Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynen cnm bnde yoktum yoklugnz hssedilio valla. Bende ıyim balım bata 2 gün kaldı heyecanla bekliorum neolck çok merak ediyorum:18::18:

hayırlısı neyse o olcak tatlımmmmmm ilerisi gerisi yok hayırlısıysaaa olcak minişimizzzz bende folik asit vermiş dr. onu aldım ama yarım içilcekmiş minicik hap zaten nasıl bölcem ben onu yaavv

Geçmiş olsun canımmmm Allah yardımcınız olsun yaaaa... Düşükten sonra olmuyor diye doktora gittin mi ya da başka bişey yaptın mı

sağol canım.. inşallah iyi olcak Rabbim onun için hayırlısını versin.. Yok canım gitmedim kimyasal gebelikten sonra 1 ay korun sonra devam dedi. bende dediği gibi yaptım ama olmadı henüz.. ay olmuyo ama dr a gitmeyede korkuyorum. bilmiorum ne olcak. bekleyim biraz daha bakalım en azından ocağa kadar olmazsa giderim.. :18:

canım merhaba..Allah yar ve yardımcınız olsun...başım dönüyo sadece oturduğum yerde onun dışında çokk iyim ben...

Bana kalırsa bir doktora gözüm derim yumurtalık takibi yaptır belki hsg isteyecek hormon tahlili isteyecek bende git doktora süreci daha da uzatma korkunun ecele faydası yok bebeğim

rabbim el ayak muhtaci yapmasin kimseyi kuzum...

Benim 18ay sonra oldu canim klomen kullanmistim bence hsg nin etkisi oldu klomenin ikinci kutusunda oldu şükür başka birsey yapmadim hatta ayak bacak bile dikmedim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin icranım baya beklemişsin :26: bende beklicem bi 2 ay daha olmadı ocak yada şubatta gidicem dr :18::18:

iyiyimmm bidenem valla soğan suyu fln içiyorum işte elimden geldiği kadrrr sen nasılsınsın bata az kalmış canımmmmmmmmmm başka bişi demiyorummm böle olalımmm

çookk geçmiş olsun canım. inşallah bu ay yaşadığın sıkıntının mükafatını alırsın evet canım bata az kaldı. ben bişey hissetmiyorum valla ama bakalım eşimin içine doğan çıkacak mı

hayırlısı neyse o olcak tatlımmmmmm ilerisi gerisi yok hayırlısıysaaa olcak minişimizzzz bende folik asit vermiş dr. onu aldım ama yarım içilcekmiş minicik hap zaten nasıl bölcem ben onu yaavv
Ya bu folik asit in adı degisiomu. Herkese ayni folik asit ti verio DMİ doktor. Mesela ben eczaneye gitsem folik asit alsam bişe olurmu acaba?:26:

tüh canım yapacak bişey kalmamış o zaman ben yapsam kv nin hoşuna giderdi

Canlarim cmt aksam nobetci ezc esime icinde folik asit + b12 olan folidoce veya folio al dedim oda ferrevit diye bi vitamin almis icinde bi sürü vitamin mineral var getirdi ben bunu istemedim dedim ecz bunu verdi dedi gonlum olmamusti ki neyse bi son kullanma tarihi kasim 2013... çok sinirlendim gidip geri vercem

inşallah eşinin dediği oluır bitanemmmmm benim eşimde her ay doğurtuyor beni çok istyor ya bakalım olunca bakcak mı

Ne kadar sure gecti dusukten sonra

Ya bu folik asit in adı degisiomu. Herkese ayni folik asit ti verio DMİ doktor. Mesela ben eczaneye gitsem folik asit alsam bişe olurmu acaba?:26:

mesela vermidon novalgin die değişiyo ya ama sonucta ağrı kesici hani o gibi ismi değişiyo ama içeriği aynı bence başlamalısın gidip al zaten sigorta karsılamıo cebinden alıyorsun hamilelikten 3 ay önce kullanamya abslamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…