Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin Esramm... bugün İstanbulda da acayip yağmur vardı. ve ben o yağmur altında yarım saat servis bekledim totom dondu ve ıslandı tabii :26: anneannen için de çok üzüldüm canım. Rabbimden hayırlısı. bu zamanlarında yanında ol bol bol... duasını al... Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin... belki de böylesi daha hayırlıdır...

Bak ben sana diyim kuzun bunu gelecek bizimde öyle olmuştu amaaaaannn olmazsa olmaz demiştik ve oldu :) inşallah seninde öyle olur :))) ben diyorum ki yasak kalksın yine öyle yapcam gün falan sayma yok gelişine :)))

canım hep diyorum zaten sen çok şanslıydın burda oldugun için o süreçte.. çünkü tek degildin aynını yaşayan onca insan sana destek oldu.. ben yaşadıgımda yalnızdım kimselerle konuşmadım falan eşimi bile istemedim.. o yüzden bende izi kaldı geçmiyor.. 7 ay oldu hala geçmedi.. neyse ya sıra gelmedi mi sana daha.. bide heyecanlanıp mik mik i sormayı unutma

hg balim benim iyiyiz bis anneanneni niye cikariyorlar canim ya iyilesmedi mi yoksa ümidi mi kestiler:26:

canım ümitsiz... cumartesi gittim hastaneye. babamın babasınında gece acile kaldırmışlar. 3 oda ötedede o yatıodu. bi yerde anneanneciğim bi yerdede dedem.. babamla annem yazık bi oyana bi bu yana koşturup durdular..

iyi olduğuna sevindim icranım.. ay kıs walla bana umut ışığısın.. kaç ay sonra olmuştu senin cnm ? buay özel bişi yapmışmıydın :26: sölede bende yapayım. benim düşükten sonra yık yok 6 ay oldu ama yok

Psikommmm guzel haberlerle don insallah.. doktor hersey temizlendi der insallah... sonra kim tutar seni.. sahalar sana fedaaa olsun..

Son düzenleme:
bebim esimde titizdir canim da garibim oda bisey diyemiyo dese yenge sunu söyle yap diye aliniyo surat yapio ne zor ya rabbim ya

ne diyeyim canım aa ama bak bi çözümü var hem jest yapıyomuşsun gibi olur.. bi gitmene temizlikçi kadın ayarla anne sen yoruluyosun hediyem olsun de.. hem sen rahat et hemde hayırlı gelin olursun

gitmek istemiyorum hic canım ya... Ama esim anasini gormeden yapamiyo... Hamile diyeti desem ooowww keserler beni hamileyken yemen lazim diyee normalde hep diyorlar bisey yemiyorsun sen az yiyorsun ye biraz die simdi daha dikkat ederler ama nasil yiyim

sağol dilketinim.. gözlerini açamıoki hiç.. konuşma filan da olmadığı gibi artık yemek içmek gibi ihtiyaçlarınıda burnundaki hortumdan karşılıyor.. canım benim kıyamam ben ona.. sadece derin derin uyuyo.. ama biliomusun yanına gittim 'anneannem ben esrarengiz dedim. kalk artık ama ya.. bizler burda seni bekliyoz gözünü aç artık. üzme bizi dedim. ben biliyorum beni duyduğunu dedim. bak ben gidiyorum şimdi varmı bi istediğin canım dedim. ben beni duyduğuna eminim beni duyuyosan minicikde olsa bi işaret ver dedim. parmağını gözünü filan oynat ki anlayım beni anladığını dedim ve kapalı olan gözlerini kırptı biliomusun? hemen herkezi başına topladım tepki verdi diye.. canım benim kıyamam ona.. ay yine kötü oldum bak şimdi

Haklısın hepiniz çok destek oldunuz ve çabuk atlattım kızzzz çıkınca bende kv ile ilgili bişeyler anlatcam
saol bebeğim üzülsemde boş üzülmesemde Rabbim e havale ettim Rabbim görüyo inşallah...
Zeycanımmmm kim üzdü seniiii
Geçmiş olsun canımmmm Allah yardımcınız olsun yaaaa... Düşükten sonra olmuyor diye doktora gittin mi ya da başka bişey yaptın mı
Psikommmm guzel haberlerle don insallah.. doktor hersey temizlendi der insallah... sonra kim tutar seni.. sahalar sana fedaaa olsun..
Ayyyyy bebemmmmm inan sağlıklısın desin mikmik serbest desin gidip dua edicemmm

Aynen cnm bnde yoktum yoklugnz hssedilio valla. Bende ıyim balım bata 2 gün kaldı heyecanla bekliorum neolck çok merak ediyorum:18::18:

Diyet derken az yemek değil canım.Sağlıklı beslenmek.Benim için böylesi sağlıklıymış doktor böyle dedi falan dersin.
Sen ve bebişin hasta olmayında tatlım Allah korusun.

Uzulmeee taze annisimm.kv kiskanc galiba senin herkesinkinde biraz old.gibi.Esin sana destek oluyosa kv yi bosver.sende ona gore davranirsin.Hele bi bebek dogsunda sen o zaman gorr onu bak nasil degiscek.O zamanda sen ona hakettigi gibi davranirsin

Canım benim Allah yardımcın olsun.Böyle insanları değiştiremezsin.Sen hiz üzme kendini.O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.Artık sen bir annesin.Bütün enerjini bebeğin için toplamalısın.

saolun canlarım muhtemelen değişmeyecek ama torununu da çokk az görecek eminimki çok görmek istemeycek saosun annecim gelcek yanıma....hayırlısıyla bi gelsin de...

kiss kv bi is yapmaz ki belinden rahatsiz yatiyo oturuyo surekli temizlik yemek eltim yapiyo dusunsene eve temizlikci getirdigimi aman allahimmm sac bas dalar herhalde eltim iri yari zaten bi vursa karinca gibi ezer beni :6/: birde burası kuçuk yer canım öyle şeyler yoook yani

anladım canım.. Rabbim yardımcısı olsun. üzme kendini canım.. deden de rahatsızlanmış. o nasıl şimdi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…