tabi gelecek kuzum birlikte vericez biz hamilelik haberimizi ilan edicez burda, halayları çekicez
şimdi sen sakin olmana bak, biliyosun psikoloji çok önemli...
canlarım ya perşembe günü 20 mm yumurtam vardı ogün mik mik oldu.. şimdi 3.günü ve beyaz akıntımın içinde iplik iiplik lekelenmem var..
ya hiç anlam veremedim nedir bu????????? bi yardım edin lütfen
Bendede oyle olmustu mik mik zamanimda hatta nokta kadar kan wardi canim hamis kaldim hayirlisi insallah hamis kalicaksin dikkatli ol agar kaldirma uzaTE]
canım benim ya doktor bugünde mik mik demişti o zaman yapmayalım mı şimdi??? bu arada çok sagol canımmm inşallah dedigin gibidir..
canlarım ya perşembe günü 20 mm yumurtam vardı ogün mik mik oldu.. şimdi 3.günü ve beyaz akıntımın içinde iplik iiplik lekelenmem var..
ya hiç anlam veremedim nedir bu????????? bi yardım edin lütfen
Bendede oyle olmustu mik mik zamanimda hatta nokta kadar kan wardi canim hamis kaldim hayirlisi insallah hamis kalicaksin dikkatli ol agar kaldirma uzaTE]
canım benim ya doktor bugünde mik mik demişti o zaman yapmayalım mı şimdi??? bu arada çok sagol canımmm inşallah dedigin gibidir..
Hayir yapin canim zaten mik mik yasaklanmiyo hamisken ama dikkatli pozisyonlar secin kendini zorlamadan we zorunlu olarak yapmayin bu isi ask cocugu olsun hayatim ;-)
Kizlar kanamam basladi dr a gittim kan degerlerime baktilar kan degerlerim ayni bhcg ayni carsamba kontrolum war hayirlisi artik onumizdeki aya insallah hayirlisi ile bebegim gelecek
Bn bilmiyorum da insallah 1112 haklidir canimm
Bn bilmiyorum da insallah 1112 haklidir canimm
Gecmis olsun canim...
insallah degerlerin sifira dusmustur..
kontroldede temiz cikar hersey..
allah'im bdaha yasatmasin.. kimseye yasatmasin.. ve insallah bebegin hemen gelir..
Benim oyle oldi hayatim akintimin icinde nokta kadar minicik kan wardi hatta korkmustum bu ne diye ama hamile kalmama isaretmis ama saglikli bi bebegim olmadi insallah bu ay
Hayir yapin canim zaten mik mik yasaklanmiyo hamisken ama dikkatli pozisyonlar secin kendini zorlamadan we zorunlu olarak yapmayin bu isi ask cocugu olsun hayatim ;-)
canım benim haklısın ama ne bilim kan görünce korktum ya zararı olmaz mı diyosun şimdi???
Amin canim benim amin cok zor cok aci biseymis rabbim kimseye yasatmasin canim cok yandi icim parcalandi insallah hemencik saglikli bebegim olur hepimizin insallah Rabbim duyuyo bizi goruyo biliyorum
inşallah canım ya inşallah ay ben bugün çok gezdim bide görümcemin bebegi kucagımdaydı(( bişeyolmuyodur dimi ya (( ya çok korktum ya acaba olacaktıda ben mi zarar veriyorum ( bide mik mik te zararlı olmazmı:???
Oyle dusunme canim saglikli hamileliklerde oyle kucuk seylerle bsey olmazmis bebege. Bu arada mikmik de neden zararli olsun biz de devam ediyoruz halamikmiksiz olmazz tedirgin olma canimm formalari giy atla sahaya
ayy gerçekten bu ay çok olcak gibi hissettim inşallah bu da ona işarettit.. canlarım ya siz olmasanız ben kime söylerdim bunları.. ya tekrardan sagolun
ayy gerçekten bu ay çok olcak gibi hissettim inşallah bu da ona işarettit.. canlarım ya siz olmasanız ben kime söylerdim bunları.. ya tekrardan sagolun
Evli mutlu.. bebegim nasilsin ?? yegenim nasil ?? buyuyor mu ?? annesini yoruyor mu ??
Canimm iyiyim sagol. Yegenini de gecen hafta gorduk nohut kadardi:) birak yorsun yaa bsey olmasin da yine.
Sen nasilsin canim regl olmadigini gordum sankiii var mi ki yeni misafirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?