Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çörek otu+bal+tarçın karışımı yaptım küçük bir şişeye.Çantama attım.Tadı da fena değil.
Soğan suyu da içtim bu sabah.
Ama sat ın 11.günü bugün.geç mi kaldım acaba.Faydası olur mu ki yinede.
Bir de 5 gün serephone içtim bitti.bir de bu kürlüri uygulamasam mı acaba???Ters teper mi ki ilaçla???

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???

Dilketinden haber var mi ???

oy canım maşallah sanaaa enerjinle bugün kötü haber alırsam beni de iyi et olur mu

neden çıldırdı eşin anlamadım valla... sen şimdi sabret mutlaka dönüp dolaşacak o zaman da yüzük değil burmalı bilezik aldırırsın çatır çatır

çocukmuş kaynın büyüyememiş hala. aman boşver takma hiç. çocukla çocuk olma sen salla gitsin evet canım benimkiler gelmedi gelmesinler de

kizlar benide ekleyin ama hamile kalamiyorum son adet tarihim 5 kasim ve devamli gecikmeli oluyor bu ay olmam adet diyorum ama hic umudum yok gene adet olacagim biliyorum:2::2: bi türlü hamile kalamiyorumm
canım yapma böyle. biz de her ay aynı şeyleri yaşayıp tekrar toparlanıyoruz. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur. herşeyin bir vakti var. hem ne kadardır deniyorsunuz neler yaşadın bir anlat da bilelim hayatım

Allah Allah.. buaralar karşılaşabilirsiniz belki haberin olsun

Canim benimmm yaas cok sewiyorum brnde seni hepiniziii dostlarim iyi ki warsinizzz :-*:-*:-*:-*:-*

du ben de bir sarılammm

eneee çok komikmiş bunlar yaaa

Ayy gordum seninkini de kizz. Hepimiz acikta kaldik herhaldeee

Kesin hayatim kesin berbat bi ruyaydi gercek gbiydi sanki aman amn Allah korusun benim esim delinin teki :-D kotu seyler bos yere dusunmeyelim artik herkez kendi yolunda nasilsa nerden girdiysr ruyama. :-D

yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra

bebegm yapma bole bnde gecenlerde esıme cnm bn dogun yapsam dogum hedye almzmsn ddm ne ıstersen alırım ddı ama ortada bebek yok

bnada gelmyor artk cnm

bana da kaç gündür gelmiyor...

Kötü oldu böyle yaffffff.

yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra

Ahahahaha. Çok güldüm monta. Şimdiden alacaksa ok. Ama doğum hediyesiyse çok ince düşünmüş gerçekten.
Bence sen istediğini al. Parasını ödesin paşa paşa.

Karsilasirsak karsilasiriz canim esim bilmiyo tanimio nasilsa 4yillik bi iliskimdi cok kucuktum onu tanidimda iyi ki bitmis we iyiki esimi tanimisim diyorum simdi sukurler olsun ki :-D <3

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???

Dilketinden haber var mi ???

hoşgeldin bebeğimmmmm nasılsın gelen giden yok dimiii

bende anlatayım rüyamı kucağıma bir erkek bebek veriyorlar bende seviyorum kıyafetler falan alıyorum ama diyorum bu bebel benim karnımdan çıkmadı hem biz mikmik bile yapmadık daha diyorum... sizin işte diyorlar tmm ozaman diyorum alıyorum eve gidiyorum eve girince karnım büyüyor bizim bebekte karnımdaymış... sonra diyorum ben istedim bir tane Allah verdi iki tane... bu sefer odaya karar veremiyorum falan böyle bütün gece bebeklerimle uğraştım

cnm bole dysun ama o mıs kokulun gelınce sana en byuk hedyen olck hem esın olmadan sen yapablırmydn bebişi yok bosver sana en byuk hedye bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…