Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sendeeee süpersin idolümsun benim ayrıcaaa bebişinde sen gibi tatlı olcakkkkkkk sen daha tatlıoymıssın eşşinden bence resmin hala aklımda çiçişimmm

benim gercekte ismim emine lility die gizgi film karakteri vardı ama tam hatırlamıyrum kucuklukten kalmıs aklımdaaa ama piknik tüpü oldum aranızda bende sana evlimutlucocuklu diorummmmmmmmm

Bnde hatrlamadim oyle bi karakter ) piknik tupu de senin sayende oldun :) benim adim da özge bu arada

valla sabahları sakin oluyorum akşam olunca böle sizi çıldırıyorum bu sitede eşimi görünce bütün enercim gidiyooooo pöff yaa pöff ben burda kalsam ya bu sitede yatsam ya bennn
Adami gorunce niye gidio kis enerjini onunla harca enercikini
aynen, bedelini agır ödüyo basan da :)))))))))))) bakalım eşim çiçeklerle mi gelecek?

Himmm bizde yoook öyle aliskanliklar kiis

Bnde hatrlamadim oyle bi karakter ) piknik tupu de senin sayende oldun :) benim adim da özge bu arada

aynen kendim diye diye oldum olayım ya yakıştı bana sanda evlimutlucocuklu yakıştı bebişimmmm özge ilk okul arkadasımdı küsmüştük okul bıttı noldu acaba yaa

sendeeee süpersin idolümsun benim ayrıcaaa bebişinde sen gibi tatlı olcakkkkkkk sen daha tatlıoymıssın eşşinden bence resmin hala aklımda çiçişimmm

cnm çok teşekkür ederim, bu sitedeki kızlar seçilmiş diyorum yaa, hem fiziksel hem ruhen :) inşallahhhhh bana benzer tamam aşırı güzelim demiyorum ama eşimden daha hoş olduğum kesin :))))) hele hele eşimin tarafına hiç benzemesin :))))))))) bebek doğunca bol bol foto atacam teyzelerine

önceden koymuştum ya cnm, koyarım bi ara yine kendi fotomu. bebeklik fotomdan bahsediyo lility :)

evet böle kıvır kıvır saclı toka vardı kırmızı rujluuu sevimli bi bebişşşşşşşşş koy koy çok tatlı eşim mi ben mi daha tatlıymısım demıstın daha yenı öğrenmiştik hamiş olduğunu o zmn dı

aynen, bedelini agır ödüyo basan da :)))))))))))) bakalım eşim çiçeklerle mi gelecek?

geçmişi okumadım ama galiba çoğunuzda bir gerginlik var, alın benden de okadar hamilelik beni acayip gergin yaptı ya herşeye sinirleniyorum eşim normal bişey söylese bile sinirli bir şekilde cevap veriyorum, garibim oda hamilelikten dolayı olduğunu biliyo altan almaya çalışıyo, kv delerde cabası öyle değilmi, ayy dün 2 tencere sarma hazırlamış gel saralım dedi tabi hamile olduğumuda bilmiyor. bende bişey diyemedim sarana kadar belim koptu..hayır yani hamile olmasam bile 2 koca tencere sarma nedir yani bir tenceresi bize bir tenceresi kendilere, yani tamam bizi düşünmüşde küçük bir tencere yetmiyomu 2 kişi kendiler iki kişde biz kaç gün yiycez, neyse tencereyi doldurmama az kaldı bıraktım belim ağrıyo yapamıycam dedim bana tencereyi doldur diyo tencerenin dolmasına 2 parmak kalmış dolmasa nolur yani eve geldim akıntıyla karışık çok hafif kanama panik oldum neyseki devamı gelmedi..

Adami gorunce niye gidio kis enerjini onunla harca enercikini

Himmm bizde yoook öyle aliskanliklar kiis

adam da enercikin e sii yok yorgun bitkin geliyo eve yemek yiyoruz mutfagı toplamaya gıdıyorum tv başında uyuyupp kalıyor yaa fıtık edıyo telde net olsa gircem oda yok

6.30da gidicez canim

Himm bende simdiki halin sanfim profilindeki albume koyunca ark olarak ayarla sadece arklarin götür fotonu

ikiniz de arkadaş listemdesiniz zaten koyarım foto bakarsınız :) ayyy keşke face gibi olsaydı burası da yaaa, hepinizi merak ediyorum.

oyyyy yerim ben seni, lilicim ne hafıza var sende, sen harika bişeysin valla :) pembe elbisem, kirazlı tokam vardı evettttt rujum da vardı

oyyyyyyyyy canım benım at atbii bizi o şirinlikten mahrum bırakma güzelsin güzelllllll şık bir güzelliğin var ben hep öle derim şık güzel spor güzel fln die benim olursa allah nasip ederse bende atarım avatarlrımız kendı bebişlerimiz olurr :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…