Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın günaydın hamişlerim ve hamiş olmayı bekleyen anne adaylarım canlarım.size kokulu kokulu öpücükler yolluyoruuum:)seda sayan gibi hissettim kendimi9:9

canım ya sen yeni hamişsin hatırlarsın.. döllenmeden sonra yani yumoş çatladı bikaç gün geçti.. akıntın nasıldı? benim sürekli akıntım olurdu ayın nerdeyse hergünü.. şimdi kupkuru hiçbişey yok.. ay özelden mi yazsaydım buraya yazıncada kızıyolar ama.. neyse bu son olsun :)

Benim icin daha erken zaten yaa:) bugun 9+0 oldukk. Ayy yine de cok heyecanlandim bi an once buyuyup tekme atsinlarr
aynen öyle canım.. inna test yapsam positif olsa.. sevinemicem.. inanmıcam.. taki canlı canlı görünene kadar :) ama ben hamileyim tamam mı.. öyle hissediyorum öyle olmasını istiyorum

Bnde oyle hissediyorum sen hamilesinn ) Allah gonlundekini versin canimmm. İnsallah bu ay versinn

valla cnm benim içime senin de ogluşun olacak gibi doguyo ama sağlıklı, hayırlı bi evlat olsun da ne olacağı önemli değil. sen ne hissediyosun? ben çok karışığım ya başta hep erkek diyodum arada ağzımdan kız kaçıyo gibi...zamanla kardeş fikrine daha çok alışacaktır, hele bi dogsun sen o zaman gör kızındaki aşkı...

bende iyiyim canım benim benim gobus cıktı ben 3kilo faksam aldım diyordum çünkü düzenli yemeye de başladım demek ki şişkinlik

cnm başlarda gaz fazla oluyo, şişkinlik mahvediyodu beni. hele mide bulantıların bi başlasın o zaman hamur işine daha fazla meyilleneceksin haliyle gelsin kilolar :)

kızlar ya ben size bişey sölücem benim bilgisayar laptop cepten takip ediyordum eskiden ama oradan cevap yazması zor diye hep bilgisayar kullanıyorum onuda koltuğa uzanıyorum bacaklarımı uzatıyorum ve pc yi karnıma yaklaştırıp öyle kullanıyordum.ama bu yumurtalıkları bozuyor muş kızlar yoksa benim de etkilenmiş olabilirmi ondan mı hamile kalamıyom acep:)Allah korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…