- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Canımmmmmm saol benden önce bir gebe aldılar şeker yüklemesi yapılmış beklemese olur mu falan dedi bende olur dedim kıyamadım :)
benim bir bilgim olmadığı için cevap yazamadım
cııııızzzz cızzz batıyo sol yanım ya.. çok net hissediyorum.. ne oluyo içerde arkadaşşş..her ay her ay yapmayın böyle oyunlar..
güzel kalplim benimmmRabbim güzel gönlüne göre versin...
olsun battaş sayılırız yine de.. benim de 26-27 tam emin değilim... beraber bekleriz seninle.. ama üzme kendini.. inşallah güzerl haberler veririz ama olmazsa da birdahaki ay... herşeyin hayırlısı
Denizim batmalar hayra alamettir... :)) inşallahhhhhh canımın içi sendinde güzel haber alacağızzzzzzzz
hg balim benim iyiyiz bis
wc yi falan hic sorma patlayacak dereceye geliyorum girmemek icinen basit ornek verim ocagin uzerine baksan anlarsin ne yemek var menude silmiyo iki gun kuruyup kaliyo lekeler daha neler neler
Önümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır...... Bunlar yazio cnmayyy kuzum benimm..baska ne yaziyo takvimimde ki
hadi bakalım inşallah kazı çalışması yapıyordur seninkisi
Allahım yüzümüze gülsün inşallahgüzel kalplim benimmmRabbim güzel gönlüne göre versin...
Ya geçti etkilenmiyorum artık ilk günler abimlerin bebeğine bakamıyorum kucağıma alamıyordum şimdi iyiyim denizim bazen diyorum devam etseydi bu hafta 11. Haftasıydı hamilelik takvimini okuyorum biraz ağlıyorum geçiyor hayırlısı böyleydi Allah bundan sonra çok bekletmesin inşallahayy psikom o çok kötü ya.. ben kürtaj için gittigimde benden önce içerde bi bayan vardı karnı burnunda dok ona uzun uzun bebegini izletti seslerini dinledim kahkahalar konuşmalar cinsiyetini o an ögrendi.. 3 yaşlarda kızı vardı hiç unutmuyorum aa kızıma kız kardeş geliyomuş beraber oynarsınız diyodu.. öff ya ne acıydı ama..:85:
bebim esimde titizdir canim da garibim oda bisey diyemiyo dese yenge sunu söyle yap diye aliniyo surat yapio
bende bilmiyorumda kistler kanama yapar ama çok yoğun değil az az leke gibi
Ben haftasonu çok özledim sizi :)) bakalım mikmik serbest derseeeeee tutmayın beniiiiiiiiiiiiiii
ahhh sadece yikama isi olsailk evlendigim sıralar gittiğimizde hic bisey yiyemiyordu iki uc kilo bile vermistim birde bir gun kalinca ac kaliyordum hep baktim olmayacak yedim mecburen yada cantama kek kraker falan koydum gece yatmafan yedim
günaydınnnnnnnn kızlarrrr nasılsınızzzzbaya bi geçmiş okudum anca geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?