Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Güanydın bebeğiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:13::13::13::13::13::13:

Gununuz aydin olsunn kizlar.Ben biraz acilayim soylee.cok mutsuz uyandim sabah nedwnse

günaydınnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın balım nasılsın

günaydın günaydıııın canlar nasılsınııızz istanbulda havalar yağmurlu sizin oralarda havalaaar nasıl:)

günaydın kızlar..

istanbul yağmurlu tam çay+türk filmi+battaniye havası var :)

hicran hayırdır niye kızdın kocana?

güzeller güzeli arkadaşlarım ben süperim bombayım harikayım... istanbuldaki kötü hava bile enerjimi alamazzzzzzzzz
keyfim yerindeee...
sizler nasılsınız

hayatımın hicranı noldu kız bu arada saçlarını da 15-16. haftaya kadar boyayamazsın bilgilerineee...

minikbebişim ben fotoyu gördüm sana yazdım Allah nazarlardan korusunn
darısı hepimizin başına olsun inşallahhhhhhh

minik kuzularım benimmmm çok seviyorum siziiiii

bende listeye baktım şimdik maşşallah herkes hamile çoğunluk Allah nazarlardan korusun bende listeye eklenmek istiyorum kendimiz mi yazıyoruz yaw:)ben dün çalışmalara başladım batım 15 aralık iki aydır 8 inde oluyordum bozuldu düzenim .onun için iki günde bir metoduna başladım.bakalım bu ay olur inşallah.tabi iki günde bir kaçırmadan umarım yaparım hadi hayırlısı hepimizin hakkında...

Yaa altın fiatları düşmüş ya ben masallah yazılı bu künye alicam bebise dedim neyse konu açıldı ben ne alsam dedi sende bana al doğum hediyesi yuzuk dedim çıldırdı resmen ya deli etti beni tmm dedim almayacaksan alma dilim kopsaydi demeseydim keske dedim defol git dedim opturmedim giderken

öküz pis offfffff uyuz oluyorum bunların odunluklarına :113:

İnanmiyorum beni sewmiyosun oylemi hiiiihhhhh kuserrim bakk :-(

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallahhhhhhhhhh, Rabbim en kısa zamanda gönderir inşallah bebeğimin arkadaşlarını, her hamile haberi aldığımda karnımda kelebekler uçuşuyo, bebişim de seviniyo sanırım :)

o zaman doktoruna bi danış bakalım, tamamen organik boya bulabilirsen boyarsın o zaman

canım benim doktorum dediki 16. haftadan önce kesinlikle izin vermem bence hiç boyama gerek yok demişti ki benim saçlarım koyu renktir normalde sapsarı boyuyorum diplerim 4 parmak olmuştu ama anne olmak böyle bişey sabret demişti hatta demişti kötü etkiler diye bir veri yok ama etkilemez diye de bir veri yok... astım.. alerjik rahatsızlıklar olabilir demişti...

Sonuç olarak, kullanılan saç boyasının tipi ne olursa olsun (kalıcı, yarı-kalıcı veya bitkisel), mutajenik ve karsinojenik potansiyellerinin net olarak bilinmediği kimyasal maddeler içermektedirler. Saç boyalarının, saçlara hoş bir görünüm kazandırmaları gerçeğinin yanında fetüse transplasental yolla geçerek olası teratojenik etkiler ile çocukluk çağına kadar uzanabilecek karsinojenik etkiler oluşturabilecekleri bilinmelidir. Bu nedenle, olası teratojenik ve karsinojenik etkileri tam olarak aydınlatılıncaya değin gebe kadınlara saç boyası kullanımının pek güvenli olmadığı yönünde görüş bildirmek mantıklı bir yaklaşım olacaktır.

Odun ya boseer canim yaptiginin hata oldugunu anlicak illa ki sen uzulme yeter bu arada gunaydin bebegim :-*

günaydın nefesalımmm.. hayırdır gece kötü bir rüya falan mı gördün???

günaydın sultancım.. evet havalar kötü ama bizim havamız iyi hep de öyle olsun

naptı anlat bakalımmm

Dun aksam sinirli yattim ondan olabilir cnm.gecen esimin kardesine kizmistimya dun aksam kv ye yemege gittik.biz geldik diye evden gitmis kaynim.gerizekali hem suclu hem guclu.sonra geldi odasina gecti direkt.
Sinir oldum cok aptakca bir harwket.
Gece de bu yuzden rahatsiz uyudum cnm.
Seninki gelmemiss hadi hayirlisi bebegimmm:))

İnanmiyorum beni sewmiyosun oylemi hiiiihhhhh kuserrim bakk :-(

olur mu bebeğimmmmmmben sana hep ya
zdım ama sen görmedin sanırımmmm... seniii çok çok çok seviyorummm ben yaşadım bilirimmm senin şuan ekstra sevgiye ihtiyacın varrrrr

kızlar 1112 yi sarılmaktan bayıltalım hadiiiiiiiiiiiiiii hepiniz öpün onu sarılınnnnnnnnnn

biliyorum tatlışım nasıl istediğini dua ettiğini Allah razı olsun kuzummmm

cnm ben de öyle biliyorum, benim saçım da koyu renkti, ama siyahı çok sevdiğim için simsiyah boyuyodum. en son açık kahve boyamıştım şimdi siyahlar akıyo uçlar kahverengi oldu ama hiç umrumda değil boyayamam yani...ama kimi doktorlar da tamamen organik boya bulabilirseniz boyayabilirsiniz diyolar. Hicran rahatsız oluyomuş sarı saçlarından, o boyamak istiyo da ben de boyama ama illa boyayacaksın tamamen organiğini bul diyorum.

kız kafana taktığın şeye bakkkk ayyyy
kalk hadi sarılcak 1112 yee

kizlar benide ekleyin ama hamile kalamiyorum son adet tarihim 5 kasim ve devamli gecikmeli oluyor bu ay olmam adet diyorum ama hic umudum yok gene adet olacagim biliyorum:2::2: bi türlü hamile kalamiyorumm

Eski sewgilimi ruyamda gordum kizlar cok kotu kabustu resmen ewime zorla giriyomus ne desemde gitmiyo esomin amcasiyla dairelerimiz karsilikli bizim yengem geliyomus ewe ama alamiyorum kadini o ewde diye zorla ewe girmis ozguru ariyorum askm eski sewgilim ewe geldi iceri girdi zorla diyorum bogazimi tutuyo askm deme ona diyo bana ayyyy cok kotuydu sonra ozgur hemen isten geliyo dayimlar fslan geliyo o sira konusuyolar onunla allahin emri ile bana werin dilegi diyo ben ewliyim sen ne diyosum diyr bagirmaya basladim ayy oyle uyandim cok kotuydu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…