Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çıktım bebiklerim herşey yolunda Aralık 15 de adet görmelisin sonrasında çalışmalara devam edebilirsiniz dedi herşeyyyyyy yolunda akşamaaaaaaaaa parti var bizim evdeeeeeeee

Peki Anladm cnm. Sen ne kullanıyorsun adini solermisin bnde ondan aliyim. Faydasi ne oluoki bunun? Bide ücret ne kdr

lılımmm napyn hayatım kıığııız sen 92 lımısın bnde 92lıyım

aynen yaşıtız bitanem ben 19 da evlendım işte erken oldu bıraz ınsallah yasıt yasıt doğururuz ha elaam ne dersinnn
sence bakar mı??? valla benimki bakamaz adım gibi eminim

benimkide bakamaz görümcemin oğlu varda 2 dk dan fazla tutmaz kucagında alın sunu tmm der ağlıyo bu gelin bakın der ıkıde bır kucaklamaz bilee bakalım kendı cocugu olunca değişik mi olcakk bende bazen dıorum kendıme zor bakıyorum bu cocuga nasıl bakcam dıorum ama bakarım yaa kaynar gıder arada

Caniimmm hosgeldinn.
Bol bol dua edin suan ihtiyaci olan tek sey bu.
Allahim sabirlar versin

Çıktım bebiklerim herşey yolunda Aralık 15 de adet görmelisin sonrasında çalışmalara devam edebilirsiniz dedi herşeyyyyyy yolunda akşamaaaaaaaaa parti var bizim evdeeeeeeee

yupppppppi o zmn tatlımmmmmmmm çok sevindim inşallah beraber doğurcaz totem yapcazzzz
hahaa kucagina almadin mii

aldım kucağıma baktım böle kokladım mis gibi bulaşmışmıdır kucağıma almayla bulasmıstır yaaa
Peki Anladm cnm. Sen ne kullanıyorsun adini solermisin bnde ondan aliyim. Faydasi ne oluoki bunun? Bide ücret ne kdr

genelde herkese bunu verıyorlar bıdenem folbiol ismi bebeğin gelişimin de faydalı zeka gelişimi herseyındee ücretini bilmiyorum eşim aldı tatlım ama 5 liradan fazla değildir die umuyorumm

Ohhh gozunaydin canimm eve gderken yeni formalar al kendineeee sahalara hosgeldiiiinnn:79::79::92::92::92:

canim ben yukardada yazdım folidoce veya folio kullan folikasitin etkili olmasi icin b12 gerekliymis....genelde herkes folbiol kullaniyo içinde sadece folikasit var ve bagisikligi azaltiyomus fiyatida uzun zaten fiyattan belli bi gariplik olduğu 1.50- 2lira bisey ...bende folbiol kullanıyorum bunları okudum degistirmeye karar verdim

evet evet yast yast dogralımmmmmmmm
elaamm sabah esime senin besteyi söyledim bayildiii

yuzum guldu sayende
Icim bebisle doldu
Kaderimde yazan bebis
Sonunda bizi buldu

annnam ne ddı duyunca tılılılılı desydı barı

Anldm cnm çok tşkr ederim cnm bn smdi çıkayım Dha kahvalti bile etmedm sonra yine gelirm hadi görüşürüz

cnm bn folık ast kullanyodum 10 tl dı nasl 1.50 2 oluyo gıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…