Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tabi gelecek kuzum birlikte vericez biz hamilelik haberimizi ilan edicez burda, halayları çekicez

şimdi sen sakin olmana bak, biliyosun psikoloji çok önemli...

Ewet btanem insallah hep birlikte gelcek bebeklerimiz umudumuzu yitirmicez ki saglikli bebislerimiz gelsin gidenlerin yerine insallah

canlarım ya perşembe günü 20 mm yumurtam vardı ogün mik mik oldu.. şimdi 3.günü ve beyaz akıntımın içinde iplik iiplik lekelenmem var..
ya hiç anlam veremedim nedir bu????????? bi yardım edin lütfen

canlarım ya perşembe günü 20 mm yumurtam vardı ogün mik mik oldu.. şimdi 3.günü ve beyaz akıntımın içinde iplik iiplik lekelenmem var..
ya hiç anlam veremedim nedir bu????????? bi yardım edin lütfen

Bendede oyle olmustu mik mik zamanimda hatta nokta kadar kan wardi canim hamis kaldim hayirlisi insallah hamis kalicaksin dikkatli ol agar kaldirma uzanma hi biseye

Kizlar kanamam basladi dr a gittim kan degerlerime baktilar kan degerlerim ayni bhcg ayni carsamba kontrolum war hayirlisi artik onumizdeki aya insallah hayirlisi ile bebegim gelecek

Gecmis olsun canim...
insallah degerlerin sifira dusmustur..
kontroldede temiz cikar hersey..
allah'im bdaha yasatmasin.. kimseye yasatmasin.. ve insallah bebegin hemen gelir..

Gecmis olsun canim...
insallah degerlerin sifira dusmustur..
kontroldede temiz cikar hersey..
allah'im bdaha yasatmasin.. kimseye yasatmasin.. ve insallah bebegin hemen gelir..

Amin canim benim amin cok zor cok aci biseymis rabbim kimseye yasatmasin canim cok yandi icim parcalandi insallah hemencik saglikli bebegim olur hepimizin insallah Rabbim duyuyo bizi goruyo biliyorum

Benim oyle oldi hayatim akintimin icinde nokta kadar minicik kan wardi hatta korkmustum bu ne diye ama hamile kalmama isaretmis ama saglikli bi bebegim olmadi insallah bu ay

İnsallah canim sukurki kurtaja gerek kalmadi. Bu ay topik yeni hamile dolsun insallahh

Amin canim benim amin cok zor cok aci biseymis rabbim kimseye yasatmasin canim cok yandi icim parcalandi insallah hemencik saglikli bebegim olur hepimizin insallah Rabbim duyuyo bizi goruyo biliyorum

Herseyin hayirlisi canim.. bizimkide boyleymis.. zamani gelince saglikli meleklerimiz gelicek.. insallah...
benim herseyim cok karisti insallah senin yumurtlaman falan duzenli olur.. tatlimm benimmm.. cok optumm

Oyle dusunme canim saglikli hamileliklerde oyle kucuk seylerle bsey olmazmis bebege. Bu arada mikmik de neden zararli olsun biz de devam ediyoruz hala mikmiksiz olmazz tedirgin olma canimm formalari giy atla sahaya

Oyle dusunme canim saglikli hamileliklerde oyle kucuk seylerle bsey olmazmis bebege. Bu arada mikmik de neden zararli olsun biz de devam ediyoruz hala mikmiksiz olmazz tedirgin olma canimm formalari giy atla sahaya

ayy gerçekten bu ay çok olcak gibi hissettim inşallah bu da ona işarettit.. canlarım ya siz olmasanız ben kime söylerdim bunları.. ya tekrardan sagolun

ayy gerçekten bu ay çok olcak gibi hissettim inşallah bu da ona işarettit.. canlarım ya siz olmasanız ben kime söylerdim bunları.. ya tekrardan sagolun

Aminnnnnnnnnnnn insallah... bu ay gelir melegin... sen genede dikkat et..

Evli mutlu.. bebegim nasilsin ?? yegenim nasil ?? buyuyor mu ?? annesini yoruyor mu ??

Canimm iyiyim sagol. Yegenini de gecen hafta gorduk nohut kadardi:) birak yorsun yaa bsey olmasin da yine.

Sen nasilsin canim regl olmadigini gordum sankiii var mi ki yeni misafirr

Alahim korusun sizi... insallah bisey olmaz canim... gobek cikti mi ??

Yok kiz.. daha kirmizi gelmedi.. ama cok karisik bu ay ates kafami karistiriyoo yukselmiyo.. ama eggleri gordum.. kasik agrisi oldu falan.. bilemiyorum.. ki.. doktor 28gunde adet olursun eskisi gibi dedi.. ama bugun olmadim daha krem gibi akintilarim var.. gun asirida iliski oldu..
Belirsizlik cok zor.. insallah bir an once adet olacaksam olayim olmazsamdaa bebegim saglikli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…