Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kanda cikar ama beklemek daya iyi tabii.. atesin nasil gidiyooo ?? suan dpo kactasin ?

bebegim bugün 6.günüm.. bu arada tamam gerçekten ikna oldum.. nede olsa ateş ölçüyorum ateş 0.4 yükseklikle sabit devam ediyo.. tamam adet geçene kadar yapmıcam :18: :18: o zamanda siz dersiniz artık yap yap

şuan kendimi çikolata yerken hayal edemedim canım ya şuan iyi durumdayım taşmalar yok. tabii ki o iyi olsun da istediği çikolata olsun... eşinde kilo aldı mı?

valla bana uymaz yemini bozdum kocaman sanayi tüpünü getirip çırttttttttt die ezcem onalrııı asvaltta resimleri çıkcakkk ha ha haaaaaaaaaaaa

ayyyy hayali bile güzel :))) bebeğim seni bana davet ediyorum en kısa zamanda :))))))))))))

benim kv 9 canlı piknik tüpü küçük kalır

kafasına kafasına vuracaksın şöyle ki akıllansın :)

ınsallahhh canımmm benımmm yaa ınsallahh zamanda gecmek bılmıyor kı belırtılerıde dınlemek ıstemıyorumm aklıma gelınce hopp baska bısey getırmeye calısıyorum aklıma :) :))))

cnm belirti aramamak lazım aslında çünkü belirtisiz de hamiş kalınıyo, benim belirti yoktu başlarda...

ben adet geçene kadar hiç belirtim yoktu ta ki adet 2 gün geçti sora başladı bariz belli olanda akıntıydı...belirti konuştu ay ya...

umarim seninki gebelikten pozitif çıkmıştır canım markası ne testinin... Aminnnn darisi başına

Predictor markası. Eczanedeki adam en güveniliri falan dedi bide bir yığın para verdim iki kutuya çok güvenilir sahiden :)
Peki sen ovulasyon pozitifi gördükten sonra adet gecikene kadar hiçdenedin mi HICRAN

aynen canım aklıma gelıor ama hoppp cıkartıyorum aklımdan belırtılerıı :) belırtı falan yok en buyuk belırtı adet gecıkmesı oda bıle bazen gec gelıo belırtı sayılmıo :))) tabı bnm zamanında gelıo cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…