bi net al canim teline 7/24 beraber oluruz
6.30da gidicez canim
Himm bende simdiki halin sanfim profilindeki albume koyunca ark olarak ayarla sadece arklarin götür fotonu
evet yarin cok ozlicem siziii bugun doya doya hasret giderek
ikiniz de arkadaş listemdesiniz zaten koyarım foto bakarsınız :) ayyy keşke face gibi olsaydı burası da yaaa, hepinizi merak ediyorum.
oyyyy yerim ben seni, lilicim ne hafıza var sende, sen harika bişeysin valla :) pembe elbisem, kirazlı tokam vardı evettttt rujum da vardı
bi net al canim teline 7/24 beraber oluruz
evet yarin cok ozlicem siziii bugun doya doya hasret giderek
dört gözle bekliyoruz o günleri lilimmm
niye moralin bozuldu kuzum
dört gözle bekliyoruz o günleri lilimmm
niye moralin bozuldu kuzum
tmm canim pzt görüşürüz öptüm byee
geçmişi okumadım ama galiba çoğunuzda bir gerginlik var, alın benden de okadar hamilelik beni acayip gergin yaptı ya herşeye sinirleniyorum eşim normal bişey söylese bile sinirli bir şekilde cevap veriyorum, garibim oda hamilelikten dolayı olduğunu biliyo altan almaya çalışıyo, kv delerde cabası öyle değilmi, ayy dün 2 tencere sarma hazırlamış gel saralım dedi tabi hamile olduğumuda bilmiyor. bende bişey diyemedim sarana kadar belim koptu..hayır yani hamile olmasam bile 2 koca tencere sarma nedir yani bir tenceresi bize bir tenceresi kendilere, yani tamam bizi düşünmüşde küçük bir tencere yetmiyomu 2 kişi kendiler iki kişde biz kaç gün yiycez, neyse tencereyi doldurmama az kaldı bıraktım belim ağrıyo yapamıycam dedim bana tencereyi doldur diyo tencerenin dolmasına 2 parmak kalmış dolmasa nolur yani eve geldim akıntıyla karışık çok hafif kanama panik oldum neyseki devamı gelmedi..
oyyyyyyyyy canım benım at atbii bizi o şirinlikten mahrum bırakma güzelsin güzelllllllşık bir güzelliğin var ben hep öle derim şık güzel spor güzel fln die benim olursa allah nasip ederse bende atarım avatarlrımız kendı bebişlerimiz olurr :))))))))))
ben varken koy kuzum yaa meraktan catlarim yoksa
evet tatlım gördüğüm şeyi pek unutmam duyduğumuda ama okuduklarımı unutabılıyorumneyse ama o kadr tatlı bi bebiş nasıl unutulurrrrr kiiiiiiiiiii yenir oo yenirrrrrrrrr
yaa kesinlikle hormon değişikliğinden yoksa ben bu kadar da agresif biri değilim cnm, ama keşke söyleseydin, çok yorulunca geliyor o leke, dinlenmemiz lazım bizim...kv burda olunca benim iş yüküm 3 kar artıyo desem yeridir habire temizlik yapıyorum peşinden...kanla karışık leke gelince progestan al hemen bitane, ayağını yukarı kaldır yat biraz kesiliyor hemen.
şımarsam mı bebeğim ne yapsam :) ehhh işte fena değilim, hep derdim insanın içi güzel olsun diye ama son 1 haftadır ben tam bi canavar oldum :))))))) ayyyyyyy bebek dolar inşallahhhhhhhhhhhh avatarlarrr da sayfalar daaaa
atmaya çalışıyorum kuşum ama olmadı ya profil fotomu değiştirdim, albüme eklicem şimdi
:))) canımsın yaaa seviyorum kız seni de bu enerjini deee, pozitif olman çok hoşşşş, bana bile geçiyo enerjin
tmm canım sonra da yapsan acelesi yoook
ayyy masallah canim yaa tu tuuu yanindakiler annen ve kiz kardeslerin mi
tmm canım sonra da yapsan acelesi yoookkuşum
baktım kuzummmmm
Ben cikayim canım ancak hazırlanirim...kendinize iyi bakin optumm ...beni ozleyim anacim baayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?