hayırlı haberlerle inşallah kuzummmİnşallah canım. gelmezse bugün yarın sabah değil de öteki sabah yaparım inşallah. çünkü yumyumdan tam emin olamıyorumsenin de mi bat yaklaştı canım. ne zaman??
monbebem senden güzel haberl alırız bu ay sanki bana öyle geldiInsallah bitanem bekliyorum guzel haberlerini... Benim bat 5 aralik diyorum ben ama tam emin degilim tabi hayirlisi atesimi takip ediyorum.. bu aralar guzel gidiyozz.. bakalimmm..
Bebisim senin minikin ayaklarını yrim ben
Sahalara inmissjn harika bende sahalardaydim ohhh yandanyandan
Hakkaten odunmus sanki yabanciya alıyo
enişte işi biliyoooooooooooooooooooooo zaman ben bu adamı döverim yani kusura bakma da...çok katı o zaman senin eşin. benimkinin de arada odunlukları olur ama özel günlerimizi es geçmez sürprizler yapar. epilasyon aleti alacaktım geçenlerde, benimki sonra alırsın diyip duruyo dedim delirdin herhalde niye sonra alacam bugün almaya gidiyorum, bi baktım eve kargo geldi gitmiş almış en kalitelisini.
Canim o zaman bence doktoru dinle.. benimde doktorum bana korun deseydin korunurdum... kocam hayir korunmiycaksin demesine ragmen.. hayirlisi bakalim.. hem bir ay cabuk gecer.. hersey yerine otursun.. bi adet ol sonra bak benim cok karisti..
bende kızıyorum canım ama önceden takmiodim ama bugün söyledikleri oturdu içine yaa
Gamze teyzesi sen gördün mü bebişin son fotosunu :) keyifli sıpa benimki :)
en güzelini düşünmüşsün cnm...
Gamze ben de çok seviyorum o kolyeleri, yaptırabilirim ben de...bilekliği de hoş olabilir aslında...
inşallah cnm inşallahhhhh, Rabbim sağlık sıhhat versin de...evet yaa birlikte sayalım, Aralık ayı benim için çok uğurlu bi ay, 2 aralıkta sözlendim, 14 aralıkta nişanlandım, 17 aralık d.günüm, 24 aralık eşimle tanıştığımız gün. İnşallahhhh sizlere de çok uğurlu gelir...
katı değilde okuz canim yaaa incelik nedir bilmez odun geldi odun gidiyor gecen çiçek mevzusu gecti bi buket 35-40lira diyo ben buket mi istedim tek dal çiçek yeter ama sende bu odunluk olduğu sürece güç bisey beklemiyorum dedim
inssss gelmez canım
inşallah bebiş olur canım.. kırmızılarrr gelmezzzzzz..
Ohh iyiymis jinekolog gorumce.
Yakasina yapis birakmaa :))
fazlasını zaten beklemiyorum zaten bi yüzük alabilecek gücüde var zaten...olmassa demem ki o kadar vicdansiz değilim en baştan öyle alışmadı böyle gidiyor evliligimizin ilk dönemleri coj sıkıntı çektik ama bitti şükür hic bisey istemedim aldirmadim borcumuz var die bi şey alırken on kere düşündüm ama yaranamadim iste
O yuzden dedim canim.Sen kisarsin keseni dusunursun ama baska seylere gelince o kismaz alirrBenim esimde ailesine ivir zivir alir hep.ailesi kismaz hic ozel harcamalarini.Kv spora gider, kv evine temizlikci alir.ne is yapiyosa evdeO yuzden ben hic kismiyorum aliyorum walla.anasina yigenlerine herşey alır iki hafta önce gittiğimizde 3yigeninede koca uc poset hediye aldik hepsine ayrı ayri kiyafet ayri ayri ikişer oyuncakbana gelince yoook bisey
hayırlı haberlerle inşallah kuzummm
monbebem senden güzel haberl alırız bu ay sanki bana öyle geldi
gamzemmmmm sahalara indim hayatımıza renk geldi
enişte işi biliyooooooooooooooooooooo
bende öyle yapcam kuzum cute de bekle dedi ben beklicem bakalım hayırlısı..
Kasimda benim icin hayirloydi canim esimin dogum guni tanisma yil donumumuz sewfililik yil donumumuz hep kasim bebeimde kasimda geldi ama sonu husran oldu insallah senin oyle olmicak hayatim
opte basina koy canim esini
bebiş nasıl bebişşşşş anlat bakalım hissediyormusun onu sen deneyimlisinnnninşallah bebiş olur canım.. kırmızılarrr gelmezzzzzz..
benim içinde ocak önemli kızlar doğum günüm 16si ;aralık 15 de adet olursam eğer ve sonrasında hamile olursam en büyük hediyem olcak.. dua edin nolurrKasimda benim icin hayirloydi canim esimin dogum guni tanisma yil donumumuz sewfililik yil donumumuz hep kasim bebeimde kasimda geldi ama sonu husran oldu insallah senin oyle olmicak hayatim
valla cnm başta öyle alıştırmadın ya böyleee gider bu iş. ben en başından söyledim babamın evinde 40 çift ayakkabım varsa burda da 40 olacak, alışverişe 1000 lira harcıyosam burda da öyle olacak. herkes aaaaaaa niye öyle diyosun falan dedi ama bence çok mantıklı. babamın evinde aldıklarımı burda alamazsam mutsuz olurum, kocama da yansır bu mutsuzluk...ayrıca eşimin alabilecek gücü varken niye aldırmayacam, parasını ben çatır çatır yemezsem yedirecek birini bulur bu erkekler. Şimdi alabiliyor çok şükür alsın, yarın öbür gün başımıza bişi gelse durumumuz bozulsa zaten alamam, eksikliğini hissedemem şimdiden bişeylerin. şimdi sen de bi silkelen de gücünün yettiklerini almaya alıştır, gücü yetmese tamam derim de bi yüzük alabilir çalışıyo sonuçta...
Inşallah cnmm dualarinizi ihtiyacim var dua edinde inşallah bebeğim benimledir
eltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana
yok cnm, kocişim düşüncelidir, sürpriz yapar...
bebeğim sen bir kez hamiş kaldın ya tekrar olacak hem de çok kısa bi zaman sonra, içime dogdu...inşallahhh sıkıntısız atlatacam önümüzdeki 2 haftayı...
iyi de ben pısırık bi kız olsam sanki o da bu kadar düşünceli olabilir. biraz da bende bitiyo iş bebeğim.
bebiş nasıl bebişşşşş anlat bakalım hissediyormusun onu sen deneyimlisinnnn
benim içinde ocak önemli kızlar doğum günüm 16si ;aralık 15 de adet olursam eğer ve sonrasında hamile olursam en büyük hediyem olcak.. dua edin nolurr
hicranım minikbebişim haklı ya aklıma ne geldi biliyormusun acaba söyleyiş tarzın mı yanlış yani biraz nazlanarak biraz bebeği öne sürerek hareket etmek lazım kilo aldım alyansım olmuyor... takmıcam kocam haberin olsun desin...
dualarımız seninle bebeğimmmmmm inşallah güzel haber vercen bize kukuşummm
bebiş nasıl bebişşşşş anlat bakalım hissediyormusun onu sen deneyimlisinnnn
benim içinde ocak önemli kızlar doğum günüm 16si ;aralık 15 de adet olursam eğer ve sonrasında hamile olursam en büyük hediyem olcak.. dua edin nolurr
hicranım minikbebişim haklı ya aklıma ne geldi biliyormusun acaba söyleyiş tarzın mı yanlış yani biraz nazlanarak biraz bebeği öne sürerek hareket etmek lazım kilo aldım alyansım olmuyor... takmıcam kocam haberin olsun desin...
dualarımız seninle bebeğimmmmmm inşallah güzel haber vercen bize kukuşummm
monbebem senden güzel haberl alırız bu ay sanki bana öyle geliyo.
kuzum alyansimin dar geldigini biliyor zaten daha önce sorun olmuştu takarken cikarirken zorlandigimi görüyor sabah gayet nazik söyledim sesini yukseltmeye ne gerek vardı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?