köz patlican canim yaaa gece yaptikins kimsenin canı çekmez
sen bilirsin canım 8.negatif çıkarsa üzülmeyeceksen yaptir
Benim icin daha erken zaten yaa:) bugun 9+0 oldukk. Ayy yine de cok heyecanlandim bi an once buyuyup tekme atsinlarrben de bu hafta hissetmeye başladım, nasıl tarif edeyim ki şimdi...ya senin 8.haftan sanırım, şimdi hissedebilir misin bilmiyorum da yattığın zaman elini koy karnına kasıklarına sanki minik pıtpıtlar var gibi...arada yap bakalım hissedebilecek misin
aynen öyle canım.. inna test yapsam positif olsa.. sevinemicem.. inanmıcam.. taki canlı canlı görünene kadar :) ama ben hamileyim tamam mı.. öyle hissediyorum öyle olmasını istiyorum
Cookkk sabirsizsinn canim yaa bi on gun gecseydi en azimdann
köz patlican canim yaaa gece yaptikins kimsenin canı çekmez
kolay canım sezonu açtık bakalım bundan sonra neler bekliyor:125:
güzel haberlerle dön ins canımKizlsr gunaydin hataneye gidicem simdi kontrole bakalim dr ne digcek
10.gün pazara geliyoayy çok haklısınız hepiniz ya saçmalıyorum farkındayım.. neyse bekleyelim bakalım :18: dua edin nolur ya bu ay ümitlerimi kırmasın Rabbim
gazı öylesine örnek verdim canım.. hani farklılığı anlıyorsun demek için.. evet taramaya az kaldı. dün gece rüyamda tarama testini yaptım. ama cinsiyetini göremedim. kardeşim görmüş erkek olacak diye bağırıyordu. evet aynı zamanda doğum olacak. telefon elimizde gireriz artık doğumayazarız kızlarr doğumdayız diye kızımla bebiş hakkında konuşmuyoruz ki.. sadece onu yapma onu yeme diyor.. bende üstüne gitmiyorum. zamana bıraktım bakalım..
bende iyiyim canım benimbenim gobus cıktı ben 3kilo faksam aldım diyordum çünkü düzenli yemeye de başladım demek ki şişkinlik
kolay canım sezonu açtık bakalım bundan sonra neler bekliyor:125:
kolay bir şeymiş sorun yok
Kizlsr gunaydin hataneye gidicem simdi kontrole bakalim dr ne digcek
günaydın günaydın hamişlerim ve hamiş olmayı bekleyen anne adaylarım canlarım.size kokulu kokulu öpücükler yolluyoruuum:)seda sayan gibi hissettim kendimi9:9
ben bayilmamda iste bebis istedi
sen bilirsin canım 8.negatif çıkarsa üzülmeyeceksen yaptir
Benim icin daha erken zaten yaa:) bugun 9+0 oldukk. Ayy yine de cok heyecanlandim bi an once buyuyup tekme atsinlarr
Bnde oyle hissediyorum sen hamilesinn) Allah gonlundekini versin canimmm. İnsallah bu ay versinn
bulantimda bu ara başlaması gerek ama bende hiç bi belirti kalmadı artık:44:
10.gün pazara geliyoayy çok haklısınız hepiniz ya saçmalıyorum farkındayım.. neyse bekleyelim bakalım :18: dua edin nolur ya bu ay ümitlerimi kırmasın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?