Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlarrrr
nasılsınız? ben bu gün tam 50 dk geç kaldım işe izmirde bir yağmur var anlatamammmmm alışkın olmayınca böle oluyo işte trafik felç yürüyerek gittiğim işyerime vesaitle tam 1 saat 10 dakkada vardım

buarada sanırım anneannemin çıkışı yapılacak bugün hastaneden. artık ümit yok gibi bişi

sizler nasılsınız bakalım :26: yeni hamişler varmı ? yada hamişlerimizin durumu nasıl

Canımmmmmm saol benden önce bir gebe aldılar şeker yüklemesi yapılmış beklemese olur mu falan dedi bende olur dedim kıyamadım :)

ayy psikom o çok kötü ya.. ben kürtaj için gittigimde benden önce içerde bi bayan vardı karnı burnunda doktor ona uzun uzun bebegini izletti seslerini dinledim kahkahalar konuşmalar cinsiyetini o an ögrendi.. 3 yaşlarda kızı vardı hiç unutmuyorum aa kızıma kız kardeş geliyomuş beraber oynarsınız diyodu.. öff ya ne acıydı ama..:85:

Aynen cnmm . Bekleriz valla sonundada kirmizi kartı yemeden de güzel haberler veririz inşallah

ayyy kuzum benimm..baska ne yaziyo takvimimde ki
Önümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır...... Bunlar yazio cnm

güzel kalplim benimmm Rabbim güzel gönlüne göre versin...
Allahım yüzümüze gülsün inşallah
Ya geçti etkilenmiyorum artık ilk günler abimlerin bebeğine bakamıyorum kucağıma alamıyordum şimdi iyiyim denizim bazen diyorum devam etseydi bu hafta 11. Haftasıydı hamilelik takvimini okuyorum biraz ağlıyorum geçiyor hayırlısı böyleydi Allah bundan sonra çok bekletmesin inşallah

günaydınnnnnnnn kızlarrrr nasılsınızzzz baya bi geçmiş okudum anca geldim

Ben haftasonu çok özledim sizi :)) bakalım mikmik serbest derseeeeee tutmayın beniiiiiiiiiiiiiii

H.sonu kukusumun ustune oturamadigim icin giremiyom cnm.aslinda daha rahat muhabbet olurda.
Insallah doktor sahalara donebilirsiniz derr:)) artikk sizi kimse tutamaz.
Biz bu ay kendimizi astik , bebek dusuncesine ara verdik tam tersi mik mikte patlama yasadik

ahhh sadece yikama isi olsa ilk evlendigim sıralar gittiğimizde hic bisey yiyemiyordu iki uc kilo bile vermistim birde bir gun kalinca ac kaliyordum hep baktim olmayacak yedim mecburen yada cantama kek kraker falan koydum gece yatmafan yedim

((( o zaman gitme sık sık canım.Allah korusun sakın hasta olma. Gidersen de yanına bişeyler al.Hamile diyeti yapıyorum bunları yemem lazım dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…