Amin... Ikiz ikiz olsun insallah... canim bekliycen mi ?? Vallahi ben beklemedim.. zaten doktorda beklemene gerek yok dedi.. gerci benimki kendiliginden gitti.. yumurtlamam daha gec oldu dusukten sonra..gecen aylara gore.. hayirlisi bakalim insallah fazla beklemezsin bitanemm..hiç gelmesin minnoşummmmm... benimde gelişen yumurtalar var ama bu ay korun dedi adet oldukta sonra çalışmalara devam eğer istyorsan dedi bende şaka mı yapıyorsunuz dedim
oy balım günaydın hemen de beni sorarmışşşhenüz gelen giden yok canım. geçen ay akşamüstü gelmişti bu sefer de öyle olabilir bekliyom bakalım...
bi kez çanta aldı birde ic çamaşırı takimi oda benim için değil yani saymıyorum onu
bi kez çanta aldı birde ic çamaşırı takimi oda benim için değil yani saymıyorum onu
kredi karti bende canim zaten ... Hic kullanmam ben ama demek ki kullanmak gerekiyormus acimadan
ayyy yeminle dünyanın en mutlu insanı ben olurum bir taşla iki kuş inşallah kız
ne güzel yorumladınnnnnnnnn
ikimizide çok üzdü babası zaten çok alıngan oldum bu ara herşeye sinirleniyorum ağlamak istiyorum
bende hamile kalmadan önce kınaya başladım. içindeki herşey organik zaten koyu renk kullanıyordum sorun olmadı
Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..???
Dilketinden haber var mi ???
yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra
ayyyy acaip güldümmmmm
benimkinde de yanlız mikmik yapmadık bu çocuk bizim olamazz... yani nasıl takıntı ettiysem artık...
akşam biz kurdaleyi kestik kukuşlarrr... açılış başarılı..
bilezik miiii nerdeeeeee bi yuzugu cok gordu adam bilezigi duysa camdan atar beni herhalde mont alayim diyo okumadin mi temmuzda giyerim artik dogurtuktan sonra
günaydın bebegimmmm.
Amin... Ikiz ikiz olsun insallah... canim bekliycen mi ?? Vallahi ben beklemedim.. zaten doktorda beklemene gerek yok dedi.. gerci benimki kendiliginden gitti.. yumurtlamam daha gec oldu dusukten sonra..gecen aylara gore.. hayirlisi bakalim insallah fazla beklemezsin bitanemm..
Guzelimmm... insallah gelmezler... yarin sabah yapcan testi o zaman..insallah melegin seninledir..
Duygusallasmisin bi tanem senn.bak sunu dusun 18 aydirrr yollarini gozledigin bebebisin sana gelmiss, annesine gelmiss.Usme onuuu tamammi.ikimizide çok üzdü babası zaten çok alıngan oldum bu ara herşeye sinirleniyorum ağlamak istiyorum
bende kızıyorum canım ama önceden takmiodim ama bugün söyledikleri oturdu içine yaa
İnşallah canım. gelmezse bugün yarın sabah değil de öteki sabah yaparım inşallah. çünkü yumyumdan tam emin olamıyorumsenin de mi bat yaklaştı canım. ne zaman??
bilezik miiii nerdeeeeee bi yuzugu cok gordu adam bilezigi duysa camdan atar beni herhalde mont alayim diyo okumadin mi temmuzda giyerim artik dogurtuktan sonra
Bebisim senin minikin ayaklarını yrim bengünaydınnnnnnnn cnm nabersin?
sorma cnm yaaa, çıldırmama ramak kalmıştı gitti, sinirim çok bozuldu ama neyse ki gitti de normale döndüm. bebek keyifli teyzesi, geçen hafta yeni fotosunu paylaştım. bacaklarını havaya dikmiş yatıyodu sıpam :)
günaydınnnnnnnnnnn cnm o zaman sana musmutluuuuuuuuuu bi gün geçirirsin inşallah diyorum.
bence ertele bebeğim, yani sen bilirsin ama gereksiz kimyasal kullanımına gerek duymuyorum ben.
Sahalara inmissjn harika bende sahalardaydim ohhh yandanyandangüzeller güzeli arkadaşlarım ben süperim bombayım harikayım... istanbuldaki kötü hava bile enerjimi alamazzzzzzzzz
keyfim yerindeee...
sizler nasılsınız
hayatımın hicranı noldu kız bu arada saçlarını da 15-16. haftaya kadar boyayamazsın bilgilerineee...
minikbebişim ben fotoyu gördüm sana yazdımAllah nazarlardan korusunn
darısı hepimizin başına olsun inşallahhhhhhh
minik kuzularım benimmmm çok seviyorum siziiiii
bu konuda geçerken bedavacı canım ya hediye nedir demektir hic bilmez bende simdiden citlatayimda belki alir dedim ama yoook
h.g cnm...ben de sana bakınıyodum nerdesin diye...ben boyamayı düşünmüyorum saçımı hiç.
günaydın bebegimmmm
takma cnm bak bu kez bebiş de var belki şaşırtır. ben de geçen takıldım eşime bana ne alacaksın elmas mı pırlanta mı doğum hediyesi, diyo ki hayatım sen hala elmas mı diyosun :))))))) söylemesi ayıp Trabzon hasırım da, elmasım da, pırlantam da, altınlarım da var daha 1 kez bile dışarda takmadım desem inanır mısınız? hatta millet hep arkamızdan konuşmuş borçları vardı demek sattılar altınlarını bak bi bilezik bile takmıyor :)))))) o alır sana bi bilezik ben sana söyleyeyim ama sürpriz yapacaktır...
Insallah bitanem bekliyorum guzel haberlerini... Benim bat 5 aralik diyorum ben ama tam emin degilim tabi hayirlisi atesimi takip ediyorum.. bu aralar guzel gidiyozz.. bakalimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?