaza gitti. ama hala laf sokmaya çalışıyo, benim oğlum yemeğinin önüne koyulmasına alışkın yok o benim kuzumdur yok bilmem ne. ben de annemin kuzusuyum sıkıntı çekmek için evlenmedim gelemem bunalmaya dedim. ayrıca o artık küçük kuzun falan değil, baba olacak yakında yeni bi ailesi var dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…