ayy ıns canım ya tabı herseyın hayrlısı =) hepımızın bı atarıhı var ıste cok sabırsız oluyoruz bu konuda yaww...ağlamakta yok canımm vardır zamanı hayırlı zamanda hayırlı evlat ınsallah. rabbım zamanını belırlemıstır bebıslerde zamanı gelınce gelıcekler ınsallah
ya sen işaretlere falan takılma kafayı yersin sonra. kasma kasma kasma kasmadan da olur işler
gel burda muhabbete takılkaynananı çekiştir, yumyum da mikmik de konuş işte
ayyyyyyyy cnm bnm bebegm ya cok optum
Demet hanım mı? Esentepeden bitek onu biliyorum. Doktor konusunda psikopata bağladım, deli gibi araştırıyorumcanım bende nılufer ataevlerde. bızımde bı akraba Esentepe tıp merkezınde doğum yaptı hatta cocugunada doktorun ısmını verdı belkı ona gıdebılırız bızde
doğum kontrol hapı kullanırken bile böyle dökülmemişti. Bende talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcılığı var, arada demir ve çinko değerlerimde düşme olabiliyor, hamilelikte bu değerlerim oynadığı için dökülüyor olabilir benim :26:benimde dokulurdude haptan dogum kontrol hapindan senin ki niye bu kadar dokuluyo.. normal degil.
ayy ıns canım ya tabı herseyın hayrlısı =) hepımızın bı atarıhı var ıste cok sabırsız oluyoruz bu konuda yaww...
Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geell
bende yanı şeyleri dedim... ayyy sanki geçen aylardan daha da bir istekli oldum kız mik mik konusunda... :))
aynen ama artık sabırsız olmak yok dılketınınde bestesı gıbı :)
Demet hanım mı? Esentepeden bitek onu biliyorum. Doktor konusunda psikopata bağladım, deli gibi araştırıyorum
doğum kontrol hapı kullanırken bile böyle dökülmemişti. Bende talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcılığı var, arada demir ve çinko değerlerimde düşme olabiliyor, hamilelikte bu değerlerim oynadığı için dökülüyor olabilir benim :26:
o zaman bana da söyleyebilir misin sana zahmet. adet tarihlerime göre yumurtlama zamanımı
8 eylül
15 ağustos
19 temmuz
Tabi hep Gülelim si dilketinin asil bestesini bilmiyorsunuz yazsın bakin cok eglenceliayy kızlarr cok guldurdunuz benı yaa super besteler bunlar yaa
Ben zaten hep dunden hazırım bukonuda ama sizin icinizdeki mikmik canavari sonunda ortaya cikti heyoheyo
neyse kızlar ben cıkmam gerek kım bılım bıdahakı gırısımde konu nerde olacak neye gulecem bıraz az yazın gızlarr yetısemıyom daa hadı by by
superrrrr beste yaaa tebrık ederımmm :) :) :) :)
Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geell
Ya bide suram agriyo memelerim sisdi aciyogibi belirtileri okudukca insan kendiside hepsini yasiyo ve biz bi karat aldikbelirtilerle ilgili hic yorum yapmicaz zaten yeterince stres oluyoruz stres yapici konusmalardan uzak duracagiz:))
heheyyyyy!!! yürü beeeebuarada ablam yarına geliyoooo... yupppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?