Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bende nılufer ataevlerde. bızımde bı akraba Esentepe tıp merkezınde doğum yaptı hatta cocugunada doktorun ısmını verdı belkı ona gıdebılırız bızde

o zaman bana da söyleyebilir misin sana zahmet. adet tarihlerime göre yumurtlama zamanımı

8 eylül
15 ağustos
19 temmuz

afferin kız. gözün aydın ayrıca

Yani bu ayda mi bebek zor diyosun cute..

Seninki o zaman baska birsey canim.. baya dokulmus..
Bilmiyorum walla canım ya, doktoruma söylemiştim, normal dedi, vitamin yazmıştı. Onu kullanınca biraz daha azaldı ama yine de çok dökülüyordu. Şimdi azaldı baya dökülmesi.

selam kızlarrrr.. geçmişi hiç okumadım yazmışsınız da yazmışsınız :) özledim sizi beee...ne var ne yok var mı gelişmeler

Bilmiyorum walla canım ya, doktoruma söylemiştim, normal dedi, vitamin yazmıştı. Onu kullanınca biraz daha azaldı ama yine de çok dökülüyordu. Şimdi azaldı baya dökülmesi.

benimde dokulurdude haptan dogum kontrol hapindan senin ki niye bu kadar dokuluyo.. normal degil.

selam kızlarrrr.. geçmişi hiç okumadım yazmışsınız da yazmışsınız :) özledim sizi beee...ne var ne yok var mı gelişmeler

Hg canim bosver okuma çünkü cok uzun baya bi zamanini alir bizde hersey ayni mikmik yumyum spos 3lusu arasinda dönüyoruz sende ne var neyok

evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(

Düşünme bunlari kendine ya varsa diye pay çıkarma ruhen kendini adet gelcekmis gibi hazırla sen acaba dedikce iyice gecikir

evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(

aklına gebelıgınıı getırmeee belırtılerede takılma aklından çıkar hıc düşünme regl olcakmısın gıbı dusun regl olursun sonra uuzulursun ümitlenme yanı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…