Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hosbulduk guzelim... iyiyim...Ayyy allah'im insallah tez zamandan yuzumuzu guldurur bee psikommm... ahh ahh..
Yok kirmizilar gelmedi.. gelmesinlerde..

hint kinasi mi kullanıyorsun canım ya

yok canım.. bi karışım hazırladım şimdi içinde tam neler var hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazayım.. ceviz kabuğu, kırmızı soğan kabukları, hibiskus bikaç bişi daha var. kına, saf zeytinyağı ve sirke en son bu karısımla karıstırılıyor. boya kıvamına gelince sürüyorsun saça ve sabah kalktığında yıkıyorsun. ben cok begendım rengı. once siyah-kızıl arası birşey oluyor sonra kahveye dönüyor. ben çok memnun kaldım.

Hosbulduk guzelim... iyiyim...Ayyy allah'im insallah tez zamandan yuzumuzu guldurur bee psikommm... ahh ahh..
Yok kirmizilar gelmedi.. gelmesinlerde..

hiç gelmesin minnoşummmmm... benimde gelişen yumurtalar var ama bu ay korun dedi adet oldukta sonra çalışmalara devam eğer istyorsan dedi bende şaka mı yapıyorsunuz dedim

öpüyorum seni cnm benimmmm, tabi ki öyleeee

:)))))))))) rüyada da bebek yani...

nasılsınnnn güzell annnişiiiiiiiiimmmmmmmm

kızlar bende mesajlarım alınıtılandığında bildirim gelmiyor. Size geliyor mu?

bana sadece beğeniler geliyor canım alıntıları tiye alıyor galiba

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???

Dilketinden haber var mi ???

oy balım günaydın hemen de beni sorarmışşş henüz gelen giden yok canım. geçen ay akşamüstü gelmişti bu sefer de öyle olabilir bekliyom bakalım...

Karsilasirsak karsilasiriz canim esim bilmiyo tanimio nasilsa 4yillik bi iliskimdi cok kucuktum onu tanidimda iyi ki bitmis we iyiki esimi tanimisim diyorum simdi sukurler olsun ki :-D <3

elbette öyledir ben ihtimal olarak söyledim. ben genelde rüyalarımda gördüğüm kişlerle karşılaşırım. yorumdu benimkisi sadece

ohhhhh hem de iki tane maşallah innnşallah hayırlısıylaa

holleeeyyyy
ikizin olacak :)))))9

denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızzz nerelerdesinnnn
ne zaman test yapcan de bana bakımmm bugün yumurtlamanın 5. günü dimi senin

Canim ilac kullanmissin zaten yumurta gelistirici balcorek otuna gerek yok bence.
Sogan suyu da sanirim iltihapve adet duzensizligi icindi .

Anladim canim benim bende baska bsey kastedmedim zaten

Canim ilac kullanmissin zaten yumurta gelistirici balcorek otuna gerek yok bence.
Sogan suyu da sanirim iltihapve adet duzensizligi icindi .

pco ya da iyi geliyormuş dediler soğan canım.
adet düzensizliği var, pko var, aşırı tüylenme var
var da var yani

Bir de soğan kilo vermeye de yardımcı oluyormuş ondan içmek istedim daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…