Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm gazı bilmem de damarlar genişlediği için hissediyosun o hareketleri diyolar ama ben hissediyorum yaaa...yengemle annem de kendini dinle hissedebilirsin diyodu. tarama testine az kaldı, ben şimdiden heyecan yaptım. ayyy çok heyecanlı senle aynı zamanda gelecek minişlerimiz birlikte büyütecez inşallahhh... kızın ne diyo kardeşinin cinsiyeti için bi tahmini var mı :)

Günaydın canlarimmmmmm :124::124::124::124::124: galiba ilk asermemizi yasadik bu kadar erken olur mu bilmiyorum da

ahh ahhh sen geç bilem kalmışsın canım yaaa ne aşerdin dicem canımız çeker mi bulabileceğimiz bir şey mi diye sormaktan vazgeçtim :18::18:

canlarım derdim belirti konuşmak hiç degil.. ama biliyosunuz bu ay garip şekilde hamile gibi hissediyorum kendimi.. ben baş agrısı nasıl bişeydir bilmem.. ama bikaç gündür iki el tüm gücüyle başımı sıkıyo gibi agrılar vurup geçiyo.. sürekli bi karın agrım var geçmiyor resmen.. bunlar eşime üzüldügüm içinde olabilir...neyse sorum şu.. yumurtlamanın 8.günü yani cuma günü kanda test yaptırsam çıkar mı??? ne dersiniz inanın sabredecek halim yok benim..

gazı öylesine örnek verdim canım.. hani farklılığı anlıyorsun demek için.. evet taramaya az kaldı. dün gece rüyamda tarama testini yaptım. ama cinsiyetini göremedim. kardeşim görmüş erkek olacak diye bağırıyordu. evet aynı zamanda doğum olacak. telefon elimizde gireriz artık doğuma yazarız kızlarr doğumdayız diye kızımla bebiş hakkında konuşmuyoruz ki.. sadece onu yapma onu yeme diyor.. bende üstüne gitmiyorum. zamana bıraktım bakalım..

yumurtladığın günü biliyor musun?10.gün çıkar

kızlar günaydın size bir sorum olacak bilenler lütfen cevaplasın bu ay yumoş takibi yaptırdım 5 gün 1 er tane klomen kullandım 12.gün solumda 21 mm yumoş vardı pazartesi günü yani doktor cumartesi gel çatlamışmı bakalım dedi ama ben ovü testi yapıyorum çatlamadı henüz cumartesi çatlamamışsa eğer doktor iğne verir muhtemelen benim merak ettiğim geç kalmış olurmuyum çünkü yumurta gerekli boyuta gelmiş ve üstünden 6 gün geçmiş olacak..( offfffffffffff

minik bebisim bugün nasılsın iyi gördüm seni kiss ben hiç kilo almamisim ya

iyiyim cnm sen nasılsın? daha dur bebişim, alırsın. gerçi ben tatilden döndükten sonra kilo almıştım, sonra da devam etti kilo alımım. ilk zamanlar psikolojim çok bozulmuştu biliyosun ama şimdi hiç takmıyorum cnm ne istiyosa yiyorum.

Cookkk sabirsizsinn canim yaa bi on gun gecseydi en azimdann

canım o yumoş artık kist olmuş olur.. eger çatlamamışsa.. çünkü 21 mm diyosun hergün 2 mm büyüse 6g ünde 33mm olacak ve kisttir artık o..inşallah çatlamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…