canımm gunaydınnn varmı bı degısıklık :) ben hala hastalanmadım
Ins gelmez canim onun yerine bebis gelir
Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilir
yok sadaece nasl bı dygu mrak ettım[/QUOT
Elammm tam dayakliksin içim ürperdi hamişim diyince sipa ins gerçektende soylersin
Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmi
Günaydın zeycanım
günaydın battaşımbu ay yine test yapcan mı benim için [/QU
Cix canımcım bu sefer sen bnm icin yapmalısın dimi ama
Mis gibi geldi kokun şükür iyiym sen nasılsın
haklısın bebegimtamam ben senin için yaparım
günaydın bebişimmmm... kıyamam sana.. ama bunlar da güzel sıkıntılar. bir zaman gelecek heryerde uyumak isteyeceksinduaların için de çok teşekkür ederim canımmm
benimde aynı canım uyuyamiyorumm
günaydın canım. gününün hiç geçtiği olmadıysa hamilesindir inşallah canım. bazılarının testlerde hemen çıkmıyor çift çizgisi... sen bekle birazdaha bakalı
INSALLAHHHH CANIMM YAAAAAAAAA
canlarım kukuşlarımmmm bebişlerimmmm annişlerrrrrrrrrimmmmmmmmmmm
az önce listeye baktım da o kadar hoşuma gitti ki, bayağı hamiş varmış. inşallahhhhhhh o liste tamamen nazar boncuklarıyla dolar...günde en fazla 5-6 saat uyuyabiliyorum yaaa, inşallah bi düzene girerim yakında...
saç mı boyayacam diyodun sen Hicran? ben mi yanlış okudum
evet canım boyamayi düşünüyorum
Gununuz aydin olsunn kizlar.Ben biraz acilayim soylee.cok mutsuz uyandim sabah nedwnse
günaydın sultancım.. evet havalar kötü ama bizim havamız iyigünaydın günaydıııın canlar nasılsınııızz istanbulda havalar yağmurlu sizin oralarda havalaaar nasıl:)
Ayyy az once esim sinirlendirdi beni ya pooffffaglicam yaa ne kadar odun bi kocam varr
minikbebişim iyimisin tatlım kv yüzünden çok sıkıntı yaşamışsın geçmişi okumamıştım dün sglblt bişeyler yazdı ama tam ben çıkıyordum yazamadım sonra gece yatarken biraz geçmişe baktım... bebeğin için kendini üzme ama hiç bişeyi de içinde tutma hiç gerek yok içinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzummmm hiç bişey senden daha değerli değil... şuanda bu cümle senin için şöyle hiç bişey SİZDEN daha DEĞERLİ DEĞİL...
Gununuz aydin olsunn kizlar.Ben biraz acilayim soylee.cok mutsuz uyandim sabah nedwnse
evet canım boyamayi düşünüyorum
günaydın kızlar..
istanbul yağmurlu tam çay+türk filmi+battaniye havası var :)
hicran hayırdır niye kızdın kocana?
kuzum bu sari saçlarla doğurmak istemiyorum ya
günaydın günaydıııın canlar nasılsınııızz istanbulda havalar yağmurlu sizin oralarda havalaaar nasıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?