Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şimdi cuma günü yumurtalar biri 20mm diğeri 22mm büyümüştü,dr artık takibe gelme bugünden itibaren günaşırı değerlendirin en son,teste gelirsin dedi,
biz 18-20-21-22 -24 çalışma yaptık ama dünkü çalışmada kasıkta aşırı dolgunluk ve baskı hissettim zorlandım biraz,bu durumu yaşayanlarınız var mı? bu kasık batması çatlamamaya mı işaret acaba ,26-28 kasımı da değerlendirip mola vereceğim de oofff şuanda hafif ağrı devam ediyor,klomen kulananlar cevap lütfen

ins canim dua edin bana herşey yolunda gitsin goreyim bebisimi

görceksin bebeğim belki kalp atısını bile duyarsınnn tatlım dularım hep seninleee allahım hayırlısıyla görmeyi kalp seslerini duymayı nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cok sukur canim.iyiyimm buna sukur

Nefes aliyom kiz he walla.:)))

listeye sana nefes alıyo yazmış o kadr çoooook güldüm kiiiiii hatta içimden nefes alma efes al dedim öle bir reklam vardı bi ara yarıldıım yaniiii

tmm bidenem sen ne dersen o sen deneyimliisin senin yolundan tıngır mıngır gelcez artıkkk

hgs çektirdin mi canım sen hangi tedavileri uyguladında çatlatma tedavisine gelene kdr

cnm hrmn tahlllerm yapıldı esımn sperm alındı hersey tammlandktn snra eylulde hsg cektrdm hsg den snra 2 kere adet oldum 3. ayda asılma oldum ve bu 18. ayım cnm

Son düzenleme:
ayyy kalp atisinida duysaamm var yaa çok iyi olur ins

inşallahhh tatlımm duyarsın merak etmee içimden öle geliyor
cnm hrmn tahlllerm yapıldı esımn sperm alındı hersey tammlandktn snra eylulde hsg cektrdm hsg den snra 2 kere adet oldum 3. ayda asılma oldum ve bu 18. ayım cnm

anladım tatlım benimde hersey yapıldı hgs de oldu senin peşinden gelicem sanırım ama hemen çatlatma yaptırmam her halde biraz daha beklerimmm

bende yapmadi hatta bu ay yumurtlamadan sonra hep islaktim sapsari iltihap gibi akintim vardi hala devam ediyo

yok o sarı akıntı bende de var ama çok az,ben söylemesi ayıp birliktelik zamanı demek istemiştim,aayyyy çok özür dilerim çok ayıp şeyler sordum,bende klomen ilk ay işe yaramadı galiba neyse olsun önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…