- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
cooooooook teşekkür edrim canım not ettim elimden geldiğince yapmaya caliscam
Allah kabul etsin kizlaar. Bi de haddim degil soylemek ama namazlar cok onemli bu donemde daha da onemli. YaptgmZ hrtseyin bebege etkisi var. Bize de dua edin bu aradaiyiyim cnm yemek pişirdim, yedik kv ile. oglu aradı özür diliyo hala...
ne kadar güzel bilgiler verdin. yapmaya çalışırım ben de...
ben nasıl kilo aldım anlamadım hala yaa...10 haftada 3 kilo aldım gözüküyor ama hala 34-36 beden kıyafetlerim oluyo. kot giyemiyorum o sıkıştırıyor karnımı o yüzden tayt giyiyorum hep. üstten hala 34 bedenim...şişkinlik olabilir mi o kilolar?
kis ben seni daha büyuk saniodum 25-28 falan bendende kucukmussun ya
iyiym evlimutluçocuklu sen nasılsın nick i değiştircem pikniktüpü yapcam vallahi
hehe yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu
kis ben seni daha büyuk saniodum 25-28 falan bendende kucukmussun ya
Yap kizz biz seni oyle sevdikkiyiyimm yattigim yerden laf yetistiriyom kizlaraa
konuşmaların olgun olduğu için büyük sandim herhal :44: citirim bnmm
wuhhhhh wwwuuuuuu
lilitiy de iyi amaaa o da yakışıyo bana iki ismim olsa olmas mıikiside benim bebeklerimmmmmmmmmmm
konuşmaların olgun olduğu için büyük sandim herhal :44: citirim bnmm
hayranim enercikineeewuhhhhh wwwuuuuuu
heyyyyyyy hey hey hey heyyyyyy enerciiiii doldu icimm
ayyy tatlim yaaa ii demissin masallah ben olsam diyemem ya icim icimi yer sonrA
Allah kabul etsin kizlaar. Bi de haddim degil soylemek ama namazlar cok onemli bu donemde daha da onemli. YaptgmZ hrtseyin bebege etkisi var. Bize de dua edin bu arada
Oyledir canim ya da heryerine dagiliyo kilolarin :) bende 36 bedendim simdi anca 38 e girerim 36kotlar iliklenmiyoooamann smdi kilo almicaz da ne zaman alcaz doya doya yasayalim herseyi
göbeğindeeeeeeeeeee yatannnn bebişşşşşşş sonunda seniiiiiiiii bulduuuuuuuuuuuuu
tabi kis ne var arada ucuyoruz da ona bakma sen
Olur tabii sen iste :))) senin adin ne pekii
okudummm canim... Damarima basmasinlar diosun yanii
hayranim enercikineee
çatır çatır da derim valla...okumuşsundur benim onlarla asıl problemimi...ohhhhhh iyi ki saydırıyorum hiç de üzülmüyorum sonra iyi ki söylüyorummmm :)
yok ya ben sevmiyorum kiloyu. 34 beden gelin oldum...4-5 yıldır da hiç kilo almamıştım ilk kez şimdi alıyorum. 9-10 kiloyla bitirecem 9 ayı demiştim ama 2.5 ayda 3 kilo aldım bile :) karnım belirginleşti ama
:))) sen süpersin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?