Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok bebeğim ya bişey yok yolda

canım akşam regl olmuş iyiymiş ama sana yazıyorum beni görmedin mi nasılsın

Ayyy neyse biraz açıldı kızçeler öpüyorum toplantı bitince sizinleyim

canım benim bana alıntı iletisi gelmiyo günlerdir.. kusura bakma.. ders arasında bakıyorum ama gözümden kaçıyo demekki ileti olmayınca anlamadım onuda niye gelmiyosa.. ne yazmıştın canım?

evet haklısın, ben şu işi bir araştırayım.. sen de bir şey bulursan haber ver tamam mı

Tamam canim ya sen de haber ver bana. Hayatımda böyle bi değişikliğe çok ihtiyacım var benim, yoksa depresyonlardan depresyon begenicem valla (

Selam kızlar, günaydınlar hepinize
Özlüyorum hepinizi ama gelemiyorum iş yoğunluğundan
Yoğunluğu atlatıp gelicem inşallah, kendinize iyi bakın şimdilik

aklında soru işareti kalacağına git bence erken teşhis her zaman iyidir... ultrasonun bebeğine bi zararı olmaz bence ihmal etme hemen git....

Bende kaynimla problem yasadim konusmuyo benle haspammm.cok ta tinnn
Yapalim kiz walla dovesim varr

ay evet cnm dün yazmışsın gördüm, amannnnnnn konuşmasınnnn o konuşmayınca bi yerin mi eksiliyo :) kv'yi istemediğim için görümceler falan da bana tepkili, ohhhhhh bi rahatım ki kafamı dinledim valla...

canım benim panikleme dua et ama bence git ya sonuçta geçmiş düşüklerin var senin.. tedbir bizden gerisi Allahtan..

Biraz abartiyorum galiba deniz yaa ( simdi gitsem haftay yine isticem sonu yokki bunun. Bi kac gun kendimi tutayim dayanamazsam giderim. Kanama lekelenme falan yok zaten. Ayy hamile kalmakla bitmiyor bu kotu tecrubemizden dolayi hep bu his olacak sanirimm (

zaman zaman bende de oluyo, kanaman lekelenmen yoksa panikleme...rahim genişliyor sonuçta, bebek yerleşiyor. hatta bende de geçen hafta oldu, kasıktan ziyade göbeğime doğru yayılan ağrılarım var dedim bunlar normal dedi. eger iyice artarsa gidersin doktora bence

hissetmeye başladın mı bebişi merak ettim. hafif hareketlerini filan?

hissetmeye başladın mı bebişi merak ettim. hafif hareketlerini filan?

sanki biraz biraz hissetmeye başladım. sen hissedebileceğimi söylemesen dikkat etmezdim doktorlar 14. haftadan sonra diyo ya...çok teşekkür ederim yaa, sayende iletişim kurabiliyorum minişimle. sen de hissediyosun di mi cnm? geçen annem de ben hamile olduğumu anında hissederdim o pıtpıtlarla diyodu.

kızlar günaydın size bir sorum olacak bilenler lütfen cevaplasın bu ay yumoş takibi yaptırdım 5 gün 1 er tane klomen kullandım 12.gün solumda 21 mm yumoş vardı pazartesi günü yani doktor cumartesi gel çatlamışmı bakalım dedi ama ben ovü testi yapıyorum çatlamadı henüz cumartesi çatlamamışsa eğer doktor iğne verir muhtemelen benim merak ettiğim geç kalmış olurmuyum çünkü yumurta gerekli boyuta gelmiş ve üstünden 6 gün geçmiş olacak..(

Sagol canim bende beklemeye karar verdim biseylerle mesgul olayim kafam dagilsinn.aynen gobegime dogru da var. Bnm bu gunler ikinci regl donemim sanirim onun da etkisi var. Su 3ayi bi bitirseydik:26:

Yaaa basladin mi kizz nasi bisey hissediyosunuzzz ayy cok heycanliii:122:

Sagol canim bende beklemeye karar verdim biseylerle mesgul olayim kafam dagilsinn.aynen gobegime dogru da var. Bnm bu gunler ikinci regl donemim sanirim onun da etkisi var. Su 3ayi bi bitirseydik:26:

eee tamam işte mens dönemin olduğu içindir muhtemelen. ben ağrım var diyince doktorum direkt mens dönemin mi dedi. endişelenme, eger çok fazla artarsa akşam gider acilde hemogram baktırırsın, değerlerin normalse herhangi bi risk yoktur zaten.

günaydın yazmayı unutmuşum ya GÜNAYDIN dr lar öyle diyorlar ama ben biraz aşağıdayken daha net vurduğunu anlıyordum. şimdi yukarıya çıktı hissediyorum. eskiden penguen gibi yürüyordum demiştim ya şimdi daha hızlı yürüyebiliyorum ve bu yüzden yukarıya çıktığını anladım. kendini dinlersen vücudunda olanları daha net duyabilirsin canım.. gazın dönmesi farklı vücutta bebişin oynaması çok farklı tabi bunları zamanla daha iyi anlayacaksın..

Yaaa basladin mi kizz nasi bisey hissediyosunuzzz ayy cok heycanliii:122:

ben de bu hafta hissetmeye başladım, nasıl tarif edeyim ki şimdi...ya senin 8.haftan sanırım, şimdi hissedebilir misin bilmiyorum da yattığın zaman elini koy karnına kasıklarına sanki minik pıtpıtlar var gibi...arada yap bakalım hissedebilecek misin

aynen öyle canım.. inna test yapsam positif olsa.. sevinemicem.. inanmıcam.. taki canlı canlı görünene kadar :) ama ben hamileyim tamam mı.. öyle hissediyorum öyle olmasını istiyorum

Gerekli olgunluga geldikten 1-2gun sonra catliyor diye biliyorum cnm.
Doktorun hafta ici catlayacagini dusunup cumartesi gel demistir.
Sen degerlendir bugunlerini.
Ben 13.gunumde gitmistim gecen ay , catlamak uzere olan folikulun var dedi ve ben igne istedim.ayni gun igne vurdu ve 1-2 gune catlar dedi.
3 gun sonra da kontrole gittim catlamis dedi.

Günaydın canlarimmmmmm :124::124::124::124::124: galiba ilk asermemizi yasadik bu kadar erken olur mu bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…