Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar ben bugün adet oldum bugün ayın 26'sı ve ben geçen ayın 15'inde adet gördüm. Sizce gebeliğe engel midir bu ? Ve ne yapmam gerek.. :44::44::44::44::44:

İnşallah canım. gelmezse bugün yarın sabah değil de öteki sabah yaparım inşallah. çünkü yumyumdan tam emin olamıyorum senin de mi bat yaklaştı canım. ne zaman??
hayırlı haberlerle inşallah kuzummm

Insallah bitanem bekliyorum guzel haberlerini... Benim bat 5 aralik diyorum ben ama tam emin degilim tabi hayirlisi atesimi takip ediyorum.. bu aralar guzel gidiyozz.. bakalimmm..
monbebem senden güzel haberl alırız bu ay sanki bana öyle geldi

Bebisim senin minikin ayaklarını yrim ben

Sahalara inmissjn harika bende sahalardaydim ohhh yandanyandan

Hakkaten odunmus sanki yabanciya alıyo

gamzemmmmm sahalara indim hayatımıza renk geldi

enişte işi biliyooooooooooooooooooooo

Canim o zaman bence doktoru dinle.. benimde doktorum bana korun deseydin korunurdum... kocam hayir korunmiycaksin demesine ragmen.. hayirlisi bakalim.. hem bir ay cabuk gecer.. hersey yerine otursun.. bi adet ol sonra bak benim cok karisti..

bende öyle yapcam kuzum cute de bekle dedi ben beklicem bakalım hayırlısı..

bende kızıyorum canım ama önceden takmiodim ama bugün söyledikleri oturdu içine yaa

Kasimda benim icin hayirloydi canim esimin dogum guni tanisma yil donumumuz sewfililik yil donumumuz hep kasim bebeimde kasimda geldi ama sonu husran oldu insallah senin oyle olmicak hayatim

valla cnm başta öyle alıştırmadın ya böyleee gider bu iş. ben en başından söyledim babamın evinde 40 çift ayakkabım varsa burda da 40 olacak, alışverişe 1000 lira harcıyosam burda da öyle olacak. herkes aaaaaaa niye öyle diyosun falan dedi ama bence çok mantıklı. babamın evinde aldıklarımı burda alamazsam mutsuz olurum, kocama da yansır bu mutsuzluk...ayrıca eşimin alabilecek gücü varken niye aldırmayacam, parasını ben çatır çatır yemezsem yedirecek birini bulur bu erkekler. Şimdi alabiliyor çok şükür alsın, yarın öbür gün başımıza bişi gelse durumumuz bozulsa zaten alamam, eksikliğini hissedemem şimdiden bişeylerin. şimdi sen de bi silkelen de gücünün yettiklerini almaya alıştır, gücü yetmese tamam derim de bi yüzük alabilir çalışıyo sonuçta...

Ohh iyiymis jinekolog gorumce.
Yakasina yapis birakmaa :))

yaa sorma karı koca jinekologlar ama eşimle araları bozuldu, görüşmüyoruz şu an, en cok da o gücüme gidiyor, kadın infertilite konusunda amerikada post doktora yapmış biz burda ovulasyon testiydi, yum yum takibiydi debeleniyoruz.

fazlasını zaten beklemiyorum zaten bi yüzük alabilecek gücüde var zaten...olmassa demem ki o kadar vicdansiz değilim en baştan öyle alışmadı böyle gidiyor evliligimizin ilk dönemleri coj sıkıntı çektik ama bitti şükür hic bisey istemedim aldirmadim borcumuz var die bi şey alırken on kere düşündüm ama yaranamadim iste

anasina yigenlerine herşey alır iki hafta önce gittiğimizde 3yigeninede koca uc poset hediye aldik hepsine ayrı ayri kiyafet ayri ayri ikişer oyuncak bana gelince yoook bisey
O yuzden dedim canim.Sen kisarsin keseni dusunursun ama baska seylere gelince o kismaz alirrBenim esimde ailesine ivir zivir alir hep.ailesi kismaz hic ozel harcamalarini.Kv spora gider, kv evine temizlikci alir.ne is yapiyosa evdeO yuzden ben hic kismiyorum aliyorum walla.

yok cnm, kocişim düşüncelidir, sürpriz yapar...

Kasimda benim icin hayirloydi canim esimin dogum guni tanisma yil donumumuz sewfililik yil donumumuz hep kasim bebeimde kasimda geldi ama sonu husran oldu insallah senin oyle olmicak hayatim

bebeğim sen bir kez hamiş kaldın ya tekrar olacak hem de çok kısa bi zaman sonra, içime dogdu...inşallahhh sıkıntısız atlatacam önümüzdeki 2 haftayı...

opte basina koy canim esini

iyi de ben pısırık bi kız olsam sanki o da bu kadar düşünceli olabilir. biraz da bende bitiyo iş bebeğim.

inşallah bebiş olur canım.. kırmızılarrr gelmezzzzzz..
bebiş nasıl bebişşşşş anlat bakalım hissediyormusun onu sen deneyimlisinnnn

benim içinde ocak önemli kızlar doğum günüm 16si ;aralık 15 de adet olursam eğer ve sonrasında hamile olursam en büyük hediyem olcak.. dua edin nolurr

hicranım minikbebişim haklı ya aklıma ne geldi biliyormusun acaba söyleyiş tarzın mı yanlış yani biraz nazlanarak biraz bebeği öne sürerek hareket etmek lazım kilo aldım alyansım olmuyor... takmıcam kocam haberin olsun desin...

Inşallah cnmm dualarinizi ihtiyacim var dua edinde inşallah bebeğim benimledir

dualarımız seninle bebeğimmmmmm inşallah güzel haber vercen bize kukuşummm

Allah bozmasın yaa... aranıza birileri de girmesin... hep mutlu olun

Dualarimiz seninle hayatim insallah

Inşallah kukusum inşallah. Çok sağolun

monbebem senden güzel haberl alırız bu ay sanki bana öyle geliyo.

Insallah kuzummm.. dualarinizi eksik etmeyin..

Yaa kizlar suan wcde peceteye.. egg gibi akintilar geldi..(ama yumurtladim bitti) ve idrarimda beyaz seyler ucusuyoo.. (gecen ay gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…