- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hoşgeldınn canımmmm afıyet olsun :))
evet gebelik testim pozitif ovu yedirm negatif cıktı
evet gebelik testim pozitif ovu yedirm negatif cıktı
Kanda cikar ama beklemek daya iyi tabii.. atesin nasil gidiyooo ?? suan dpo kactasin ?
bende çok okudum canım ovu testinin pozitif çıktığını o yüzden denemek istedim belkide bende öyle cikmistir ...
:))) bence deee...aman keyifli olsun da kuzucum biz ona yine alırız çikolata :) geçen akşam eşim diyo ki hayatım sen bayağı bayağı kilo aldın, yağların taşıyo artık yanlardan, hadi ordan uyuz tamam daha tatlı yemicem dedim baktım marketten 1 koli çikolata almış diyo hadi sıkıysa yeme de göreyim seni:))))))))
bence de yaaa, valla sizin bat günü gelen giden olmayınca benim karnımda kelebekler uçuşuyo, inşallahhhhhhhh gelemezlerrrrr
hg kuzummm nasil oldun
Hadi yaa.
Ben cok okumustum bunu yaa ole yaziyordu.kk da Bi suru insan.
Walla bilemedim simdi, hersey degisken o zaman
umarim seninki gebelikten pozitif çıkmıştır canım markası ne testinin... Aminnnn darisi başına
valla bana uymaz yemini bozdum kocaman sanayi tüpünü getirip çırttttttttt die ezcem onalrııı asvaltta resimleri çıkcakkk ha ha haaaaaaaaaaaa
benim kv 9 canlı piknik tüpü küçük kalır
ınsallahhh canımmm benımmm yaa ınsallahh zamanda gecmek bılmıyor kı belırtılerıde dınlemek ıstemıyorumm aklıma gelınce hopp baska bısey getırmeye calısıyorum aklıma :) :))))
bi kaç ay sonra alabilirsin ben bi sürü aldım sadece bu ay yaptım sıkıldım çünkü
aldın mi gömleği güle güle giy canım su hamile tshirtlerinden giymek istiyorum ben yaaaaa
ayyyy hayali bile güzel :))) bebeğim seni bana davet ediyorum en kısa zamanda :))))))))))))
kafasına kafasına vuracaksın şöyle ki akıllansın :)
cnm belirti aramamak lazım aslında çünkü belirtisiz de hamiş kalınıyo, benim belirti yoktu başlarda...
şuan kendimi çikolata yerken hayal edemedim canım yaşuan iyi durumdayım taşmalar yok. tabii ki o iyi olsun da istediği çikolata olsun... eşinde kilo aldı mı?
siz konuştunuz mu
hg kuzummm nasil oldun
umarim seninki gebelikten pozitif çıkmıştır canım markası ne testinin... Aminnnn darisi başına
dinleme canım gel burda girgir şamata yapalım
ayyyy hayali bile güzel :))) bebeğim seni bana davet ediyorum en kısa zamanda :))))))))))))
kafasına kafasına vuracaksın şöyle ki akıllansın :)
cnm belirti aramamak lazım aslında çünkü belirtisiz de hamiş kalınıyo, benim belirti yoktu başlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?