Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg canim bosver okuma çünkü cok uzun baya bi zamanini alir bizde hersey ayni mikmik yumyum spos 3lusu arasinda dönüyoruz sende ne var neyok

ya benim bugün 10. günüm ama çok ıslağım galiba erken yumurtlayacağım ateşimi ölçüyorum mik mike son hız devam... bu arada lida ile yazıştık adeti bir gün gecikmiş test yapınca yazacak biraz canı sıkkın.. geri kalan herşey bildiğin gibi be canım

evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(

ya sen işaretlere falan takılma kafayı yersin sonra. kasma kasma kasma kasmadan da olur işler
gel burda muhabbete takıl kaynananı çekiştir, yumyum da mikmik de konuş işte

Sen mikmiki ohmal etme canım basla calismaya Lida stres yaptigi icin gecikiyo adeti biran önce gelir ins da rahat eder yaa

aklına gebelıgınıı getırmeee belırtılerede takılma aklından çıkar hıc düşünme regl olcakmısın gıbı dusun regl olursun sonra uuzulursun ümitlenme yanı canım

evet canım oyle yapırum genelde ama yınede aklıma seytan sokuyo ıste ama hıc umıdım yok benımde zaten ozaman sımdıden aglıyım ben regl oldum dıye

ya sen işaretlere falan takılma kafayı yersin sonra. kasma kasma kasma kasmadan da olur işler
gel burda muhabbete takıl kaynananı çekiştir, yumyum da mikmik de konuş işte

ayy dıltekın yaaa guldurdun benı gecen zaten kocısım de alısmıs soruyo bana kırmıılar geldımı dıyo oda benım yuzumden donustu bıze =)

evet canım oyle yapırum genelde ama yınede aklıma seytan sokuyo ıste ama hıc umıdım yok benımde zaten ozaman sımdıden aglıyım ben regl oldum dıye

ağlamakta yok canımm vardır zamanı hayırlı zamanda hayırlı evlat ınsallah. rabbım zamanını belırlemıstır bebıslerde zamanı gelınce gelıcekler ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…