çatır çatır da derim valla...okumuşsundur benim onlarla asıl problemimi...ohhhhhh iyi ki saydırıyorum hiç de üzülmüyorum sonra iyi ki söylüyorummmm :)
yok ya ben sevmiyorum kiloyu. 34 beden gelin oldum...4-5 yıldır da hiç kilo almamıştım ilk kez şimdi alıyorum. 9-10 kiloyla bitirecem 9 ayı demiştim ama 2.5 ayda 3 kilo aldım bile :) karnım belirginleşti ama
:))) sen süpersin yaaa
resimli imza mi olsun
aaaa bebisim resim mi koydun ben niye gormedimmm
tabi kis ne var arada ucuyoruz da ona bakma sen
okudummm canim... Damarima basmasinlar diosun yanii
resimli imza mi olsun
benim gercekte ismim emine lility die gizgi film karakteri vardı ama tam hatırlamıyrum kucuklukten kalmıs aklımdaaa ama piknik tüpü oldum aranızda bende sana evlimutlucocuklu diorummmmmmmmm
aaaa bebisim resim mi koydun ben niye gormedimmmalbumune koyda bakim bi
Adami gorunce niye gidio kis enerjini onunla harca enercikinivalla sabahları sakin oluyorum akşam olunca böle sizi çıldırıyorum bu sitede eşimi görünce bütün enercim gidiyooooo pöff yaa pöff ben burda kalsam ya bu sitede yatsam ya bennn
aynen, bedelini agır ödüyo basan da :)))))))))))) bakalım eşim çiçeklerle mi gelecek?
Bnde hatrlamadim oyle bi karakter) piknik tupu de senin sayende oldun :) benim adim da özge bu arada
sendeeee süpersin idolümsun benim ayrıcaaa bebişinde sen gibi tatlı olcakkkkkkk sen daha tatlıoymıssın eşşinden bence resmin hala aklımda çiçişimmm
6.30da gidicez canimevet tatlım öyle olsun mümkünatı varsa kaçta gitceniz kv ye
önceden koymuştum ya cnm, koyarım bi ara yine kendi fotomu. bebeklik fotomdan bahsediyo lility :)
önceden koymuştum ya cnm, koyarım bi ara yine kendi fotomu. bebeklik fotomdan bahsediyo lility :)
aynen, bedelini agır ödüyo basan da :)))))))))))) bakalım eşim çiçeklerle mi gelecek?
Adami gorunce niye gidio kis enerjini onunla harca enercikini
Himmm bizde yoook öyle aliskanliklar kiis
6.30da gidicez canim
Himm bende simdiki halin sanfim profilindeki albume koyunca ark olarak ayarla sadece arklarin götür fotonu
evet böle kıvır kıvır saclı toka vardı kırmızı rujluuu sevimli bi bebişşşşşşşşş koy koy çok tatlı eşim mi ben mi daha tatlıymısım demıstın daha yenı öğrenmiştik hamiş olduğunu o zmn dı
cnm çok teşekkür ederim, bu sitedeki kızlar seçilmiş diyorum yaa, hem fiziksel hem ruhen :) inşallahhhhh bana benzer tamam aşırı güzelim demiyorum ama eşimden daha hoş olduğum kesin :))))) hele hele eşimin tarafına hiç benzemesin :))))))))) bebek doğunca bol bol foto atacam teyzelerine
ben varken koy kuzum yaa meraktan catlarim yoksa
geçmiş olsun canım kv niye bilmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?