catir catir yemek lazimmis paraları öyle yapsam kesin yaranirdim
bilezik miiii nerdeeeeee bi yuzugu cok gordu adam bilezigi duysa camdan atar beni herhalde mont alayim diyo okumadin mi temmuzda giyerim artik dogurtuktan sonra
Gunaydin guzel hamis... nasilsin ?? yegenim nasil..???
Bak bu ay ben seni gene teyze yapicam... 5 araliga kadar beklee..
bende kızıyorum canım ama önceden takmiodim ama bugün söyledikleri oturdu içine yaa
yalnız temmuzda doğum hediyesi mont cidden yaratıcıymış :)
ben takı takamıyorum alerjim var altın dahil her türlü metale, evlenirken de takı falan istemedim,zaten annne baba yok düğün de yapmadık sadece nikah.
ama en baştan dedim ki, kız doğurursam 2 parmak kalınlığında bir tane erkek doğurursam 2 tane bilezik isterim dedim.
benim kocam da hediyeden anlamaz ona böyle açık açık söylemek lazım..
canim alyansim parmagimi sikiyo disari cikarken takmayinca olmuyor o yüzden istemiştim ben
iyiyim canım seni bugün daha iyi gördüm.. inşallah çalışmaların önümüzdeki ay sana bebiş olarak geri döner canım.. Allah güzel kalbine göre versin...
Amin... Ikiz ikiz olsun insallah... canim bekliycen mi ?? Vallahi ben beklemedim.. zaten doktorda beklemene gerek yok dedi.. gerci benimki kendiliginden gitti.. yumurtlamam daha gec oldu dusukten sonra..gecen aylara gore.. hayirlisi bakalim insallah fazla beklemezsin bitanemm..
Guzelimmm... insallah gelmezler... yarin sabah yapcan testi o zaman..insallah melegin seninledir..
hayırlısı olur inşallahhhhAy inşallahhh
İsteyen herkese ikiz versin Allah.
Ben ilk bebeğimi tekiz istiyorum yaa doya doya sevim bakiimm diye
biz de pazar akşamı açılış yaptık, seninle batlarımız yakın olacak o zaman benimki 19 aralık seninki?
ayyy şimdiden heyecanlandım ben yaaaaa...yeğenin iyi kuşum bacaklarını havaya dikip yatıyo minişim, geçen hafta doktordaydım, haftaya da gidecem bakalım ne yapıyo tontişim :) senle şafak saymak çok iyi yaaa, uğurlu geliyor sanırım...ben şimdiden başlarım saymaya :)
ahhh ahhhh her şeyi iyi hos ama bu odunlugu öldürüyor beni
ya korun dedi bende pişman olmayım sonra bir daha yaşamayayım böyle bişey dedim bir aydan bişey çıkmaz diye düşündüm ben yaaa
hayırlısı olur inşallahhhh
catir catir yemek lazimmis paraları öyle yapsam kesin yaranirdim
katı değilde okuz canim yaaa incelik nedir bilmez odun geldi odun gidiyor gecen çiçek mevzusu gecti bi buket 35-40lira diyo ben buket mi istedim tek dal çiçek yeter ama sende bu odunluk olduğu sürece güç bisey beklemiyorum dedim
canim alyansim parmagimi sikiyo disari cikarken takmayinca olmuyor o yüzden istemiştim ben
Bebisim senin minikin ayaklarını yrim ben
Sahalara inmissjn harika bende sahalardaydim ohhh yandanyandan
Hakkaten odunmus sanki yabanciya alıyo
burdayım canım.. işlerden baktıkça yazıyorum.. beyazlar olunca ee bide çalışınca yapmak zorundayım canım. o yüzden en güzeli kına diye düşündüm..
Bende istedim walla ucumuzun isminin yazdigi kolye istedim alsin walla kusura bakmasin :)) Allah'tan eşim hic bisiyi unutmaz
Cok iidaaliiii olduuu..Hayirlisi bakalimm.. evet senle safak saymak acayip guzel.. bana ugur getirdin gecen ay.. insallah oyle de devam eder.. Yrim ben onuuu annesiii.. tatlim benim yaa yatiyorr ne guzell.. insallah hersye cok guzel devam eder..
anasina yigenlerine herşey alır iki hafta önce gittiğimizde 3yigeninede koca uc poset hediye aldik hepsine ayrı ayri kiyafet ayri ayri ikişer oyuncak
alyansim oncedende sıkıyordu canım hamilelikle ilgili değil kilo aldım mi bilmiyorum kilo önemli değil fazla....
çok da mantıklıymış isteğin ama parmagını şimdiden sıkıyorsa ilerleyen aylarda napcaksın? kilo almaya başladın mı sen, bak ilk üç ay tek başınaymış gibi ama dengeli beslenecemişsin ve kilo almayacakmışsın, 4. aydan sonra kilo almalar başlıcakmış.
benim görümcem jinekolog ordan biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?