Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet evet yast yast dogralımmmmmmmm

annnam ne ddı duyunca tılılılılı desydı barı

doğuralımm vallahiiiii tatlımmmm beşik kertmesi yapalım
Anldm cnm çok tşkr ederim cnm bn smdi çıkayım Dha kahvalti bile etmedm sonra yine gelirm hadi görüşürüz

bende şimdi pohaca fln yaptım kahvaltımı ilacımı aldım patronda gelmedi daha ohh miss sadece siz varsınız bu anı seviyorumm
kuzummmmm bulasmistir tabiii insan bi garip oluyo dimi kucagina küçük bebek akinca...acaba benim olsa bakabilir miyim diosun

evet ya nasıl bakarım naparım nasıl emzırırım uyur mu düşer mi bişey olur mu beynımden milyonlarcası gectı o an ama bakalım olcak tabı kacıs yokkkk benimde göbişim dolcakkkkkkk senın kontrol ne zmn bebeğim

benim dedigimin markasi folbiol bu ucuz...

Daha once folik plus kullandim onun icinde folik asit + demir + kalsiyum vardi bu 18liraydi.... Gecen esimin aldigi icibde bi sürü vitamin olan ferrevit 13.5 marlayla alakali bu kuzum

hmmm anladım bebegm bncede gt degstr esnn aldgnı hep ıctgnden al nolur nolmaz haytım

ya ıkımznde kızı yada oglu olursa

benim dedigimin markasi folbiol bu ucuz...

Daha once folik plus kullandim onun icinde folik asit + demir + kalsiyum vardi bu 18liraydi.... Gecen esimin aldigi icibde bi sürü vitamin olan ferrevit 13.5 marlayla alakali bu kuzum

benim 1 yıl önce kullandıgımda 10 lira ydı üstünde bebek resmi vardı günde 3 tane flndı bu sefer günde yarım micik hap yarısını alayım dıyom yarısından fazlası koputo

bgun 10. gunum bebegm

önceki kullandığından olsa daha iyi canim folbiol turkiyede yapiomus ucuza kacmislar

doktor gerek yok demişti ama ben gene aldım ztn cokda düzenli içmiyorum aslındaa 3 kutu içtim yeter dedim yaaaa vucut depoladı hamiş olduktan sonra kullane bilirsin dedi ama ben aldım

ben prospektusunu okurum skt bakarim canim her ilacin alışkanlık olmuş dikkat etmek gerek

valla cok gzel bı alışknlık eczacı veryomu veryo alıp gelırım eve sadece nasl kullnldgnı neye yaradnı okurum tamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…