Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aç kaldıııııııııııı :) ben sayıyorumm
10 gun 10... hihih.. canim sey yazacaktim "10gun teyzesi" parmaklarim onu yaziyo hemen sildim tabiii..

Canim ben hic kulanmadim ovu testi.. cunku ates olcuyorum..
Okuduklarimdan biliyorum : bu iki cizgi koyu olunca yumurta catladi yada catliyordur o gunler iliskide bunlumak gerekir. ki sansin daha yuksek olsun.. yani yumurtladin gibi gorunuyooo insallah iliski olmustur o gunler..
Ve suda var nefesalin soyledii gibi.. adete yakin bu ovu testleriyle gebe misin degilmisin ogrenme sansi var.. iki cizgi koyu oluncaaa hamile olma ihtimalin yuksek.. insallah oyledir.. insallah melegin seninledir..

aldın mi gömleği güle güle giy canım su hamile tshirtlerinden giymek istiyorum ben yaaaaa

aynen yaaa ben de çok beğeniyorum onları ama sabredip beklememiz gerekiyor bikaç ay daha :)

ben adet geçene kadar hiç belirtim yoktu ta ki adet 2 gün geçti sora başladı bariz belli olanda akıntıydı...belirti konuştu ay ya...

ben kızlara hep söylüyorum aramayın belirti, takılmayın onlara diye...doktora ne zaman gidiyosun sen cnm?

sende arada kv deni al kim vvarsa bize gel bizde tmizleriz tüple onları asvalta yapıştrırız üstünden gelir geçerizz

Bende ilk defa bu ay kullanıyorum ama kullanacağıma pişman oldum :)
En koyu olduğu günleri değerlendirdik ama 1 hafyadır pozitif gibi göründüğü için artık bişey değerlendirmiyorum valla:)
Ya bakalım ne çıkacak bence bu benim vücudumdaki normal LH ı yumurtlama sanıyor ama burda paylaşacağım ki aynısını yaşayanlar olursa bilgileri olsun bud olabiliyormuş diye...

Seninde en kısa zamanda bebiş gelir canım umarım..:)

sende arada kv deni al kim vvarsa bize gel bizde tmizleriz tüple onları asvalta yapıştrırız üstünden gelir geçerizz

:)))) lilim yine onlara bişi olmaz kız olan bize olur, kaç yaşında kadın benden sağlıklı

inşallah cnm, birlikte şafak sayıp, iddialı konuşunca oluyo bu iş :)

dinleme canım gel burda girgir şamata yapalım bende iyiyim aciktim biseyler atistirdim bugun 3ogun yicem galiba
Ayneen bnde ondan geldim hemeen :))
aynen yaaa ben de çok beğeniyorum onları ama sabredip beklememiz gerekiyor bikaç ay daha :)

ben kızlara hep söylüyorum aramayın belirti, takılmayın onlara diye...doktora ne zaman gidiyosun sen cnm?

Ayy bnde hamile kiyafeti istiyorum kot aldim bi tane dayanamayip onu giyip gezmklere gidesim vaar

:)))) lilim yine onlara bişi olmaz kız olan bize olur, kaç yaşında kadın benden sağlıklı

en iyisi biz bırakalım onlarıı allahlarından bulsunlar pis kanlarını bulaştırmasınlar tüpümee

Aminnn insallah bekliyorum dort gozle.. :103::103: allah'im isteyen herkese saglikli bir bebek versin.. insallah..

bdun asılamamn 12. gunu adetımn 26. gunu son 6 gun kaldııııııııııı:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…