Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasilsiniz kizlar... ?? kimseler yok..

iyiyiz yaa nolsun... hafta sonu dışarı çıkmadım hiç, reglim de çok ağır geçiyo zaten kanamam ve ağrılarım çok fazla. bebiş beklerken çok hoş bi sürpriz oldu bu ay

ya bişi sorucam kızlar ben incir kürüne başlamak istiyorum, adetin 3. günü mü başlamalıydım?? uygulayan biri varsa bana bi açıklayabilir mi nasıl yapacağımı? :26:

Evet malesef kirmizlari gormek istemiyoruz ama genede geliyorlar.. insallah biran once agrilarin gecer..
incir kuru hakinda bir bilgim yok malesef..

Sen ne kdrdır bebek düşünüyorsun?

Canim ben iki yil dogum kontrol hapi kulandim..
agustos ayinda hapi biraktim
eylulde adet oldum..
ekimde hamileydim.. ekim sonu dusuk yaptim malesef..
simdide bekliyorum..
kasim sonu olduk daha adet olmadim..
yani 4uncu aya gircem..

Kisa bir ozet oldu..

Hmm inş vardır bişeyler

Yok kiz yok.. nazlaniyoo benim kirmizilar.. bu ay.. dusukten sonra karisti hersey..
Senin kacinci ayin canim ?

Aralıkda 1yıl olacak cnm hiç düşük felan olmadı sorunda yokda bu ay prolaktin yüksek çıktı hayırlısı bakalım her ay umutla bekliyorum öylee

Aralıkda 1yıl olacak cnm hiç düşük felan olmadı sorunda yokda bu ay prolaktin yüksek çıktı hayırlısı bakalım her ay umutla bekliyorum öylee

Cok zor..ben eskiden o kadar kolay hamile kaliniyo saniyodum ki.. herseyi hesapliyordum..
kiz vallahi bu isin ne kitabi var ne matematigi ne biseyi..
allah'im istedigi zaman veriyo.. herseyin hayirlisi insallah cok beklemezsin ccanim..

Son düzenleme:
Cok zor..ben eskiden o kadar kolay hamile kaliniyo saniyodum ki.. herseyi hesapliyordum..
kiz vallahi bu isin ne kitabi var ne matematigi ne biseyi..
allah'im istedigi zaman veriyo.. herseyin hayirlisi insallah cok beklemezsin ccanim..

Aynen çabuk gelse minik yeterince bekletti

Kizlar kanamam basladi dr a gittim kan degerlerime baktilar kan degerlerim ayni bhcg ayni carsamba kontrolum war hayirlisi artik onumizdeki aya insallah hayirlisi ile bebegim gelecek

Kizlar kanamam basladi dr a gittim kan degerlerime baktilar kan degerlerim ayni bhcg ayni carsamba kontrolum war hayirlisi artik onumizdeki aya insallah hayirlisi ile bebegim gelecek

tabi gelecek kuzum birlikte vericez biz hamilelik haberimizi ilan edicez burda, halayları çekicez

şimdi sen sakin olmana bak, biliyosun psikoloji çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…