1112 hosgeldinn canimmm.sanaa ekstraaa sevgi kukuslarij yolluyoruzzzz
kızlar bende mesajlarım alınıtılandığında bildirim gelmiyor. Size geliyor mu?
yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra
kızlar bende mesajlarım alınıtılandığında bildirim gelmiyor. Size geliyor mu?
ne can sıkılması yaa bayılıyorum böyle rüyaları okumaya
güzeller güzeli arkadaşlarım ben süperim bombayım harikayım... istanbuldaki kötü hava bile enerjimi alamazzzzzzzzz
keyfim yerindeee...
sizler nasılsınız
hayatımın hicranı noldu kız bu arada saçlarını da 15-16. haftaya kadar boyayamazsın bilgilerineee...
minikbebişim ben fotoyu gördüm sana yazdımAllah nazarlardan korusunn
darısı hepimizin başına olsun inşallahhhhhhh
minik kuzularım benimmmm çok seviyorum siziiiii
Yaa altın fiatları düşmüş ya ben masallah yazılı bu künye alicam bebise dedim neyse konu açıldı ben ne alsam dedi sende bana al doğum hediyesi yuzuk dedim çıldırdı resmen ya deli etti beni tmm dedim almayacaksan alma dilim kopsaydi demeseydim keske dedim defol git dedim opturmedim giderken
Dun aksam sinirli yattim ondan olabilir cnm.gecen esimin kardesine kizmistimya dun aksam kv ye yemege gittik.biz geldik diye evden gitmis kaynim.gerizekali hem suclu hem guclu.sonra geldi odasina gecti direkt.
Sinir oldum cok aptakca bir harwket.
Gece de bu yuzden rahatsiz uyudum cnm.
Seninki gelmemiss hadi hayirlisi bebegimmm:))
canım yapma böyle. biz de her ay aynı şeyleri yaşayıp tekrar toparlanıyoruz. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur. herşeyin bir vakti var. hem ne kadardır deniyorsunuz neler yaşadın bir anlat da bilelim hayatımkizlar benide ekleyin ama hamile kalamiyorum son adet tarihim 5 kasim ve devamli gecikmeli oluyor bu ay olmam adet diyorum ama hic umudum yok gene adet olacagim biliyorum:2::2: bi türlü hamile kalamiyorumm
Eski sewgilimi ruyamda gordum kizlar cok kotu kabustu resmen ewime zorla giriyomus ne desemde gitmiyo esomin amcasiyla dairelerimiz karsilikli bizim yengem geliyomus ewe ama alamiyorum kadini o ewde diye zorla ewe girmis ozguru ariyorum askm eski sewgilim ewe geldi iceri girdi zorla diyorum bogazimi tutuyo askm deme ona diyo bana ayyyy cok kotuydu sonra ozgur hemen isten geliyo dayimlar fslan geliyo o sira konusuyolar onunla allahin emri ile bana werin dilegi diyo ben ewliyim sen ne diyosum diyr bagirmaya basladim ayy oyle uyandim cok kotuydu ...
Canim benimmm yaas cok sewiyorum brnde seni hepiniziii dostlarim iyi ki warsinizzz :-*:-*:-*:-*:-*
Hamile kaldigimdan beri o kadar cok ruya goruyorumki hepsi de sacmasapan. Ruya gormekten uyuyamiyorum dogru duzgunbakin bugun ne gordum )
Esimle bi yerden geliyoruz bn kizip esimi arabadan atiyorum ama anahtar da yok sonra arabayi kucaklayip tas devrindeki gibi surmeye basliyorum ayaklarimla
Sonra yorulup iniyorum yurumeye basliyorum esimi arayayim bi diyorum hani su aradiginiz kisiye ulasilamiyor sesi var ya ayni kadin diyoki Damadiniz sizin yuzunuzden batmistir bu yuzden telefonu kapandi daha sonra tekrar deneyin diyo
Sonra esimi buluyorum annemde orda anneee bak yasini arayinca ne diyo yaa cok komik diyorum arayip dinletiyorum.daha devami da var ama caniniz sikilmasin okurkenn
Ayy gordum seninkini de kizz. Hepimiz acikta kaldik herhaldeee
yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra
bana da kaç gündür gelmiyor...
bnada gelmyor artk cnm
bana da kaç gündür gelmiyor...
hint kinasi mi kullanıyorsun canım ya
oy canım maşallah sanaaaenerjinle bugün kötü haber alırsam beni de iyi et olur mu
neden çıldırdı eşin anlamadım valla... sen şimdi sabret mutlaka dönüp dolaşacak o zaman da yüzük değil burmalı bilezik aldırırsın çatır çatır
çocukmuş kaynın büyüyememiş hala. aman boşver takma hiç. çocukla çocuk olma sen salla gitsinevet canım benimkiler gelmedi gelmesinler de
canım yapma böyle. biz de her ay aynı şeyleri yaşayıp tekrar toparlanıyoruz. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur. herşeyin bir vakti var. hem ne kadardır deniyorsunuz neler yaşadın bir anlat da bilelim hayatım
Allah Allah.. buaralar karşılaşabilirsiniz belki haberin olsun
du ben de bir sarılammm
eneee çok komikmiş bunlar yaaa
Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???
Dilketinden haber var mi ???
oy canım maşallah sanaaaenerjinle bugün kötü haber alırsam beni de iyi et olur mu
neden çıldırdı eşin anlamadım valla... sen şimdi sabret mutlaka dönüp dolaşacak o zaman da yüzük değil burmalı bilezik aldırırsın çatır çatır
çocukmuş kaynın büyüyememiş hala. aman boşver takma hiç. çocukla çocuk olma sen salla gitsinevet canım benimkiler gelmedi gelmesinler de
canım yapma böyle. biz de her ay aynı şeyleri yaşayıp tekrar toparlanıyoruz. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur. herşeyin bir vakti var. hem ne kadardır deniyorsunuz neler yaşadın bir anlat da bilelim hayatım
Allah Allah.. buaralar karşılaşabilirsiniz belki haberin olsun
du ben de bir sarılammm
eneee çok komikmiş bunlar yaaa
Senin ruyan da benmkinden asagi kalmamis kizz cok guldum
Oncwden geliyodu cnm ama bikac gundur gelmiyor.Anlamadim bendekızlar bende mesajlarım alınıtılandığında bildirim gelmiyor. Size geliyor mu?
Gereksiz kutusuna geliyor tatlım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?