Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bende nılufer ataevlerde. bızımde bı akraba Esentepe tıp merkezınde doğum yaptı hatta cocugunada doktorun ısmını verdı belkı ona gıdebılırız bızde
Demet hanım mı? Esentepeden bitek onu biliyorum. Doktor konusunda psikopata bağladım, deli gibi araştırıyorum

benimde dokulurdude haptan dogum kontrol hapindan senin ki niye bu kadar dokuluyo.. normal degil.
doğum kontrol hapı kullanırken bile böyle dökülmemişti. Bende talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcılığı var, arada demir ve çinko değerlerimde düşme olabiliyor, hamilelikte bu değerlerim oynadığı için dökülüyor olabilir benim :26:

canım bızım akraba beray hanıma gıttı ama demet hanımıda duydum bakalım güzel bı doktor çıkar ıns karsımıza

o zaman bana da söyleyebilir misin sana zahmet. adet tarihlerime göre yumurtlama zamanımı

8 eylül
15 ağustos
19 temmuz

cnm. bi 25 bi 28 gunde adet olmussun. ortalama 26 alalim.
verimli gunler 16-25 eylul arasi.
muhtemel yumurtlaman da 17-18-19-20 eylul olabilir. ama bu da tabi teorik.

ben asil ovukasyon testi yada atese guveniyrm.
ates olctugum icin 1 yildir o nedenle rahat biliurm. hesaplamayla hic iliski yasamadim ben cnm.

neyse kızlar ben cıkmam gerek kım bılım bıdahakı gırısımde konu nerde olacak neye gulecem bıraz az yazın gızlarr yetısemıyom daa hadı by by

hahshshahahah gel bu topıge belırtılerı unut gülmekten aklına gelmez zaten harıkasız

neyse kızlar ben cıkmam gerek kım bılım bıdahakı gırısımde konu nerde olacak neye gulecem bıraz az yazın gızlarr yetısemıyom daa hadı by by

Full cekiyoruZ bebegim ondan bende yetisemiyorun en cok konusan olduğum halde :)) kaldigin yerden baslarsin josver gecmisi burasi hep böyle stres yok

Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geel begenmedinizmi

Ya bide suram agriyo memelerim sisdi aciyogibi belirtileri okudukca insan kendiside hepsini yasiyo ve biz bi karat aldikbelirtilerle ilgili hic yorum yapmicaz zaten yeterince stres oluyoruz stres yapici konusmalardan uzak duracagiz:))

aynen öle süper bi karar :) bakıorm zaten çok takmayanlar kalıverio yani sessiz sedasızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…