Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet tatlım gördüğüm şeyi pek unutmam duyduğumuda ama okuduklarımı unutabılıyorum neyse ama o kadr tatlı bi bebiş nasıl unutulurrrrr kiiiiiiiiiii yenir oo yenirrrrrrrrr

yaa kesinlikle hormon değişikliğinden yoksa ben bu kadar da agresif biri değilim cnm, ama keşke söyleseydin, çok yorulunca geliyor o leke, dinlenmemiz lazım bizim...kv burda olunca benim iş yüküm 3 kar artıyo desem yeridir habire temizlik yapıyorum peşinden...kanla karışık leke gelince progestan al hemen bitane, ayağını yukarı kaldır yat biraz kesiliyor hemen.

şımarsam mı bebeğim ne yapsam :) ehhh işte fena değilim, hep derdim insanın içi güzel olsun diye ama son 1 haftadır ben tam bi canavar oldum :))))))) ayyyyyyy bebek dolar inşallahhhhhhhhhhhh avatarlarrr da sayfalar daaaa

ben varken koy kuzum yaa meraktan catlarim yoksa

atmaya çalışıyorum kuşum ama olmadı ya profil fotomu değiştirdim, albüme eklicem şimdi

evet tatlım gördüğüm şeyi pek unutmam duyduğumuda ama okuduklarımı unutabılıyorum neyse ama o kadr tatlı bi bebiş nasıl unutulurrrrr kiiiiiiiiiii yenir oo yenirrrrrrrrr

:))) canımsın yaaa seviyorum kız seni de bu enerjini deee, pozitif olman çok hoşşşş, bana bile geçiyo enerjin

siziiiiiiiiiiii enerciiiiiiiiiiiiik enerciiiiiiiiiiiiik öpüyrum allaha emant olun pzrtesiiiiiii görüşürüzzz

Ben cikayim canım ancak hazırlanirim...kendinize iyi bakin optumm ...beni ozleyim anacim baayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…