Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiç gelmesin minnoşummmmm... benimde gelişen yumurtalar var ama bu ay korun dedi adet oldukta sonra çalışmalara devam eğer istyorsan dedi bende şaka mı yapıyorsunuz dedim
Amin... Ikiz ikiz olsun insallah... canim bekliycen mi ?? Vallahi ben beklemedim.. zaten doktorda beklemene gerek yok dedi.. gerci benimki kendiliginden gitti.. yumurtlamam daha gec oldu dusukten sonra..gecen aylara gore.. hayirlisi bakalim insallah fazla beklemezsin bitanemm..
oy balım günaydın hemen de beni sorarmışşş henüz gelen giden yok canım. geçen ay akşamüstü gelmişti bu sefer de öyle olabilir bekliyom bakalım...

Guzelimmm... insallah gelmezler... yarin sabah yapcan testi o zaman.. insallah melegin seninledir..

Artık düşünme canım. Bebeğini ve kendini düşün sadece.

Kızlar ben biraz çıkayım. Hiç halim yok bugün. Biraz uyumak istiyorum. Kendinize iyi bakım. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.

bende hamile kalmadan önce kınaya başladım. içindeki herşey organik zaten koyu renk kullanıyordum sorun olmadı

h.g cnm...ben de sana bakınıyodum nerdesin diye...ben boyamayı düşünmüyorum saçımı hiç.

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???

Dilketinden haber var mi ???

günaydın bebegimmmm

yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra

takma cnm bak bu kez bebiş de var belki şaşırtır. ben de geçen takıldım eşime bana ne alacaksın elmas mı pırlanta mı doğum hediyesi, diyo ki hayatım sen hala elmas mı diyosun :))))))) söylemesi ayıp Trabzon hasırım da, elmasım da, pırlantam da, altınlarım da var daha 1 kez bile dışarda takmadım desem inanır mısınız? hatta millet hep arkamızdan konuşmuş borçları vardı demek sattılar altınlarını bak bi bilezik bile takmıyor :)))))) o alır sana bi bilezik ben sana söyleyeyim ama sürpriz yapacaktır...

ayyyy acaip güldümmmmm
benimkinde de yanlız mikmik yapmadık bu çocuk bizim olamazz... yani nasıl takıntı ettiysem artık...

akşam biz kurdaleyi kestik kukuşlarrr... açılış başarılı..

biz de pazar akşamı açılış yaptık, seninle batlarımız yakın olacak o zaman benimki 19 aralık seninki?

İnşallah canım. gelmezse bugün yarın sabah değil de öteki sabah yaparım inşallah. çünkü yumyumdan tam emin olamıyorum senin de mi bat yaklaştı canım. ne zaman??

bende kızıyorum canım ama önceden takmiodim ama bugün söyledikleri oturdu içine yaa

yalnız temmuzda doğum hediyesi mont cidden yaratıcıymış :)

ben takı takamıyorum alerjim var altın dahil her türlü metale, evlenirken de takı falan istemedim,zaten annne baba yok düğün de yapmadık sadece nikah.
ama en baştan dedim ki, kız doğurursam 2 parmak kalınlığında bir tane erkek doğurursam 2 tane bilezik isterim dedim.
benim kocam da hediyeden anlamaz ona böyle açık açık söylemek lazım..

İnşallah canım. gelmezse bugün yarın sabah değil de öteki sabah yaparım inşallah. çünkü yumyumdan tam emin olamıyorum senin de mi bat yaklaştı canım. ne zaman??

Insallah bitanem bekliyorum guzel haberlerini... Benim bat 5 aralik diyorum ben ama tam emin degilim tabi hayirlisi atesimi takip ediyorum.. bu aralar guzel gidiyozz.. bakalimmm..

bilezik miiii nerdeeeeee bi yuzugu cok gordu adam bilezigi duysa camdan atar beni herhalde mont alayim diyo okumadin mi temmuzda giyerim artik dogurtuktan sonra

ben de sana bilezik alsın diye yazmıştım ama beni görmedin madem o sana şimdi almıyor sen zamanı gelince bilezik alırsın canım burmali hemi de

Bebisim senin minikin ayaklarını yrim ben
Sahalara inmissjn harika bende sahalardaydim ohhh yandanyandan
bu konuda geçerken bedavacı canım ya hediye nedir demektir hic bilmez bende simdiden citlatayimda belki alir dedim ama yoook

Hakkaten odunmus sanki yabanciya alıyo

burdayım canım.. işlerden baktıkça yazıyorum.. beyazlar olunca ee bide çalışınca yapmak zorundayım canım. o yüzden en güzeli kına diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…