yok bebeğim ya bişey yok yolda
canım akşam regl olmuş iyiymiş ama sana yazıyorum beni görmedin mi nasılsın
Ayyy neyse biraz açıldı kızçeler öpüyorum toplantı bitince sizinleyim
Gelmis seninki cnm
Iyi olmana sevindimmm
Iciliyor cnm regliykende
evet haklısın, ben şu işi bir araştırayım.. sen de bir şey bulursan haber ver tamam mı
Benim iki gundur batmalarim cogaldi kramp gibi,kanamam falan yok hic. Randevumuz 21aralikta..
Sizce bugun bi doktora gideyim mi? Yoksa bos yere evham yapmayip kendimi sakinlestireyim mi?
Cok kotuu ya hep ilkindeki gibi olacak diye korkuyorum. Ama herhafta da ultrason giremem ki(
Bende kaynimla problem yasadim konusmuyo benle haspammm.cok ta tinnn
Yapalim kiz walla dovesim varr
evet canım geldiler. teşekkür ederim
canım benim panikleme dua et ama bence git ya sonuçta geçmiş düşüklerin var senin.. tedbir bizden gerisi Allahtan..
Benim iki gundur batmalarim cogaldi kramp gibi,kanamam falan yok hic. Randevumuz 21aralikta..
Sizce bugun bi doktora gideyim mi? Yoksa bos yere evham yapmayip kendimi sakinlestireyim mi?
Cok kotuu ya hep ilkindeki gibi olacak diye korkuyorum. Ama herhafta da ultrason giremem ki(
zaman zaman bende de oluyo, kanaman lekelenmen yoksa panikleme...rahim genişliyor sonuçta, bebek yerleşiyor. hatta bende de geçen hafta oldu, kasıktan ziyade göbeğime doğru yayılan ağrılarım var dedim bunlar normal dedi. eger iyice artarsa gidersin doktora bence
hissetmeye başladın mı bebişi merak ettim. hafif hareketlerini filan?
zaman zaman bende de oluyo, kanaman lekelenmen yoksa panikleme...rahim genişliyor sonuçta, bebek yerleşiyor. hatta bende de geçen hafta oldu, kasıktan ziyade göbeğime doğru yayılan ağrılarım var dedim bunlar normal dedi. eger iyice artarsa gidersin doktora bence
sanki biraz biraz hissetmeye başladım. sen hissedebileceğimi söylemesen dikkat etmezdim doktorlar 14. haftadan sonra diyo ya...çok teşekkür ederim yaa, sayende iletişim kurabiliyorum minişimle. sen de hissediyosun di mi cnm? geçen annem de ben hamile olduğumu anında hissederdim o pıtpıtlarla diyodu.
Sagol canim bende beklemeye karar verdim biseylerle mesgul olayim kafam dagilsinn.aynen gobegime dogru da var. Bnm bu gunler ikinci regl donemim sanirim onun da etkisi var. Su 3ayi bi bitirseydik:26:
sanki biraz biraz hissetmeye başladım. sen hissedebileceğimi söylemesen dikkat etmezdim doktorlar 14. haftadan sonra diyo ya...çok teşekkür ederim yaa, sayende iletişim kurabiliyorum minişimle. sen de hissediyosun di mi cnm? geçen annem de ben hamile olduğumu anında hissederdim o pıtpıtlarla diyodu.
Yaaa basladin mi kizz nasi bisey hissediyosunuzzz ayy cok heycanliii:122:
Biraz abartiyorum galiba deniz yaa( simdi gitsem haftay yine isticem sonu yokki bunun. Bi kac gun kendimi tutayim dayanamazsam giderim. Kanama lekelenme falan yok zaten. Ayy hamile kalmakla bitmiyor bu kotu tecrubemizden dolayi hep bu his olacak sanirimm (
kızlar günaydın size bir sorum olacak bilenler lütfen cevaplasın bu ay yumoş takibi yaptırdım 5 gün 1 er tane klomen kullandım 12.gün solumda 21 mm yumoş vardı pazartesi günü yani doktor cumartesi gel çatlamışmı bakalım dedi ama ben ovü testi yapıyorum çatlamadı henüz cumartesi çatlamamışsa eğer doktor iğne verir muhtemelen benim merak ettiğim geç kalmış olurmuyum çünkü yumurta gerekli boyuta gelmiş ve üstünden 6 gün geçmiş olacak..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?