yarın çalışmalar başlıyor benimde senin regline kaç gün kaldı cnm aşılama olmuştun galiba
yarın çalışmalar başlıyor benimde senin regline kaç gün kaldı cnm aşılama olmuştun galiba
Ewet kusum asılama oldum bugun 9.gnum bkalm bklyoruz
ne zaman gideceksin dr ye cnm test yapmak için
Sankı test ypmk ıstemyorum cnm ya uzulurum dye
ya bazen diyorum siz gerçek hayattaki arkadaşlarım olsanız.. moralim öyle bozuk ki..öküz kocamı havaalanına bıraktım 3 erkek 3 kadın izmire egitim kursuna gittiler.. zaten nevrim dönüyo çok kıskanıyorum onun başkalarıyla oturup kalkıp gezmesine..bide demezmisen hiç girme boş yere içeriye..45 dk sı vardı uçaga ve bekleme salonuna gelme dedi yaaaa.... beynim zonkluyo şuan.. sen kimi kimden saklıyosun.. adam dedigin bi hafta ayrı kalacagı karısını son ana kadar yanında ister bizimki koşa koşa gidiyo.. yüzüne bile bakmadım hoşçakal bile demedim o valizini alır almaz arabadan inmeden bastım gaza döndüm evime.. arıyo açmıyorum açmamda.. Ya anlıyomusunuz beni bilmiyorum ama ben böyleyim işte kıskanıyorum.. aglaya aglaya sürdüm eve gelene kadar..((((((
ya bazen diyorum siz gerçek hayattaki arkadaşlarım olsanız.. moralim öyle bozuk ki..öküz kocamı havaalanına bıraktım 3 erkek 3 kadın izmire egitim kursuna gittiler.. zaten nevrim dönüyo çok kıskanıyorum onun başkalarıyla oturup kalkıp gezmesine..bide demezmisen hiç girme boş yere içeriye..45 dk sı vardı uçaga ve bekleme salonuna gelme dedi yaaaa.... beynim zonkluyo şuan.. sen kimi kimden saklıyosun.. adam dedigin bi hafta ayrı kalacagı karısını son ana kadar yanında ister bizimki koşa koşa gidiyo.. yüzüne bile bakmadım hoşçakal bile demedim o valizini alır almaz arabadan inmeden bastım gaza döndüm evime.. arıyo açmıyorum açmamda.. Ya anlıyomusunuz beni bilmiyorum ama ben böyleyim işte kıskanıyorum.. aglaya aglaya sürdüm eve gelene kadar..((((((
canım kıskanç biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Ama bu odunluk bence çoğu erkeğin hamurunda var seninkine özgü değil yani.Ama şuna da eminim eşin senin böyle üzülüp kıskanacağını eminim aklının ucundan bile geçirmemiştir şimdi tlf açmaman falan ona çok tuhaf geliyodur.Erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünme kapasitesine sahip değil.Tabi bu bi mazaret değil ama en azından insanı biraz rahatlatıyo böyle düşünmek
çok güzel özetlemişsin canım,ayrıntıları anlamayıp çözemedikleri gibi,neden bu kadar ince düşünüyosunuz diye suçlayacaklar.... hayırlısı olsun ALLAH onlara da bu inceliği en kısa zamanda nasip etsin
seni çok iyi anlıyorum bende seninle aynı kızkanclık yapısındayım,bazen ona belli ettiğim için kendime kızıyorum çünkü zeki biri anlayınca kullanıyo,hani bir tabir varya '' eyvallahı yok'' kıskandığımı hissedince bunun tadını çıkarıyor maalesef,ya da şöyle düşünelim,belki senin beklemende ona ağır gelebilir,o yüzden öyle demiş olabilir,
canım kıskanç biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Ama bu odunluk bence çoğu erkeğin hamurunda var seninkine özgü değil yani.Ama şuna da eminim eşin senin böyle üzülüp kıskanacağını eminim aklının ucundan bile geçirmemiştir şimdi tlf açmaman falan ona çok tuhaf geliyodur.Erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünme kapasitesine sahip değil.Tabi bu bi mazaret değil ama en azından insanı biraz rahatlatıyo böyle düşünmek
yok canım öyle degil gitmeden bi gece önce uzun uzun anlattım güzelce ama hiç kavga etmeden.. ben böyle böyleyim kıskanıyorum elimde degil sen yardım et bana bu duyguyu birtek sen geçirirsin dedim.. çok açık konuştum.. onların yanındada sık sık ara beni aa eşine düşkün bu adam desinler benimde içim ferahlısın dedim.. gırgıra şamataya kendini kaptırıp ihmal etme orda beni dedim.. anlayışla karşıladı tamam dedi.. ama bak gider ayak sen girme içeri dedi... ya aklım almıyo bu adamı..o saatten sonra tek affetme ihtimalim vardı tamam gitmiyorum deyip arabaya valizi tekrar koyması.. başka türlü affetmem.. ama gitti vardı bile arıyo açmıyorum msj atıyo utanmaz
yok canım öyle degil gitmeden bi gece önce uzun uzun anlattım güzelce ama hiç kavga etmeden.. ben böyle böyleyim kıskanıyorum elimde degil sen yardım et bana bu duyguyu birtek sen geçirirsin dedim.. çok açık konuştum.. onların yanındada sık sık ara beni aa eşine düşkün bu adam desinler benimde içim ferahlısın dedim.. gırgıra şamataya kendini kaptırıp ihmal etme orda beni dedim.. anlayışla karşıladı tamam dedi.. ama bak gider ayak sen girme içeri dedi... ya aklım almıyo bu adamı..o saatten sonra tek affetme ihtimalim vardı tamam gitmiyorum deyip arabaya valizi tekrar koyması.. başka türlü affetmem.. ama gitti vardı bile arıyo açmıyorum msj atıyo utanmaz
Canim benim esime okudum kocisinin yaptigini gulumsedi hakli dedi bu adamlarin hepsi okuz erkekler war diye gelme demistir diyo benimkide ayro pencereden kendi keskancliindan demistiri diyo rabbim ya bence kizmakta cokta haklisin acma telefonlarini surtsun burnu
Denizcim boyle ancak kendini yipratiyosunn. Onemli olan senin iceri kadar girmen yada esinin seni sık sık aramasi degilki. Boyle dusunsen bile disa vurma birak o seni yalniz birakiyo diye kiskanip endiselensin. Bu ara sen cok hassassin canim ondan boyle kocaman gorunuyo gozune hersey. Kendine bunu yapma. Uzme bos yere. Esin de bunun seni boyle kiracagini dusunememistr ben olsam uzatmazdim ortada buyuk bsey yok cunku.boyle dusundukce sisiyosun sadece..
Yaptiginin fatkinda yani oyle mi canim ne yaziyo msj larinda ozur mu diliyo
ayy canım benim ya eşinede slmlar.. haklı belki ama.. öyle degil bu durum.. öyle olsa bunu söylerdi kızmama engel olurdu.. onun derdi hanımköylü demesinler diyedir.. hani çocuk gibi aa eşide gelmiş yanına derler diye tırsmıştır... çok üzdü çok.. ama nasıl yapıcam bilmiyorumda bidaha bu hazzı ona yaşatmıcam asla.. kıskanıldıkça alttan alttan hoşuna gidiyo.. bunu çok net anladım.. şimdi o görür.. ben onun için gezmemi tozmamı giyimimi herşeyimi degiştirdim.. dışarı hayatımı sıfırladım.. rahatsız olmasın aklına bişey gelmesin diye.. artık degişti bakalım nasıl olucak şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?