10 gun 10... hihih.. canim sey yazacaktim "10gun teyzesi"aç kaldıııııııııııı :) ben sayıyorumm
Şimdi şöyle; 13.gün T çizgisi C den koyuydu sonra 16. gün yine T çizgisi C den koyuydu :2:
17.gün çizgi tamamen kayboldu, 18, 19, 20, 21 ikisi aşağı yukarı aynı koyulukta sanki Şaka Gibi :)
Kullandığım marka şu gülen surat çıkaranın dışında en pahalı olanı.
Acaba sizin ovulasyon testleriniz nasıl çıkıyor ben yanlış mı yorumluyorum diye dayanamadım yazdım artık :)
bi kaç ay sonra alabilirsin ben bi sürü aldım sadece bu ay yaptım sıkıldım çünkü
aldın mi gömleği güle güle giy canım su hamile tshirtlerinden giymek istiyorum ben yaaaaa
ben adet geçene kadar hiç belirtim yoktu ta ki adet 2 gün geçti sora başladı bariz belli olanda akıntıydı...belirti konuştu ay ya...
ayyyy hayali bile güzel :))) bebeğim seni bana davet ediyorum en kısa zamanda :))))))))))))
kafasına kafasına vuracaksın şöyle ki akıllansın :)
cnm belirti aramamak lazım aslında çünkü belirtisiz de hamiş kalınıyo, benim belirti yoktu başlarda...
ben ovu testi bi ay yaptim canim sonra sıkılıp bıraktım laboquik ... Pozitifi gordum iki gun daha yaptim baktim siliklesti devam etmedim
aynen yaaa ben de çok beğeniyorum onları ama sabredip beklememiz gerekiyor bikaç ay daha :)
ben kızlara hep söylüyorum aramayın belirti, takılmayın onlara diye...doktora ne zaman gidiyosun sen cnm?
ben 3aydan sonra giyerim bekleyememm
bız konustukkkk ıkız olmasını bıle konustuk :) :) :) :) eşim ıkız olsun ıstıyor :) :) :) :)
kızlar aranızda inofolic kullanan varmı
10 gun 10... hihih.. canim sey yazacaktim "10gun teyzesi"parmaklarim onu yaziyo hemen sildim tabiii..
Canim ben hic kulanmadim ovu testi.. cunku ates olcuyorum..
Okuduklarimdan biliyorum : bu iki cizgi koyu olunca yumurta catladi yada catliyordur o gunler iliskide bunlumak gerekir. ki sansin daha yuksek olsun.. yani yumurtladin gibi gorunuyooo insallah iliski olmustur o gunler..
Ve suda var nefesalin soyledii gibi.. adete yakin bu ovu testleriyle gebe misin degilmisin ogrenme sansi var.. iki cizgi koyu oluncaaa hamile olma ihtimalin yuksek.. insallah oyledir.. insallah melegin seninledir..
sende arada kv deni al kim vvarsa bize gel bizde tmizleriz tüple onları asvalta yapıştrırız üstünden gelir geçerizz
10 gun 10... hihih.. canim sey yazacaktim "10gun teyzesi"parmaklarim onu yaziyo hemen sildim tabiii..
Canim ben hic kulanmadim ovu testi.. cunku ates olcuyorum..
Okuduklarimdan biliyorum : bu iki cizgi koyu olunca yumurta catladi yada catliyordur o gunler iliskide bunlumak gerekir. ki sansin daha yuksek olsun.. yani yumurtladin gibi gorunuyooo insallah iliski olmustur o gunler..
Ve suda var nefesalin soyledii gibi.. adete yakin bu ovu testleriyle gebe misin degilmisin ogrenme sansi var.. iki cizgi koyu oluncaaa hamile olma ihtimalin yuksek.. insallah oyledir.. insallah melegin seninledir..
Ayneen bnde ondan geldim hemeen :))dinleme canım gel burda girgir şamata yapalımbende iyiyim aciktim biseyler atistirdim bugun 3ogun yicem galiba
aynen yaaa ben de çok beğeniyorum onları ama sabredip beklememiz gerekiyor bikaç ay daha :)
ben kızlara hep söylüyorum aramayın belirti, takılmayın onlara diye...doktora ne zaman gidiyosun sen cnm?
doktor p.tesi bekliyo ama çarşamba giderim büyüdüğünü görmek istiyorum....
hamiş olursam işime yaramıcak ama ovu testı hamiş olaımda test mest ıstemıyorum valla :) :) :) bu ay olmazsa alırım ama ıns gerek kalmazzzz
:)))) lilim yine onlara bişi olmaz kız olan bize olur, kaç yaşında kadın benden sağlıklı
inşallah cnm, birlikte şafak sayıp, iddialı konuşunca oluyo bu iş :)
Bende ilk defa bu ay kullanıyorum ama kullanacağıma pişman oldum :)
En koyu olduğu günleri değerlendirdikama 1 hafyadır pozitif gibi göründüğü için artık bişey değerlendirmiyorum valla:)
Ya bakalım ne çıkacak bence bu benim vücudumdaki normal LH ı yumurtlama sanıyor ama burda paylaşacağım ki aynısını yaşayanlar olursa bilgileri olsun bud olabiliyormuş diye...
Seninde en kısa zamanda bebiş gelir canım umarım..:)
innnnnnns gerek kalmaz meltemcimm
oslun da bakcakmı bakalım kacarlar valla
:)))) lilim yine onlara bişi olmaz kız olan bize olur, kaç yaşında kadın benden sağlıklı
inşallah cnm, birlikte şafak sayıp, iddialı konuşunca oluyo bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?