Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cooooooook teşekkür edrim canım not ettim elimden geldiğince yapmaya caliscam

iyiyim cnm yemek pişirdim, yedik kv ile. oglu aradı özür diliyo hala...

ne kadar güzel bilgiler verdin. yapmaya çalışırım ben de...
Allah kabul etsin kizlaar. Bi de haddim degil soylemek ama namazlar cok onemli bu donemde daha da onemli. YaptgmZ hrtseyin bebege etkisi var. Bize de dua edin bu arada

Oyledir canim ya da heryerine dagiliyo kilolarin :) bende 36 bedendim simdi anca 38 e girerim 36kotlar iliklenmiyooo amann smdi kilo almicaz da ne zaman alcaz doya doya yasayalim herseyi

ayyy tatlim yaaa ii demissin masallah ben olsam diyemem ya icim icimi yer sonrA

çatır çatır da derim valla...okumuşsundur benim onlarla asıl problemimi...ohhhhhh iyi ki saydırıyorum hiç de üzülmüyorum sonra iyi ki söylüyorummmm :)

yok ya ben sevmiyorum kiloyu. 34 beden gelin oldum...4-5 yıldır da hiç kilo almamıştım ilk kez şimdi alıyorum. 9-10 kiloyla bitirecem 9 ayı demiştim ama 2.5 ayda 3 kilo aldım bile :) karnım belirginleşti ama

göbeğindeeeeeeeeeee yatannnn bebişşşşşşş sonunda seniiiiiiiii bulduuuuuuuuuuuuu

:))) sen süpersin yaaa

Ne guzel iste yaa ciksin karnin tabi ben guveniyorum kendme hic kilolu olmadim smdye kadar en fazla 53tum. Boyum 1.68.Hamileligimden sonra veririm yine sende verirsin merak etme simdi kilo almican da ne zaman alcann o kismini hic takma. Tabi 20 kilo da alalim demiyorum ama bak sende hep iyiymissin cok almyiz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…