inşallah eşinin dediği oluır bitanemmmmm benim eşimde her ay doğurtuyor beni çok istyor yabakalım olunca bakcak mı
inşallah eşinin dediği oluır bitanemmmmm benim eşimde her ay doğurtuyor beni çok istyor yabakalım olunca bakcak mı
yasi uzun olsun kuzum...sanada bulassin hamislik
elaamm sabah esime senin besteyi söyledim bayildiii
Peki Anladm cnm. Sen ne kullanıyorsun adini solermisin bnde ondan aliyim. Faydasi ne oluoki bunun? Bide ücret ne kdrmesela vermidon novalgin die değişiyo ya ama sonucta ağrı kesici hani o gibi ismi değişiyo ama içeriği aynı bence başlamalısın gidip al zaten sigorta karsılamıo cebinden alıyorsun hamilelikten 3 ay önce kullanamya abslamalısın
lılımmm napyn hayatım kıığııız sen 92 lımısın bnde 92lıyım
sence bakar mı??? valla benimki bakamaz adım gibi eminim
ooooowww süper habeerr hadi gözümüz aydin insssss gelsin mik mik gelsin bebisler :124::124::124::124:
sağol dilketinim.. gözlerini açamıoki hiç.. konuşma filan da olmadığı gibi artık yemek içmek gibi ihtiyaçlarınıda burnundaki hortumdan karşılıyor.. canım benim kıyamam ben ona.. sadece derin derin uyuyo..ama biliomusun yanına gittim 'anneannem ben esrarengiz dedim. kalk artık ama ya.. bizler burda seni bekliyoz gözünü aç artık. üzme bizi dedim. ben biliyorum beni duyduğunu dedim. bak ben gidiyorum şimdi varmı bi istediğin canım dedim. ben beni duyduğuna eminim beni duyuyosan minicikde olsa bi işaret ver dedim. parmağını gözünü filan oynat ki anlayım beni anladığını dedim ve kapalı olan gözlerini kırptı biliomusun? hemen herkezi başına topladım tepki verdi diye.. canım benim kıyamam ona.. ay yine kötü oldum bak şimdi
Çıktım bebiklerim herşey yolunda Aralık 15 de adet görmelisin sonrasında çalışmalara devam edebilirsiniz dedi herşeyyyyyy yolunda akşamaaaaaaaaa parti var bizim evdeeeeeeee
hahaakucagina almadin mii
Peki Anladm cnm. Sen ne kullanıyorsun adini solermisin bnde ondan aliyim. Faydasi ne oluoki bunun? Bide ücret ne kdr
Çıktım bebiklerim herşey yolunda Aralık 15 de adet görmelisin sonrasında çalışmalara devam edebilirsiniz dedi herşeyyyyyy yolunda akşamaaaaaaaaa parti var bizim evdeeeeeeee
canim ben yukardada yazdım folidoce veya folio kullan folikasitin etkili olmasi icin b12 gerekliymis....genelde herkes folbiol kullaniyo içinde sadece folikasit var ve bagisikligi azaltiyomus fiyatida uzun zaten fiyattan belli bi gariplik olduğu 1.50- 2lira bisey ...bende folbiol kullanıyorum bunları okudum degistirmeye karar verdim
Lilimm kukucanim hosgeldinnn
evet evet yast yast dogralımmmmmmmmaynen yaşıtız bitanem ben 19 da evlendım işte erken oldu bıraz ınsallah yasıt yasıt doğururuz ha elaam ne dersinnn
benimkide bakamaz görümcemin oğlu varda 2 dk dan fazla tutmaz kucagında alın sunu tmm der ağlıyo bu gelin bakın der ıkıde bır kucaklamaz bileebakalım kendı cocugu olunca değişik mi olcakk bende bazen dıorum kendıme zor bakıyorum bu cocuga nasıl bakcam dıorum ama bakarım yaa kaynar gıder arada
elaamm sabah esime senin besteyi söyledim bayildiii
yuzum guldu sayende
Icim bebisle doldu
Kaderimde yazan bebis
Sonunda bizi buldu
Anldm cnm çok tşkr ederim cnm bn smdi çıkayım Dha kahvalti bile etmedm sonra yine gelirm hadi görüşürüzyupppppppi o zmn tatlımmmmmmmm çok sevindim inşallah beraber doğurcaz totem yapcazzzz
aldım kucağıma baktım böle kokladım mis gibibulaşmışmıdır kucağıma almayla bulasmıstır yaaa
genelde herkese bunu verıyorlar bıdenem folbiol ismi bebeğin gelişimin de faydalı zeka gelişimi herseyındee ücretini bilmiyorum eşim aldı tatlım ama 5 liradan fazla değildir die umuyorumm
kuzummmmm bulasmistir tabiii insan bi garip oluyo dimi kucagina küçük bebek akinca...acaba benim olsa bakabilir miyim diosun
canim ben yukardada yazdım folidoce veya folio kullan folikasitin etkili olmasi icin b12 gerekliymis....genelde herkes folbiol kullaniyo içinde sadece folikasit var ve bagisikligi azaltiyomus fiyatida uzun zaten fiyattan belli bi gariplik olduğu 1.50- 2lira bisey ...bende folbiol kullanıyorum bunları okudum degistirmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?