- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
günaydın yazmayı unutmuşum yaGÜNAYDIN dr lar öyle diyorlar ama ben biraz aşağıdayken daha net vurduğunu anlıyordum. şimdi yukarıya çıktı hissediyorum. eskiden penguen gibi yürüyordum demiştim ya şimdi daha hızlı yürüyebiliyorum ve bu yüzden yukarıya çıktığını anladım. kendini dinlersen vücudunda olanları daha net duyabilirsin canım.. gazın dönmesi farklı vücutta bebişin oynaması çok farklı tabi bunları zamanla daha iyi anlayacaksın..
Günaydın canlarimmmmmm :124::124::124::124::124: galiba ilk asermemizi yasadik bu kadar erken olur mu bilmiyorum da
bulunabilir canim kolay bisey de
bulunabilir canim kolay bisey deayy çok heyecanlı çok güzel ya
minik bebisim bugün nasılsın iyi gördüm seni
cnm gazı bilmem de damarlar genişlediği için hissediyosun o hareketleri diyolar ama ben hissediyorum yaaa...yengemle annem de kendini dinle hissedebilirsin diyodu. tarama testine az kaldı, ben şimdiden heyecan yaptım. ayyy çok heyecanlı senle aynı zamanda gelecek minişlerimiz birlikte büyütecez inşallahhh... kızın ne diyo kardeşinin cinsiyeti için bi tahmini var mı :)
Günaydın canlarimmmmmm :124::124::124::124::124: galiba ilk asermemizi yasadik bu kadar erken olur mu bilmiyorum da
canlarım derdim belirti konuşmak hiç degil.. ama biliyosunuz bu ay garip şekilde hamile gibi hissediyorum kendimi.. ben baş agrısı nasıl bişeydir bilmem.. ama bikaç gündür iki el tüm gücüyle başımı sıkıyo gibi agrılar vurup geçiyo.. sürekli bi karın agrım var geçmiyor resmen.. bunlar eşime üzüldügüm içinde olabilir...neyse sorum şu.. yumurtlamanın 8.günü yani cuma günü kanda test yaptırsam çıkar mı??? ne dersiniz inanın sabredecek halim yok benim..
bir iki gun daha beklesen canim yaa
minik bebisim bugün nasılsın iyi gördüm senikiss ben hiç kilo almamisim ya
canlarım derdim belirti konuşmak hiç degil.. ama biliyosunuz bu ay garip şekilde hamile gibi hissediyorum kendimi.. ben baş agrısı nasıl bişeydir bilmem.. ama bikaç gündür iki el tüm gücüyle başımı sıkıyo gibi agrılar vurup geçiyo.. sürekli bi karın agrım var geçmiyor resmen.. bunlar eşime üzüldügüm içinde olabilir...neyse sorum şu.. yumurtlamanın 8.günü yani cuma günü kanda test yaptırsam çıkar mı??? ne dersiniz inanın sabredecek halim yok benim..
yumurtladığın günü biliyor musun?10.gün çıkar
köz patlican canim yaaa gece yaptik
cmt günü dr oluşan yumurtan catlamis mi die bakacaktir bence sen bu günleri degerlendir
bir iki gun daha beklesen canim yaakanina yazik degil miii
kızlar günaydın size bir sorum olacak bilenler lütfen cevaplasın bu ay yumoş takibi yaptırdım 5 gün 1 er tane klomen kullandım 12.gün solumda 21 mm yumoş vardı pazartesi günü yani doktor cumartesi gel çatlamışmı bakalım dedi ama ben ovü testi yapıyorum çatlamadı henüz cumartesi çatlamamışsa eğer doktor iğne verir muhtemelen benim merak ettiğim geç kalmış olurmuyum çünkü yumurta gerekli boyuta gelmiş ve üstünden 6 gün geçmiş olacak..( offfffffffffff
bende iyiyim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?