Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canim sagol. Daha kilo almadim ama kurtajdan sonra alip da veremedigim uc kilom var o yuzden biraz gobek var ama bebekten degil yani

Canim yumurtladigini biliyosun e gun asiri da mikmik diyosun. Ayy hadi insallah vardir biseyler. Test yaparsan hemen buraya da yaz

yerimm ben o gobusuuu... yanii yumurtla doneminde ki butun belirtilerini yasadim.. ama iste sonra atesim yukselmedi.. hayirlisi bakalim.. bende daha cok beklerim boyle.. insallah haber veririm kirmizi veya bebek hemen yazarim..

yerimm ben o gobusuuu... yanii yumurtla doneminde ki butun belirtilerini yasadim.. ama iste sonra atesim yukselmedi.. hayirlisi bakalim.. bende daha cok beklerim boyle.. insallah haber veririm kirmizi veya bebek hemen yazarim..

Canimmm insallah cok bekleymez bebisin hemen gelir de sen de temmuza yetisrsinn Rabbim hayirlisini versinn

Canimmm insallah cok bekleymez bebisin hemen gelir de sen de temmuza yetisrsinn Rabbim hayirlisini versinn

bizde yok mikmik falan :) doktor yasaklamadı ama birlikte olmuyoruz. eşim aşırı korkuyo bebeğe bişi olur diye. bi de bi arkadaşı ilk 3 ay mikmik yasak demiş nerden uydurduysa artık eşim de korkuyo :))) işime de geliyor valla :)

Yaa bnmkine de biri bisey dese iyi olacak ) hergun istesem hergun olcak yani cok uzun ara vermek bnde istemem de oyle hergun de yapamam yaa acaba biz yeni evliyiz diye mi boylee

Yaa bnmkine de biri bisey dese iyi olacak ) hergun istesem hergun olcak yani cok uzun ara vermek bnde istemem de oyle hergun de yapamam yaa acaba biz yeni evliyiz diye mi boylee

kız ben de 10 yıllık evli değilim yani:)))) 1 ay var aramızda ben de 6 aylık evliyim... ama benimki garanticidir, cesaret edemez bebeğe bişi olmasından korkar deli işte :))) işime geliyor böylesi zaten, kanama falan olursa vicdan yaparım...sen arada adamın gönlünü hoş tut ama arada da özlet kendini :)

Aa ben bilmiyodum kizz senin yeni oldugunu bi sene falan dusunmustum nedense) bnmkine de doktor dese yaklasmaz da simdi yasak yok diye hiic orali degil. Ya zaten halsizlik bulanti derken canim da istemiyo hic ozletmeye gerek yok bi gun gecince basliyo zaten sirinlikler yapmaya ama yemezlerr

kizlar sizede sorayim
benim bugun akintim var
dun gecede acayip kasik agrim vardi
acaba yumurtami olustu nedersiniz
bugun 17 ci gunum adet dongum 28 gunluk:26::26::26:

kizlar sizede sorayim
benim bugun akintim var
dun gecede acayip kasik agrim vardi
acaba yumurtami olustu nedersiniz
bugun 17 ci gunum adet dongum 28 gunluk:26::26::26:
cnm reglin 7 kasım mı
Havvam mınıgm napyn bkym kmse yok galba

napayım nette yim işte sen napıyon kimsek yok ya bu gün girememiştim topiğe yeni girdim kimsecikler yok

işalah cnm hayır ya görmedim cnm tekrar koysanda görsem seni olur mu

eger 7 kasım ise reglinin başladığı gün 17 kasım 22 kasım arası yumurtlaman gerçekleşmiş tatlım tabi şey de olabilir geç yumurtlamış olabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…