Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim benimmm yaas cok sewiyorum brnde seni hepiniziii dostlarim iyi ki warsinizzz :-*:-*:-*:-*:-*

Saç boyasını araştırmıştım kısa bir süre önce. Tıp literartüründe saç boyaamasından kaynaklı, ya da boyanın içindekilerden kaynaklı bebeklerde hastalık, sakatlık ya da herhangi bir tersliğe rastlanmamış. Kimi doktor önermiyor kimisi sakınca yok diyor. "İllaki boyamak isteniyorsa da tedbir olarak, saç diplerine çok yaklaştırmadan boyamak, dip boyası yaptırmaktan kaçınmak gerekiyor" diye belirtiliyor. Ben boyarmıydım bilmiyorum. Anne adayı olunca insan daha bir titizleniyor.

Ayrıca da kocana hiç takma kafanı bebeğim. Günü geldiğinde tıpış tıpış alacaktır hediyeni

bebeğim sen de sabırsızsın biraz bence, boşver hiç söyleme, eşin alır zaten doğum hediyesi... bi de bunu mu kafaya takacaksın? tamam eşlerimizin arada odunluğu tutuyo ama arada da şaşırtıyolar di mi ama? üzülme sinirlenme de hiç, hatasını anlayıp koşa koşa gelecek akşam biliyosun...her zamanki gibi yani :)

sabah hayrına çıksın inşallah. cnm sanırım bu ara biraz karışıksın o yüzden böyle tuhaf rüyalar görüyosun.

kız kafana taktığın şeye bakkkk ayyyy
kalk hadi sarılcak 1112 yee

sayın kukulogum sen bana sarılmış mıydın hiç :)))))

Hamile kaldigimdan beri o kadar cok ruya goruyorumki hepsi de sacmasapan. Ruya gormekten uyuyamiyorum dogru duzgun bakin bugun ne gordum )

Esimle bi yerden geliyoruz bn kizip esimi arabadan atiyorum ama anahtar da yok sonra arabayi kucaklayip tas devrindeki gibi surmeye basliyorum ayaklarimla
Sonra yorulup iniyorum yurumeye basliyorum esimi arayayim bi diyorum hani su aradiginiz kisiye ulasilamiyor sesi var ya ayni kadin diyoki Damadiniz sizin yuzunuzden batmistir bu yuzden telefonu kapandi daha sonra tekrar deneyin diyo
Sonra esimi buluyorum annemde orda anneee bak yasini arayinca ne diyo yaa cok komik diyorum arayip dinletiyorum.daha devami da var ama caniniz sikilmasin okurkenn

En iyisi boyamayim ben ya vazgectim kizlar hint kinasi yapsam oda mi zararli ki ya pooofff keske geliştirmeseydim

sarılırımmmmm kuzummmmm sen isteeeee minikbebişimmmmm

sen benim meleğimin arkadaşının annesisinn bu hep böyle olacak...

1112 biraz hassas bir dönem geçiriyor... destek olalımmm neden sarılmıyorsunuz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wuhuuuuu... aksiyon filmi gibiymiş..

ben de rüyamda behzat ç.yi gördüm,gezi eylemleri ile ilgili film çekiyormuşuz ama aslında biz sevgiliymişiz. bir sahnede sen gelme ya cocugumuz olsaydı o zaman da gelecek miydin diyor, ben de 'behzat bizim çocugumuz olacak di mi' diyip sarılıyorum..

kesin bi taraflarımız açıkta kalmış..

Sanirim canim berbat bi ruyaydii sabah uyanir uyanmaz esimi aradim sesini duymak icin

Bende kabus ggordum resmen canim yazdim demin bende cok kotuydu seninki bayagi komikmid

En iyisi boyamayim ben ya vazgectim kizlar hint kinasi yapsam oda mi zararli ki ya pooofff keske geliştirmeseydim

Canim saclarin 9ayda baya uzar doguma yakin kestirirsin guzel bi model hem bebekle bakimi kolay olur hem sarilardan kurtulursun. Lohusaliktan sonra da istedigin gibi boya tekrar:13:

bende hamile kalmadan önce kınaya başladım. içindeki herşey organik zaten koyu renk kullanıyordum sorun olmadı

ne can sıkılması yaa bayılıyorum böyle rüyaları okumaya

bu konuda geçerken bedavacı canım ya hediye nedir demektir hic bilmez bende simdiden citlatayimda belki alir dedim ama yoook

Okurken kahkaha attim resmen yaaa cok komikmis hepimiz acayip ruyalar gorduk desene en aksiyonlu brnimkiydi walla:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…