Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımm gunaydınnn varmı bı degısıklık :) ben hala hastalanmadım

sevindim canım nee güzel hiç gelmesin ama söylemeden de geçemicem üzülme nolur.. olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum ama.. tabi adetin düzensizse onu bilemem... şimdi sen varmı yokmu diye gerildikçe gecikiyo olabilir.. daha geçen ay aynını ben yaşadım.. neyse bi beklede tekrarlarsın testi :)

günaydın bebişimmmm... kıyamam sana.. ama bunlar da güzel sıkıntılar. bir zaman gelecek heryerde uyumak isteyeceksin duaların için de çok teşekkür ederim canımmm

az önce listeye baktım da o kadar hoşuma gitti ki, bayağı hamiş varmış. inşallahhhhhhh o liste tamamen nazar boncuklarıyla dolar...günde en fazla 5-6 saat uyuyabiliyorum yaaa, inşallah bi düzene girerim yakında...

benimde aynı canım uyuyamiyorumm

saç mı boyayacam diyodun sen Hicran? ben mi yanlış okudum

minikbebişim iyimisin tatlım kv yüzünden çok sıkıntı yaşamışsın geçmişi okumamıştım dün sglblt bişeyler yazdı ama tam ben çıkıyordum yazamadım sonra gece yatarken biraz geçmişe baktım... bebeğin için kendini üzme ama hiç bişeyi de içinde tutma hiç gerek yok içinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzummmm hiç bişey senden daha değerli değil... şuanda bu cümle senin için şöyle hiç bişey SİZDEN daha DEĞERLİ DEĞİL...

günaydın kızlar..

istanbul yağmurlu tam çay+türk filmi+battaniye havası var :)

hicran hayırdır niye kızdın kocana?

Gununuz aydin olsunn kizlar.Ben biraz acilayim soylee.cok mutsuz uyandim sabah nedwnse

günaydın nefesalımmm.. hayırdır gece kötü bir rüya falan mı gördün???
günaydın günaydıııın canlar nasılsınııızz istanbulda havalar yağmurlu sizin oralarda havalaaar nasıl:)
günaydın sultancım.. evet havalar kötü ama bizim havamız iyi hep de öyle olsun
Ayyy az once esim sinirlendirdi beni ya pooffff aglicam yaa ne kadar odun bi kocam varr

naptı anlat bakalımmm

canlarım kukuşlarımmmm bebişlerimmmm annişlerrrrrrrrrimmmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnn cnm nabersin?

sorma cnm yaaa, çıldırmama ramak kalmıştı gitti, sinirim çok bozuldu ama neyse ki gitti de normale döndüm. bebek keyifli teyzesi, geçen hafta yeni fotosunu paylaştım. bacaklarını havaya dikmiş yatıyodu sıpam :)

Gununuz aydin olsunn kizlar.Ben biraz acilayim soylee.cok mutsuz uyandim sabah nedwnse

günaydınnnnnnnnnnn cnm o zaman sana musmutluuuuuuuuuu bi gün geçirirsin inşallah diyorum.

evet canım boyamayi düşünüyorum

bence ertele bebeğim, yani sen bilirsin ama gereksiz kimyasal kullanımına gerek duymuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…