Bak canim üzülme bana bebek soranlara ben oat diye biz tembeliz gezmekten vakit bulamiyoruz diyorum kapiyorlar cenelerini sende dene cok güzel oluyo
bizimki de acemi şansı oldu herhaldebakalım bundan sonra ne olacak :)
suan 22yım 23 yasndada allhm verrse anne olrum galba
En azından oldugunu biliyorsun ben daha onu bilem bilmiyorum(
Hii 30 cok yasli sanki
inşallah :)) beraber bekleriz burda, gel ekim geeeel :)
Ins ekim ayi hepimizin son topigi olur da hamilikten bahsederiz yaa
ee size göre büyük biraz canım benim. ah şu açılışı bir yapsam hayırlısıyla gerisi gelecek sankim
arzum nasilsin canim nerelerdesin?Kizlar merhaba.bende ekim anne adaylarindanim.
kizlar merhaba beni bilen bilir topik anamizda tanir
benim eylul biraz karisik oldu testlerim silik cikti 3 gun sonra cikmadi ve simdi adet olacakmis gibi agrilarim var qaliba adet olucam yine eylul bana iyi bir ders verdi teste guvenilmez dedi
benide alin araniza qaliba bugun yarin adet olucam ama yinede bebeyim icin SIKI calismalardayim bakalim insallah annesini cok bekletmez evladim
Elaam korkma inan bu kadar düşündüğün kadar korkunç değil benim canım çok tatlıdır tamam anestezili oldu benim ki ama ben eşimi aradım ben gidiyorum dua et diye annem yanımdaydı benim tam yarım saat sonra odaya çıkardılar beni anestezi uygulandığı halde yarım saatte işim bitti uyanmışım bile eşim çok şaşırmıştı sadece biraz ağrı hissedebilirsin bende şişkinlik ve lekelenmede vardı korkma sana dua etcem. İnşallah bebeğim gelir artık geçen ay olmadı inş bian önce olur...bende Ankara da yaşıyorum arkadaşlar 21 yaşındayım çalışmıyorum 1 yıllık evliyim pazartesi evlilik yıldönümümüzdü...
benim eylul biraz karisik oldu testlerim silik cikti 3 gun sonra cikmadi ve simdi adet olacakmis gibi agrilarim var qaliba adet olucam yine eylul bana iyi bir ders verdi teste guvenilmez dedi
benide alin araniza qaliba bugun yarin adet olucam ama yinede bebeyim icin SIKI calismalardayim bakalim insallah annesini cok bekletmez evladim
Canım benim anestezi uygulandığı için uyanmam filan hepsi yarım saat...zaten 10 dk filan beni götürürken oyalandı hemşire anesteziden dolayı öyle sürdü anestezi olmasaydı muhtemelen benimde öyle 10dk sürerdi ben etlikteym..zaten lokman hekimi ondan tercih ettim
sagol canim yok daha testlerimde neqatif hepsi sanmiyorum ekimde olur insallah kismet ekimde esimin dogum gunu belki hediiyesi gelirIns biliyorum eylülden seni ins canım vardir bebekin yoksa bile bu ay olur ins melegin cok bekletmez seni hg ekime
sagol elaaaaaaaaaaaam canim Alllah razi olsun insallahcnmmmmmmmmmmmm hsgln aramza ekmde inş bebişler gelr
yok canim artik inanmiyorum tum belirtilerim adet belirtileri yinede sagolun guzel dilekleriniz icin Allah razi olsun hepinizdenerken karar verme canım o ağrılar bebeğin habercisi de olabilir
saol bebegm destsgn icin bnde 22 yasndaym ankaradaym sen neresndesn cnm 10 dakka faln dyolar hsg ye senn ndn yarm saat
Elaam hsg topiclerine baktım canım
Hiç bişi olmuyo sen kendini serbest bırak bebegi dusun
Bu arada bende Ankarada yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?