Hg canim bosver okuma çünkü cok uzun baya bi zamanini alir bizde hersey ayni mikmik yumyum spos 3lusu arasinda dönüyoruz sende ne var neyok
Düşünme bunlari kendine ya varsa diye pay çıkarma ruhen kendini adet gelcekmis gibi hazırla sen acaba dedikce iyice gecikir
inşallah kırmızıları görmemde kocişime evlilik yıl dönümü hediyem olur :124:
hııııııı bnde dedm acep yozgat tamı sanıyo
evet canım aynen bende oyle oluyrm genelde kuru olunurmus ama bende pek kuruluk olmuyo akıntı yogun oluyo sonrada gelıyo gelen. ama akıntının gelmesıde gebelık ısaretı dıyolar ne bılım ya off cok zorr =(
ya benim bugün 10. günüm ama çok ıslağım galiba erken yumurtlayacağım ateşimi ölçüyorum mik mike son hız devam... bu arada lida ile yazıştık adeti bir gün gecikmiş test yapınca yazacak biraz canı sıkkın.. geri kalan herşey bildiğin gibi be canım
yok kiz.. ankarinin baglarindasin iste..
kiz sarkini begendim yaa..
yok kiz.. ankarinin baglarindasin iste..
kiz sarkini begendim yaa..
hc kmse sarkımı begenmdıbda sarkı yapmcammmmmm
aklına gebelıgınıı getırmeee belırtılerede takılma aklından çıkar hıc düşünme regl olcakmısın gıbı dusun regl olursun sonra uuzulursun ümitlenme yanı canım
hc kmse sarkımı begenmdıbda sarkı yapmcammmmmm
elaaaaaaaaaaam yeni bestelerini bekliyoruz tatlım ya aşkolsun hep dilimizde senin satırlar :))
Sen mikmiki ohmal etme canım basla calismaya Lida stres yaptigi icin gecikiyo adeti biran önce gelir ins da rahat eder yaa
ya sen işaretlere falan takılma kafayı yersin sonra. kasma kasma kasma kasmadan da olur işler
gel burda muhabbete takılkaynananı çekiştir, yumyum da mikmik de konuş işte
neden? ben çoooook beğndimmmm.. gamze de öyle. asıl benimki arada kaynadı. sen bilem görmedin
evet canım oyle yapırum genelde ama yınede aklıma seytan sokuyo ıste ama hıc umıdım yok benımde zaten ozaman sımdıden aglıyım ben regl oldum dıye
Senin sarkini begenmeyeni gebertirim senin ve artik dilketinin besteleriyle cosuyoruz mikmikmik
evet canım oyle yapırum genelde ama yınede aklıma seytan sokuyo ıste ama hıc umıdım yok benımde zaten ozaman sımdıden aglıyım ben regl oldum dıye
Hayir beee ağlamak yok zamani vardir dua et bolbol Allahim verdikten sonra almasin diye çünkü oylesi daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?