çocuk doğurmayı kafaya koydum ya ben ha kocamdan ha behzattan ne fark eder
çocuk doğurmayı kafaya koydum ya ben ha kocamdan ha behzattan ne fark eder
hoşgeldin bebeğimmmmm nasılsın gelen giden yok dimiii
bende anlatayım rüyamı kucağıma bir erkek bebek veriyorlar bende seviyorum kıyafetler falan alıyorum ama diyorum bu bebel benim karnımdan çıkmadı hem biz mikmik bile yapmadık daha diyorum... sizin işte diyorlar tmm ozaman diyorum alıyorum eve gidiyorum eve girince karnım büyüyor bizim bebekte karnımdaymış... sonra diyorum ben istedim bir tane Allah verdi iki tane... bu sefer odaya karar veremiyorum falan böyle bütün gece bebeklerimle uğraştım
hint kinasi mi kullanıyorsun canım ya
Özel mesaj aldınız maillini demiştim ben.
Alıntılandı bildirimi bana da gelmiyor.
Hosbulduk guzelim... iyiyim...Ayyy allah'im insallah tez zamandan yuzumuzu guldurur bee psikommm... ahh ahh..
Yok kirmizilar gelmedi.. gelmesinlerde..
sarılırımmmmm kuzummmmm sen isteeeee minikbebişimmmmm
sen benim meleğimin arkadaşının annesisinn bu hep böyle olacak...
1112 biraz hassas bir dönem geçiriyor... destek olalımmm neden sarılmıyorsunuz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wuhuuuuu... aksiyon filmi gibiymiş..
ben de rüyamda behzat ç.yi gördüm,gezi eylemleri ile ilgili film çekiyormuşuz ama aslında biz sevgiliymişiz. bir sahnede sen gelme ya cocugumuz olsaydı o zaman da gelecek miydin diyor, ben de 'behzat bizim çocugumuz olacak di mi' diyip sarılıyorum..
kesin bi taraflarımız açıkta kalmış..
yok canım.. bi karışım hazırladım şimdi içinde tam neler var hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazayım.. ceviz kabuğu, kırmızı soğan kabukları, hibiskus bikaç bişi daha var. kına, saf zeytinyağı ve sirke en son bu karısımla karıstırılıyor. boya kıvamına gelince sürüyorsun saça ve sabah kalktığında yıkıyorsun. ben cok begendım rengı. once siyah-kızıl arası birşey oluyor sonra kahveye dönüyor. ben çok memnun kaldım.
kızlar bende mesajlarım alınıtılandığında bildirim gelmiyor. Size geliyor mu?
Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???
Dilketinden haber var mi ???
Karsilasirsak karsilasiriz canim esim bilmiyo tanimio nasilsa 4yillik bi iliskimdi cok kucuktum onu tanidimda iyi ki bitmis we iyiki esimi tanimisim diyorum simdi sukurler olsun ki :-D <3
bende anlatayım rüyamı kucağıma bir erkek bebek veriyorlar bende seviyorum kıyafetler falan alıyorum ama diyorum bu bebel benim karnımdan çıkmadı hem biz mikmik bile yapmadık daha diyorum... sizin işte diyorlar tmm ozaman diyorum alıyorum eve gidiyorum eve girince karnım büyüyor bizim bebekte karnımdaymış... sonra diyorum ben istedim bir tane Allah verdi iki tane... bu sefer odaya karar veremiyorum falan böyle bütün gece bebeklerimle uğraştım
Çörek otu+bal+tarçın karışımı yaptım küçük bir şişeye.Çantama attım.Tadı da fena değil.
Soğan suyu da içtim bu sabah.
Ama sat ın 11.günü bugün.geç mi kaldım acaba.Faydası olur mu ki yinede.
Bir de 5 gün serephone içtim bitti.bir de bu kürlüri uygulamasam mı acaba???Ters teper mi ki ilaçla???
bana sadece beğeniler geliyor canım alıntıları tiye alıyor galiba
oy balım günaydın hemen de beni sorarmışşşhenüz gelen giden yok canım. geçen ay akşamüstü gelmişti bu sefer de öyle olabilir bekliyom bakalım...
elbette öyledir ben ihtimal olarak söyledim. ben genelde rüyalarımda gördüğüm kişlerle karşılaşırım. yorumdu benimkisi sadece
ohhhhh hem de iki tane maşallahinnnşallah hayırlısıylaa
holleeeyyyy
ikizin olacak :)))))9
nasılsınnnn güzell annnişiiiiiiiiimmmmmmmm
bi kez çanta aldı birde ic çamaşırı takimi oda benim için değil yani saymıyorum onu
Canim ilac kullanmissin zaten yumurta gelistirici balcorek otuna gerek yok bence.
Sogan suyu da sanirim iltihapve adet duzensizligi icindi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?