Aynen cnm bnde yoktum yoklugnz hssedilio valla. Bende ıyim balım bata 2 gün kaldı heyecanla bekliorum neolck çok merak ediyorum:18::18:
Geçmiş olsun canımmmm Allah yardımcınız olsun yaaaa... Düşükten sonra olmuyor diye doktora gittin mi ya da başka bişey yaptın mı
aminn canim darisi basina kuşum
Günaydın kızlarrrr
nasılsınız? ben bu gün tam 50 dk geç kaldım işeizmirde bir yağmur var anlatamammmmm alışkın olmayınca böle oluyo işte trafik felç yürüyerek gittiğim işyerime vesaitle tam 1 saat 10 dakkada vardım
buarada sanırım anneannemin çıkışı yapılacak bugün hastaneden. artık ümit yok gibi bişi
sizler nasılsınız bakalım :26: yeni hamişler varmı ? yada hamişlerimizin durumu nasıl
bunye alisti pislige canim galiba
aminn canim darisi basina kuşum
Bana kalırsa bir doktora gözüm derim yumurtalık takibi yaptır belki hsg isteyecek hormon tahlili isteyecek bende git doktora süreci daha da uzatma korkunun ecele faydası yok bebeğimsağol canım.. inşallah iyi olcak Rabbim onun için hayırlısını versin..Yok canım gitmedim kimyasal gebelikten sonra 1 ay korun sonra devam dedi. bende dediği gibi yaptım ama olmadı henüz.. ay olmuyo ama dr a gitmeyede korkuyorum. bilmiorum ne olcak. bekleyim biraz daha bakalım en azından ocağa kadar olmazsa giderim.. :18:
hey masallah canimm normal mi dogurmus 4kilodan sonrasini sezaryen yapiyoarda
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin icranımrabbim el ayak muhtaci yapmasin kimseyi kuzum...
Benim 18ay sonra oldu canim klomen kullanmistim bence hsg nin etkisi oldu klomenin ikinci kutusunda oldu şükür başka birsey yapmadim hatta ayak bacak bile dikmedim
iyiyimmm bidenem valla soğan suyu fln içiyorum işte elimden geldiği kadrrr sen nasılsınsın bata az kalmış canımmmmmmmmmmbaşka bişi demiyorummm böle olalımmm
Ya bu folik asit in adı degisiomu. Herkese ayni folik asit ti verio DMİ doktor. Mesela ben eczaneye gitsem folik asit alsam bişe olurmu acaba?:26:hayırlısı neyse o olcak tatlımmmmmm ilerisi gerisi yok hayırlısıysaaa olcak minişimizzzzbende folik asit vermiş dr. onu aldım ama yarım içilcekmiş minicik hap zaten nasıl bölcem ben onu yaavv
kiss kv bi is yapmaz ki belinden rahatsiz yatiyo oturuyo surekli temizlik yemek eltim yapiyo dusunsene eve temizlikci getirdigimi aman allahimmmsac bas dalar herhalde eltim iri yari zaten bi vursa karinca gibi ezer beni :6/: birde burası kuçuk yer canım öyle şeyler yoook yani
hey masallah canimm normal mi dogurmus 4kilodan sonrasini sezaryen yapiyoarda
sagol canim....bence bekleme kuzum bi yerinden basla sonra çok pişman olursun ben hsg yi tedavinin en basinda cektirmedigim için çok pişmanım mesela
çookk geçmiş olsun canım. inşallah bu ay yaşadığın sıkıntının mükafatını alırsınevet canım bata az kaldı. ben bişey hissetmiyorum valla ama bakalım eşimin içine doğan çıkacak mı
Ne kadar sure gecti dusukten sonrasağol canım.. inşallah iyi olcak Rabbim onun için hayırlısını versin..Yok canım gitmedim kimyasal gebelikten sonra 1 ay korun sonra devam dedi. bende dediği gibi yaptım ama olmadı henüz.. ay olmuyo ama dr a gitmeyede korkuyorum. bilmiorum ne olcak. bekleyim biraz daha bakalım en azından ocağa kadar olmazsa giderim.. :18:
malesef yok denizim elim mahkum yani
Ya bu folik asit in adı degisiomu. Herkese ayni folik asit ti verio DMİ doktor. Mesela ben eczaneye gitsem folik asit alsam bişe olurmu acaba?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?