evet evet yast yast dogralımmmmmmmm
annnamne ddı duyunca tılılılılı desydı barı
Anldm cnm çok tşkr ederim cnm bn smdi çıkayım Dha kahvalti bile etmedm sonra yine gelirm hadi görüşürüz
kuzummmmm bulasmistir tabiii insan bi garip oluyo dimi kucagina küçük bebek akinca...acaba benim olsa bakabilir miyim diosun
benim dedigimin markasi folbiol bu ucuz...
cuma gunu ilk kontrolum kuzum
Daha once folik plus kullandim onun icinde folik asit + demir + kalsiyum vardi bu 18liraydi.... Gecen esimin aldigi icibde bi sürü vitamin olan ferrevit 13.5 marlayla alakali bu kuzum
doğuralımm vallahiiiii tatlımmmm beşik kertmesi yapalım
bende şimdi pohaca fln yaptım kahvaltımı ilacımı aldım patronda gelmedi daha ohh miss sadece siz varsınız bu anı seviyorumm
evet ya nasıl bakarım naparım nasıl emzırırım uyur mu düşer mi bişey olur mu beynımden milyonlarcası gectı o an ama bakalım olcak tabı kacıs yokkkk benimde göbişim dolcakkkkkkksenın kontrol ne zmn bebeğim
hep ictigim folbiol ama bunun b12 li olanini icmek gerekiyormus esimin aldiginin tarihi gecmus zaten mecbur degistircem
Daha once folik plus kullandim onun icinde folik asit + demir + kalsiyum vardi bu 18liraydi.... Gecen esimin aldigi icibde bi sürü vitamin olan ferrevit 13.5 marlayla alakali bu kuzum
hep ictigim folbiol ama bunun b12 li olanini icmek gerekiyormus esimin aldiginin tarihi gecmus zaten mecbur degistircem
önceki kullandığından olsa daha iyi canim folbiol turkiyede yapiomus ucuza kacmislar
benim 1 yıl önce kullandıgımda 10 lira ydı üstünde bebek resmi vardı günde 3 tane flndı bu sefer günde yarım micik hap yarısını alayım dıyom yarısından fazlası koputo
cuma gunu ilk kontrolum kuzum
ya ıkımznde kızı yada oglu olursa
tmm canım hayırlı sonuclarla inşallh mutlu haberleele 4 gün bişi değil hemen gecicektir
doğruu tatlım hayırlı evlatlarımız olsun senin aşılama yapılalı 12 günü geçti sanırım tatlım demi yanlış mı hatırlıyrum
ben prospektusunu okurum skt bakarim canim her ilacin alışkanlık olmuş dikkat etmek gerek
sor bebişim benimmmm
önceki kullandığından olsa daha iyi canim folbiol turkiyede yapiomus ucuza kacmislar
ins canim dua edin bana herşey yolunda gitsin goreyim bebisimi
hoşbuldukkkk kukuşummmmm benim nefes mi alıyon sennn nasılsın bakalım
bgun 10. gunum bebegm
ben prospektusunu okurum skt bakarim canim her ilacin alışkanlık olmuş dikkat etmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?