Canim benimmm yaas cok sewiyorum brnde seni hepiniziii dostlarim iyi ki warsinizzz :-*:-*:-*:-*:-*olur mu bebeğimmmmmmben sana hep ya
zdım ama sen görmedin sanırımmmm... seniii çok çok çok seviyorummm ben yaşadım bilirimmm senin şuan ekstra sevgiye ihtiyacın varrrrr
kızlar 1112 yi sarılmaktan bayıltalım hadiiiiiiiiiiiiiii hepiniz öpün onu sarılınnnnnnnnnn
biliyorum tatlışım nasıl istediğini dua ettiğini Allah razı olsun kuzummmm
bendeeee yaaa mont alicaktim bu ara... Mont alayim hediye diyor onu zaten mecbur alcancadoloz bi kari lazimmiz buna
Yaa altın fiatları düşmüş ya ben masallah yazılı bu künye alicam bebise dedim neyse konu açıldı ben ne alsam dedi sende bana al doğum hediyesi yuzuk dedim çıldırdı resmen ya deli etti beni tmm dedim almayacaksan alma dilim kopsaydi demeseydim keske dedim defol git dedim opturmedim giderken
Eski sewgilimi ruyamda gordum kizlar cok kotu kabustu resmen ewime zorla giriyomus ne desemde gitmiyo esomin amcasiyla dairelerimiz karsilikli bizim yengem geliyomus ewe ama alamiyorum kadini o ewde diye zorla ewe girmis ozguru ariyorum askm eski sewgilim ewe geldi iceri girdi zorla diyorum bogazimi tutuyo askm deme ona diyo bana ayyyy cok kotuydu sonra ozgur hemen isten geliyo dayimlar fslan geliyo o sira konusuyolar onunla allahin emri ile bana werin dilegi diyo ben ewliyim sen ne diyosum diyr bagirmaya basladim ayy oyle uyandim cok kotuydu ...
kız kafana taktığın şeye bakkkk ayyyy
kalk hadi sarılcak 1112 yee
bebeğim sen de sabırsızsın biraz bence, boşver hiç söyleme, eşin alır zaten doğum hediyesi... bi de bunu mu kafaya takacaksın? tamam eşlerimizin arada odunluğu tutuyo ama arada da şaşırtıyolar di mi ama? üzülme sinirlenme de hiç, hatasını anlayıp koşa koşa gelecek akşam biliyosun...her zamanki gibi yani :)
sabah hayrına çıksın inşallah. cnm sanırım bu ara biraz karışıksın o yüzden böyle tuhaf rüyalar görüyosun.
sayın kukulogum sen bana sarılmış mıydın hiç :)))))
Eski sewgilimi ruyamda gordum kizlar cok kotu kabustu resmen ewime zorla giriyomus ne desemde gitmiyo esomin amcasiyla dairelerimiz karsilikli bizim yengem geliyomus ewe ama alamiyorum kadini o ewde diye zorla ewe girmis ozguru ariyorum askm eski sewgilim ewe geldi iceri girdi zorla diyorum bogazimi tutuyo askm deme ona diyo bana ayyyy cok kotuydu sonra ozgur hemen isten geliyo dayimlar fslan geliyo o sira konusuyolar onunla allahin emri ile bana werin dilegi diyo ben ewliyim sen ne diyosum diyr bagirmaya basladim ayy oyle uyandim cok kotuydu ...
Sanirim canim berbat bi ruyaydii sabah uyanir uyanmaz esimi aradim sesini duymak icinbebeğim sen de sabırsızsın biraz bence, boşver hiç söyleme, eşin alır zaten doğum hediyesi... bi de bunu mu kafaya takacaksın? tamam eşlerimizin arada odunluğu tutuyo ama arada da şaşırtıyolar di mi ama? üzülme sinirlenme de hiç, hatasını anlayıp koşa koşa gelecek akşam biliyosun...her zamanki gibi yani :)
sabah hayrına çıksın inşallah. cnm sanırım bu ara biraz karışıksın o yüzden böyle tuhaf rüyalar görüyosun.
sayın kukulogum sen bana sarılmış mıydın hiç :)))))
Hamile kaldigimdan beri o kadar cok ruya goruyorumki hepsi de sacmasapan. Ruya gormekten uyuyamiyorum dogru duzgunbakin bugun ne gordum )
Esimle bi yerden geliyoruz bn kizip esimi arabadan atiyorum ama anahtar da yok sonra arabayi kucaklayip tas devrindeki gibi surmeye basliyorum ayaklarimla
Sonra yorulup iniyorum yurumeye basliyorum esimi arayayim bi diyorum hani su aradiginiz kisiye ulasilamiyor sesi var ya ayni kadin diyoki Damadiniz sizin yuzunuzden batmistir bu yuzden telefonu kapandi daha sonra tekrar deneyin diyo
Sonra esimi buluyorum annemde orda anneee bak yasini arayinca ne diyo yaa cok komik diyorum arayip dinletiyorum.daha devami da var ama caniniz sikilmasin okurkenn
kız kafana taktığın şeye bakkkk ayyyy
kalk hadi sarılcak 1112 yee
En iyisi boyamayim ben ya vazgectim kizlar hint kinasi yapsam oda mi zararli ki ya pooofff keske geliştirmeseydim
cnm ben de öyle biliyorum, benim saçım da koyu renkti, ama siyahı çok sevdiğim için simsiyah boyuyodum. en son açık kahve boyamıştım şimdi siyahlar akıyo uçlar kahverengi oldu ama hiç umrumda değil boyayamam yani...ama kimi doktorlar da tamamen organik boya bulabilirseniz boyayabilirsiniz diyolar. Hicran rahatsız oluyomuş sarı saçlarından, o boyamak istiyo da ben de boyama ama illa boyayacaksın tamamen organiğini bul diyorum.
Hamile kaldigimdan beri o kadar cok ruya goruyorumki hepsi de sacmasapan. Ruya gormekten uyuyamiyorum dogru duzgunbakin bugun ne gordum )
Esimle bi yerden geliyoruz bn kizip esimi arabadan atiyorum ama anahtar da yok sonra arabayi kucaklayip tas devrindeki gibi surmeye basliyorum ayaklarimla
Sonra yorulup iniyorum yurumeye basliyorum esimi arayayim bi diyorum hani su aradiginiz kisiye ulasilamiyor sesi var ya ayni kadin diyoki Damadiniz sizin yuzunuzden batmistir bu yuzden telefonu kapandi daha sonra tekrar deneyin diyo
Sonra esimi buluyorum annemde orda anneee bak yasini arayinca ne diyo yaa cok komik diyorum arayip dinletiyorum.daha devami da var ama caniniz sikilmasin okurkenn
bu konuda geçerken bedavacı canım ya hediye nedir demektir hic bilmez bende simdiden citlatayimda belki alir dedim ama yoookbendeeee yaaa mont alicaktim bu ara... Mont alayim hediye diyor onu zaten mecbur alcancadoloz bi kari lazimmiz buna
Kiz senin ki bedawaya konmak istiyor demekki yuz werme naz yap azicik :-D
wuhuuuuu... aksiyon filmi gibiymiş..
ben de rüyamda behzat ç.yi gördüm,gezi eylemleri ile ilgili film çekiyormuşuz ama aslında biz sevgiliymişiz. bir sahnede sen gelme ya cocugumuz olsaydı o zaman da gelecek miydin diyor, ben de 'behzat bizim çocugumuz olacak di mi' diyip sarılıyorum..
kesin bi taraflarımız açıkta kalmış..
En iyisi boyamayim ben ya vazgectim kizlar hint kinasi yapsam oda mi zararli ki ya pooofff keske geliştirmeseydim
Sanirim canim berbat bi ruyaydii sabah uyanir uyanmaz esimi aradim sesini duymak icin
Bende kabus ggordum resmen canim yazdim demin bende cok kotuydu seninki bayagi komikmid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?