Günaydın kızlarrrr
nasılsınız? ben bu gün tam 50 dk geç kaldım işeizmirde bir yağmur var anlatamammmmm alışkın olmayınca böle oluyo işte trafik felç yürüyerek gittiğim işyerime vesaitle tam 1 saat 10 dakkada vardım
buarada sanırım anneannemin çıkışı yapılacak bugün hastaneden. artık ümit yok gibi bişi
sizler nasılsınız bakalım :26: yeni hamişler varmı ? yada hamişlerimizin durumu nasıl
Bak ben sana diyim kuzun bunu gelecek bizimde öyle olmuştu amaaaaannn olmazsa olmaz demiştik ve oldu :) inşallah seninde öyle olur :))) ben diyorum ki yasak kalksın yine öyle yapcam gün falan sayma yok gelişine :)))H.sonu kukusumun ustune oturamadigim icin giremiyom cnm.aslinda daha rahat muhabbet olurda.
Insallah doktor sahalara donebilirsiniz derr:)) artikk sizi kimse tutamaz.
Biz bu ay kendimizi astik , bebek dusuncesine ara verdik tam tersi mik mikte patlama yasadik
Allahım yüzümüze gülsün inşallah
Ya geçti etkilenmiyorum artık ilk günler abimlerin bebeğine bakamıyorum kucağıma alamıyordum şimdi iyiyim denizim bazen diyorum devam etseydi bu hafta 11. Haftasıydı hamilelik takvimini okuyorum biraz ağlıyorum geçiyor hayırlısı böyleydi Allah bundan sonra çok bekletmesin inşallah
kuzum yaa benim yazdigimi gormedin mi uzulme ne olur ya
hg balim benim iyiyiz bisanneanneni niye cikariyorlar canim ya iyilesmedi mi yoksa ümidi mi kestiler:26:
bebim esimde titizdir canim da garibim oda bisey diyemiyo dese yenge sunu söyle yap diye aliniyo surat yapione zor ya rabbim ya
gitmek istemiyorum hic canım ya... Ama esim anasini gormeden yapamiyo... Hamile diyeti desem ooowww keserler beni hamileyken yemen lazim diyee normalde hep diyorlar bisey yemiyorsun sen az yiyorsun ye biraz die simdi daha dikkat ederler ama nasil yiyim
Hoşgeldin kukusum mm Naber kisss
hg lilimmmmmmmm
günaydınnnnnnnn kızlarrrr nasılsınızzzzbaya bi geçmiş okudum anca geldim
rabbim el ayak muhtaci yapmasin kimseyi kuzum...
hoşgeldin Esramm... bugün İstanbulda da acayip yağmur vardı. ve ben o yağmur altında yarım saat servis bekledimtotom dondu ve ıslandı tabii :26: anneannen için de çok üzüldüm canım. Rabbimden hayırlısı. bu zamanlarında yanında ol bol bol... duasını al... Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin... belki de böylesi daha hayırlıdır...
Haklısın hepiniz çok destek oldunuz ve çabuk atlattım kızzzz çıkınca bende kv ile ilgili bişeyler anlatcamcanım hep diyorum zaten sen çok şanslıydın burda oldugun için o süreçte.. çünkü tek degildin aynını yaşayan onca insan sana destek oldu.. ben yaşadıgımda yalnızdım kimselerle konuşmadım falan eşimi bile istemedim.. o yüzden bende izi kaldı geçmiyor.. 7 ay oldu hala geçmedi.. neyse ya sıra gelmedi mi sana daha.. bide heyecanlanıp mik mik i sormayı unutma
Zeycanımmmm kim üzdü seniiiisaol bebeğim üzülsemde boş üzülmesemde Rabbim e havale ettim Rabbim görüyo inşallah...
Geçmiş olsun canımmmm Allah yardımcınız olsun yaaaa... Düşükten sonra olmuyor diye doktora gittin mi ya da başka bişey yaptın mıcanım ümitsiz...cumartesi gittim hastaneye. babamın babasınında gece acile kaldırmışlar. 3 oda ötedede o yatıodu. bi yerde anneanneciğim bi yerdede dedem.. babamla annem yazık bi oyana bi bu yana koşturup durdular..
iyi olduğuna sevindim icranım.. ay kıs walla bana umut ışığısın.. kaç ay sonra olmuştu senin cnm ? buay özel bişi yapmışmıydın :26: sölede bende yapayım. benim düşükten sonra yık yok 6 ay oldu ama yok
Ayyyyy bebemmmmm inan sağlıklısın desin mikmik serbest desin gidip dua edicemmmPsikommmm guzel haberlerle don insallah.. doktor hersey temizlendi der insallah...sonra kim tutar seni.. sahalar sana fedaaa olsun..
iyiyim kukucanımmm sen nasılsınnn özledim valla bir pazar geçti görüşmeyeliiii
hoş buldukkkkk balımmmmmmm okudum kv kp eltinin tepkisini falan çok duygulandım hatta çok mutlu oldum tatlım hayırlı evlatlar olsun inşallahhhhhhhhh
gitmek istemiyorum hic canım ya... Ama esim anasini gormeden yapamiyo... Hamile diyeti desem ooowww keserler beni hamileyken yemen lazim diyee normalde hep diyorlar bisey yemiyorsun sen az yiyorsun ye biraz die simdi daha dikkat ederler ama nasil yiyim
günaydın bebemmm hoşgeldin.. nasıl oldun bakim???????
Uzulmeee taze annisimm.kv kiskanc galiba senin herkesinkinde biraz old.gibi.Esin sana destek oluyosa kv yi bosver.sende ona gore davranirsin.Hele bi bebek dogsunda sen o zaman gorr onu bak nasil degiscek.O zamanda sen ona hakettigi gibi davranirsin
Canım benim Allah yardımcın olsun.Böyle insanları değiştiremezsin.Sen hiz üzme kendini.O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.Artık sen bir annesin.Bütün enerjini bebeğin için toplamalısın.
kiss kv bi is yapmaz ki belinden rahatsiz yatiyo oturuyo surekli temizlik yemek eltim yapiyo dusunsene eve temizlikci getirdigimi aman allahimmm
sağol dilketinim.. gözlerini açamıoki hiç.. konuşma filan da olmadığı gibi artık yemek içmek gibi ihtiyaçlarınıda burnundaki hortumdan karşılıyor.. canım benim kıyamam ben ona.. sadece derin derin uyuyo..ama biliomusun yanına gittim 'anneannem ben esrarengiz dedim. kalk artık ama ya.. bizler burda seni bekliyoz gözünü aç artık. üzme bizi dedim. ben biliyorum beni duyduğunu dedim. bak ben gidiyorum şimdi varmı bi istediğin canım dedim. ben beni duyduğuna eminim beni duyuyosan minicikde olsa bi işaret ver dedim. parmağını gözünü filan oynat ki anlayım beni anladığını dedim ve kapalı olan gözlerini kırptı biliomusun? hemen herkezi başına topladım tepki verdi diye.. canım benim kıyamam ona.. ay yine kötü oldum bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?