yaa kuaförüm de öyle diyor ama bende tam tersi oldu yeminle, bebek beim bütün vitaminlerimi çekti emdi sanki, hamile kaldığım anda su gibi aktı resmen saçlarım. Banyodan sonra dökülen saçlarımı küvetin kenarında unutmuşum, eşim görmüş de çıtçıtlarını burda unutmuşsun aşkım diyo, düşün yani o kadar çok dökülüyordu :26:
ben kestel taraflarında oturuyorum canım, ama iyi bir doktor olduktan sonra yeri çok önemli değil. Mudanya yolu üzerinde bi doktor varmış, ama hastanede çalışmıyor, kendi muayenehanesi var, rentıp acıbadem ve jimerde doğum yaptırıyor. Doç.Dr.Murat Arslan, şu aralar yoğun şekilde ona eğilimim var ya da Jimerde Aylin Akşan. Daha karar veremedim canım ya:26: Sen nerelerde oturuyorsun?
değişiklik iyidir iyi
cnm bn yozgatta dglm ankaradaym
biliyrm cnm. o siteler genel yaziyor ve yaniktici oluyrlar. ben o hesaplaycilara da guvenmem.
ben baska yerlerden ve kitaplardan da baktim. hatta daha yeni okudum. 12-14 gun arasi degisiyor luteal faz. hatta ben yumurtlarim 12-13. gun de de adet olurum. hic 14. gunde olmadim.
10-16 gunde genelleme yapikiyr. hatta bir kadinin farkli adet donemlerinde bu sure degisken olabilir diyr. cidden de oyle. benim 11-12-13 gibi degisken oluyr son 1 yildir.
Giciklar iste.. napican.. benide sinir ediyorlar yaa..
benim kociste hic gitmez gormez yani zorla.. fazla durmaz.. yeni adet cikardi bence annesini fikri..
o kadin varya beni bir sinir bir sinir ediyo allah'im.. babasida.. hep isleri dusunce beni ararlar.. vallahi gecen manti yapiyor arkadaslariyla bizide cagirdi yemege neyse gitik gene bebek konusuluyo gene isim gene havalar.. sonra bana diyo ki yarin gel sarma yapicaz.. bende tamam dedim.. ertesi gunde gitmedim.. gitmek istemedim misafirimde gelcekti.. cumartesi temizlik var alisveris var dinlemenk var sanki bilmiyo.. bu arada eltimi aramaz boyle seyler icin sadece beni getir gotur yapicam yaa.. (calistigim halde eltim oturur evde)
vallahi gitmedim
KUSMUS ...cok sevindim..
ozaman daha 4 gunum var yanıı of nasıl gececek bu gunler ama yınede az bı hayalet cızgıde olurdu bence olsaydı kesın bos benım gobısım =(
Bilmiyorum walla canım ya, doktoruma söylemiştim, normal dedi, vitamin yazmıştı. Onu kullanınca biraz daha azaldı ama yine de çok dökülüyordu. Şimdi azaldı baya dökülmesi.Yani bu ayda mi bebek zor diyosun cute..
Seninki o zaman baska birsey canim.. baya dokulmus..
afferin kız. gözün aydın ayrıca
hmm anldm canım beklemekden baska bı cagrem yok akıntım var sanıyorumkı kırmızılar geldı ama normal akıntı gelıyo heran tetıkdeyım anlıyacagın =)
Bilmiyorum walla canım ya, doktoruma söylemiştim, normal dedi, vitamin yazmıştı. Onu kullanınca biraz daha azaldı ama yine de çok dökülüyordu. Şimdi azaldı baya dökülmesi.
keske boyle olmasa.. ama hersey karsilikli..
selam kızlarrrr.. geçmişi hiç okumadım yazmışsınız da yazmışsınız :) özledim sizi beee...ne var ne yok var mı gelişmeler
evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(akıntı geliyorsa adet de gelebilir. benim öyle oluyor canım
e yani başka yol bırakmıyorlar ki
biliyorum canim.. ama ben koyumu ozledim seninlede zaar elaamm heeaa diye konusunca aklima geldi..
evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(
hmm anladm canım bakalım hayrlısı ıns tutunur bebısın sana az kalmıs batına senınde 10 gunden dusduysen =)ben ilaç kullandığım için dün dr kan verdim reglime 6 gün var dedim dr çıkmaz dedi ki çıkmadı da benim bat 24
evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(
hc kmse sarkımı begenmdıbda sarkı yapmcammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?